IoT-industrien anslår å ha en økonomisk innvirkning på 11 billioner dollar innen 2025

Det voksende økosystemet til IoT gir avslører hvordan eiendeler presterer På AT & T Business Summit 2018 snakket Larry Wash med TechRepublic om hvordan nye teknologier vil tillate bedrifter å se hvilke eiendeler som fungerer enten effektivt eller utilstrekkelig.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Internet of Things (IoT) -enheter har blitt massivt populære etter hvert som de blir billigere og billigere, med anslag som viser at innen 2025 kan så mange som 75 milliarder IoT-enheter være i forbrukerhender over hele verden.

Bedrifter har fulgt etter, og forsøkt å bruke teknologien for å få mer informasjon om prosessene sine og effektivisere tungvint arbeidsflyt.

IoT-plattformen Particle ga ut en studie om sitt arbeid med selskaper i en rekke bransjer for å vise hvordan selskaper brukte IoT-enheter og hva effekten av teknologien hadde på deres organisasjoner. I følge rapporten kan IoT-industrien etter hvert ha en økonomisk innvirkning på mer enn 11 billioner dollar innen 2025.

Rapporten kartla 800 IoT-fagfolk og fant at de fleste brukte IoT-enheter for fjernovervåking (78%), forebyggende vedlikehold (55%) og sporing av eiendeler (33%).

"De mest vellykkede IoT-produktene er de som gir tilbakevendende, kontinuerlig verdi for deg og kundene dine, " sier Zach Supalla administrerende direktør og medgründer av Particle, i en pressemelding.

"Selv om det er mange måter du kan skape den verdien på, har vi funnet ut at fjernovervåking, forebyggende vedlikehold og sporing av eiendeler er de viktigste måtene selskapene tjener penger på IoT, " la han til.Sektorer inkludert teknologi, industri, helsevesen, landbruk eller energibransjen virket mest interessert i å innlemme teknologien i deres virksomhet, fant rapporten. Hver av disse næringene vil tjene opp 1 million dollar i fortjeneste fra deres bruk av IoT-enheter i løpet av det neste året.

En av de største takeawayene fra undersøkelsen er hvor mye penger som vil bli tjent på IoT-enheter i hver sektor: IoT-markedet for smart hjem forventes å svelle til nesten 60 milliarder dollar.

De fleste selskaper bruker IoT-enheter for tre ting: Fjernovervåking, forebyggende vedlikehold og sporing av eiendeler.

Nesten 80% av de spurte sa at selskapene deres brukte IoT-enheter for fjernovervåking. Omtrent halvparten sa at selskapene deres utførte vedlikehold med IoT-enheter, og en tredjedel sa at de hadde blitt brukt til sporing av eiendeler.

Studien bemerket at selskaper hastet inn i IoT-enheter med liten hensyn til alle de mest effektive måtene de kunne brukes på. Mer enn halvparten av alle spurte kjøpte IoT-enheter og programvare før de selv hadde tenkt på hvordan de skulle brukes, fant rapporten.

Dette fører til situasjoner der utviklingsteam kjempet for å fikse funksjonshemmede enheter, installere programvareoppdateringer og faktisk bruker data fra enhetene som kan være nyttige for deres virksomhet.

"Etter hvert som Internet of Things har utviklet seg, har antallet IoT-enheter rundt om i verden økt betydelig. Antallet IoT-enheter øker rundt i urbane områder, men kan fremdeles finnes i avsidesliggende områder rundt om i verden, " heter det i rapporten.

For mer, sjekk ut TechRepublics artikkel om de seks beste sakene for forretningsbruk for kunstig intelligens (AI) og maskinlæring.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com