Industrielt IoT-selskap får $ 8 millioner og tillitsstemme fra Qualcomm

Samarbeid er nøkkelen til å gjøre AI- og IoT-arbeid Bedrifter må samarbeide og sikre at innkjøp for å bli vellykket med transformasjonsteknologi som kunstig intelligens og Internet of Things.

Qualcomm Ventures kunngjorde en investering på 8 millioner dollar i Augury, et selskap som hjelper produsenter å bruke sensorer og maskinlæring til sanntids, smarte overvåkningssystemer.

Saar Yoskovitz, medgründer og administrerende direktør i Augury, sa 5Gs løfte om lavere kraft, økt båndbredde og lav latensevne vil øke hastigheten på digital transformasjon i det industrielle markedet.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

"Hvis en lavstrømssensor har en direkte forbindelse til mobilnettet til en lav pris, trenger anlegget ikke å installere en Wi-Fi- eller Bluetooth-gateway - noe som kan føre til en mer robust og generelt billigere løsning, " han sa. "Når kundene får raskere tidsverdi, vil det skape en positiv tilbakemeldingssløyfe som raskt vil oppsluke hele bransjen."

Yoskovitz sa at 5G har potensialet til å gi industribedrifter mulighet til å tenke nytt på nettverksarkitekturen og øke avkastningen i verdi til IoT-investeringer.

Qualcomm nettverksteknologi danner grunnlaget for 5G-nettverk. I oktober lanserte selskapets risikokapitalinvesteringsgruppe et 5G-fond på $ 200 millioner. Fondet vil investere i startups som utvikler nye 5G-brukstilfeller utover smarttelefonen, driver 5G-nettverksomforming og utvider 5G til bedriftsmarkeder.

Augury jobber med ingeniører, vedlikehold og pålitelighet for å flytte overvåkningssystemer fra tidsbasert vedlikehold til tilstandsbasert vedlikehold.

"Augury er en fullstabilløsningsleverandør som designer og produserer egne sensorer, utvikler diagnosealgoritmene og gir tilleggsstøtte for å forbedre et anleggs pålitelighet og ytelse, " sa Yoskovitz.

Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomheten (gratis PDF)

Yoskovitz sa at 5G har potensialet til å erstatte Wi-Fi i industrifasiliteter, fordi det naturlig kan støtte private nettverk. Denne transformasjonen vil kreve at leverandører av nettverksinfrastruktur, nettverksoperatører og tjenesteleverandører jobber unisont og gir en komplett løsning.

For å overvåke helsen til industrimaskiner sporer Augurys sensorer vibrasjoner, temperatur og magnetiske data om eiendeler som kjøletårn, luftbehandlingsenheter, kjølte og varmtvannspumper, kjøleutstyr og vifter. Sensorene kobler seg til skyen og Augurys maskinlæringsalgoritmer som bruker en proprietær database basert på data fra 80 000 maskiner og 20 millioner maskintimer overvåking. Sensorene sporer endring i atferd - for eksempel vibrasjoner - og gir handlingsrike anbefalinger etter behov.

En av Augurys kunder er et sykehus i Baltimore. I løpet av de første 12 månedene etter utplasseringen oppdaget Auburys sensornettverk tre pumpefeil ved sykehusets kraftverk på stedet.

Denne tidlige advarselen gjorde det mulig for vedlikeholdsteamet å fikse problemene før sykehusets kjølte vann og dampanlegg stengte av. Vedlikeholdsteamet utvidet også antall maskiner som ble overvåket fra 44 til 155.

På et annet sykehus forhindret Augurys overvåkningssystem en svikt i pumper som gir 90% av anleggets varme vann.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com