iPad's store oppgradering: De 10 iOS 4.2-funksjonene for virksomheten

Apple har gitt ut den første store programvareoppdateringen for iPad. Den 4.2-versjonen av iOS bringer en rekke nye muligheter til iPad, inkludert mange som vil være av interesse for forretningsfolk og IT-avdelinger som har distribuert eller vurderer en distribusjon av iPad.

Oppdateringen, som er tilgjengelig som en gratis nedlasting gjennom iTunes, er det første hoppet til iOS 4 for iPad. IPhone fikk iOS 4 på våren, men iPad har sittet fast på iOS 3.2 til nå. Med iOS 4.2 er de to enhetene nå samlet på det samme operativsystemet (sammen med iPod Touch også).

Nedenfor er listen over de 10 viktigste iOS 4-oppdateringene for iPad-forretningsbrukere, sammen med skjermdumpegalleriet mitt som gir deg en rask titt på de nye funksjonene.

Skjermbilde galleri

iPad's store oppgradering: De beste iOS 4.2-funksjonene

1. Multitasking

Den største faktoren som holder tilbake iPad-en har vært mangelen på multitasking. Med 4.2-oppdateringen har endelig multitasking kommet. Det fungerer på samme måte som iPhone multitasking, som kom tidligere i år. For å være tydelig, er iOS 4.2 multitasking faktisk mer som hurtigbytte mellom apper mens du sparer tilstanden til åpne apper. Men i det minste endrer det iPad fra å være en en-app-en-av-en-gang-opplevelse. Dette er spesielt viktig for arbeidere som trenger å kopiere og lime mellom apper og gjøre andre typer multi-app-integrasjon. For å få tilgang til multitasking, dobbeltklikker du bare på Hjem-knappen.

2. AirPlay

AirPlay er den flashiest nye funksjonen i iOS 4.2. Det lar deg raskt streame medier fra en iPad (eller iPhone eller iPod Touch) til en Apple TV. Funksjonaliteten er i sin spede begynnelse og det høres kanskje ikke ut som den har mye bruk for bedriften, men det kan være enormt. Når du først har video eller bilde åpent, tar det bare to trykk for å kaste det opp på storskjerm. I tillegg kan du bytte øyeblikkelig mellom forskjellige presentatører. I fremtiden kan du tenke deg å koble en Apple TV - en liten $ 99-boks som ikke er mye større enn en smarttelefon - til en projektor eller en 60-tommers LCD-TV i et konferanserom og raskt og enkelt kunne dele diagrammer, grafer, medieklipp og presentasjoner rett fra iPad-en din. Se etter mange apper for å finne måter å dra nytte av AirPlay.

3. Distribusjon av trådløs app

Med 4.2 kan bedrifter skyve ut egne tilpassede forretningsapper til bedrifts iPad-brukere via Wi-Fi eller 3G. Appene trenger ikke å gå gjennom Apple App Store, og brukere trenger ikke å synkronisere gjennom iTunes eller en datamaskin for å få selskapets apper.

4. AirPrint

En annen av de mest omtalte funksjonene i 4.2 er AirPrint, som lar deg skrive ut trådløst fra iPad. Implementeringen av dette er ganske bra. Et utskriftsalternativ legges til på menyen for å skrive ut dokumenter, bilder og websider, og iPad gjenkjenner automatisk kompatible skrivere i nærheten. Dessverre er listen over kompatible skrivere veldig liten for nå, og apper må legge til denne funksjonaliteten til programvaren deres, slik at utskrift vil være mulig flere steder på iPad.

5. Finn min iPad

Dette var tidligere en del av Apples betalte MobileMe-tjeneste, men med iOS 4.2 er det nå et gratis alternativ. Når du har aktivert dette på iPad-en, kan du gå til Apple-nettstedet for å finne den tapte iPad-en på et kart, sende en melding som skal vises på iPad-skjermen ("Jeg mistet min iPad, ring 987-654-3210"), sett et eksternt passord for å låse nysgjerrige øyne, eller til og med tørke av enheten og alle dataene.

6. Mapper

Du kan nå opprette mapper på iPad for å organisere appene dine i grupper, legge bort appene du ikke bruker så ofte, og redde deg selv fra å måtte bla gjennom et uendelig antall skjermer for å finne appen du prøver å finne .

7. Unified innboks

Mail-appen tilbyr et forbedret grensesnitt som minner meg om den fantastiske e-postfunksjonaliteten på Palm Pre. Det gir deg et raskt hopp direkte til innboksen (nye meldinger) til hver av dine flere e-postkontoer, eller til listen over mapper for disse e-postkontoer, eller til en enhetlig innboks der du kan se alle de siste meldingene som er trådet sammen av tidsstempel. 4.2-oppgraderingen støtter nå også flere Microsoft Exchange-postbokser.

8. Fjernstyrt enhetsbehandling

En annen utvikling på bedriftsfronten er at 4.2-oppgraderingen tilbyr APIer for Mobile Device Management som lar selskaper trådløst skyve ut konfigurasjonsendringer, overvåke overholdelse av retningslinjer og låse eller tørke en iPad som administreres av IT-avdelingen. Disse funksjonene er rettet rettet mot selskapene som distribuerer flåter av iPad til arbeidere.

9. Nettlesersøk på side

Nettleseren på iPad har alltid hatt en søkeboks for å søke på Internett, men nå har Apple lagt til funksjonalitet i den boksen som lar deg bruke den til å søke etter tekst på den gjeldende websiden også. Dette er spesielt nyttig når du gjør et websøk og lander på en side, men ikke finner referansen til nøkkelordet du lette etter.

10. Ny hurtigkontrollkonsoll

Hvis du klikker på Start-knappen to ganger for å gå til multitasking og sveipe til panelet til venstre, finner du en ny hurtigkontrollkonsoll som har en avspilling / pause-knapp og frem / tilbake-knapper for iPod-appen, en volumne-kontroll skyveknappen, en glidebryter for lysstyrke og en ny innstilling for virtuell orienteringslås. Den gamle låseknappen for fysisk orientering (på høyre side over volumknappene) er nå konvertert til en dempeknapp.

© Copyright 2021 | mobilegn.com