IT-jobbvekst i juni: 3 kategorier som ledet markedet

Den nye økonomien er full av arbeidsplasser for teknikere innen teknisk teknologi. Teknologiøkonomien produserer jobber innen IoT, data, AI, engineering og management, sier Alison DeNisco Rayome fra TechRepublic.

Den amerikanske IT-bransjen tilførte omtrent 9 600 nye arbeidsplasser til markedet i juni og slo fem rette måneder med gevinster i IT-sysselsettingen, ifølge en fersk rapport fra teknologibransjeforeningen CompTIA.

IT-sysselsettingen har økt med et samlet estimat på 48 900 arbeidsplasser i 2018, ifølge CompTIAs anmeldelse av Bureau of Labor Statisticss sysselsettingsrapport.

CompTIA analyserte jobbvekst på fire viktige områder i IT-sysselsettingssektoren. Tre kategorier ledet markedet for juni måned: IT-tjenester, tilpasset programvareutvikling og datasystemdesign ga 6000 jobber; datamaskin-, elektronikk- og halvlederproduksjon økte med 5.100 jobber; og databehandling, hosting og relaterte tjenester vokste med 1100 jobber, heter det i rapporten.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

"Til tross for den blandede posen med resultater i det tekniske arbeidsmarkedet de siste månedene, er etterspørselen etter teknaltalent fortsatt sterk, " sa seniordirektør for forskning og markedsundersøkelse Tim Herbert i CompTIA i en pressemelding. "Det vil alltid være en grad av volatilitet i BLS-data fra måned til måned. På lang sikt forventer vi at vekstbanen vil fortsette."

Imidlertid falt det fjerde området - telekommunikasjonssysselsetting - med 3.200 stillinger i juni, og 18.200 så langt i 2018 totalt, fant rapporten. Nedgangen er ikke mye av en overraskelse med fokus som skiftet til nye teknologier. "Dette gjenspeiler den pågående dynamikken i teleselskaper som forfølger vekst på nye områder som Internet of Things, 5G og IT-tjenester, mens de strider med fortidens modningsteknologier og forretningsmodeller, " sa Herbert i utgivelsen.

Mens økningen av IT-jobber byr godt på for enkeltpersoner som kommer inn på arbeidsmarkedet, utgjør også teknologiske fremskritt et problem. Nedgangen i sysselsettingen innen telekommunikasjon beviser den negative effekten nye teknologier kan ha på arbeidsmarkedet. Hvilken sektor er neste?

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Den amerikanske IT-sysselsettingssektoren la 9.600 arbeidsplasser alene i juni, noe som ga muligheter for innkommende teknologiprofeser å bli med på markedet.
  • Mens tekniske jobber øker, ser andre områder - som telekommunikasjon - synkende antall jobber, basert på økningen av nye teknologier i den sektoren.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com