Forsikringsbransjen henger etter når de bruker IoT-data for å øke forretningsverdien

Topp 5 beste praksis for IoT-sikkerhet Det er millioner av IoT-enheter der ute, og sikkerhetspraksis kan være ganske inkonsekvent. Her er fem ting ditt selskap trenger å gjøre for å sikre IoT.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 70% av de amerikanske forsikringsleverandørene sa at innsamling av IoT-data er viktig for organisasjonens forsikringsstrategi, men at bare 21% hadde en IoT-strategi på plass. - LexisNexis, 2018
  • Bare 7% av de amerikanske forsikringsselskapene sa at de har de menneskelige og teknologiske ressursene som kreves for å bruke IoT-data i beslutningen. - LexisNexis, 2018

Til tross for at de har direkte tilgang til Internet of Things (IoT) -data, henger forsikringsbransjen betydelig etter andre når det gjelder å utnytte den informasjonen for å forbedre deres forretnings- og kundeopplevelser, ifølge en ny rapport fra LexisNexis.

LexisNexis undersøkte 480 fagpersoner fra topp 100 amerikanske forsikringsselskaper som jobber innen bil, hjem, liv og kommersielle linjer. Mens 70% av de spurte var enige om at innsamling av IoT-data var viktig for organisasjonens nåværende forsikringsstrategi, var det bare 21% som hadde en IoT-strategi på plass, fant rapporten. Bare 7% av forsikringsselskapene sa at de har de menneskelige og teknologiske ressursene som kreves for å bruke IoT-data i beslutningen.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Videre, av leverandørene som sa at de samler inn data fra telematikk, wearables og tilkoblede hjem, sa bare 5% at de bruker det i sin daglige analyse.

"Bærere bruker allerede data for å ta bedre beslutninger. Men med tanke på den truende tsunamien med data fra tingenes internett, ble vi overrasket over å få vite hvor få som er villige til å utnytte dem til forretningsstrategier og kundetilbud, " sier Bill Madison, administrerende direktør for forsikring for LexisNexis Risk Solutions, heter det i en pressemelding.

Forsikringsselskaper kan bruke data fra tilkoblede enheter for å få innsikt som bidrar til å skape nye forretningsmuligheter, skreddersy produkttilbud, fremme mer proaktiv underwriting og kravløsning, og tilpasse kundeinteraksjoner, ifølge rapporten. Imidlertid tenker de fleste forsikringsselskaper på IoT som et taktisk verktøy, snarere enn et strategisk, ettersom de færreste diskuterte teknologien når det gjelder fordelene den kan gi bransjen utenom å være et nettverk av tilkoblede enheter.

Noen 48% av de spurte forsikringsselskapene sa at de tror at muligheten til å samle inn og bruke IoT-data vil definere bransjeledere. Og mange tar en fremtidsrettet tilnærming til teknologien, med 36% som planlegger å ha dedikerte IoT-ressurser tre til fem år fra nå, viser rapporten.

I å lage en IoT-strategi, må forsikringsleverandørene være beredt til å takle følgende fem utfordringer, ifølge rapporten:

1. Datainnsamling og styring: Transportører må ha en klart definert personvernpolicy for data, som beskriver omfanget av dataene de planlegger å samle inn, og hvordan de planlegger å bruke dem.

2. Datafiltrering og normalisering: Antallet IoT-enheter på markedet betyr at transportører kan motta data i forskjellige formater, og vil trenge å lære å syntetisere dem.

3. Datasikkerhet: Det er ingen hemmelighet at IoT-enheter forårsaker en rekke sikkerhetsrisikoer. Luftfartsselskaper må sørge for at datasikkerhet og kundesikkerhet er innebygd i alle prosesser i deres organisasjon, inkludert deres arbeid med tredjepartsleverandører.

4. Forskrifter og overholdelse: Forsikringsselskaper må sørge for at deres bruk av IoT-data ikke utilsiktet fører til diskriminerende praksis. Som vi vet, er kunstig intelligens (AI) modeller basert på menneskelig læring og inkluderer menneskelige skjevheter som må unngås.

5. Teknologiinfrastruktur: Siden mange operatører er avhengige av gamle systemer, er det nøkkelen til å sørge for at IT-plattformene deres kan håndtere den store tilstrømningen av data som IoT gir, og dele innsikt over hele bedriften slik at enhver forretningsenhet kan dra nytte.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com