IT-arbeidere ser etter mer automatisering og bedre rapporteringsverktøy

Cisco Live 2018: Hvordan ScienceLogics SL1 bruker AI og maskinlæring for å forbedre oppgavekritiske appytelser Murali Nemani, CMO hos ScienceLogic, snakket med TechRepublic på Cisco Live 2018 om hvordan selskapets SL1 AIOps-plattform bruker AI og maskinlæringsteknikker for å analysere data fra på tvers av kundenes nettverk og datasentre for å forbedre ytelsen til oppdragskritiske systemer.

IT-administrasjonsselskapet BigPanda ga ut en rapport som beskrev bekymringene til tusenvis av IT-fagfolk som klaget over økende arbeidsmengde og reduserte budsjetter.

I rapporten "The Future of Monitoring and AIOps" fant BigPanda at mer enn halvparten av alle spurte tror arbeidet deres vil øke de neste to årene, men 56% sa at IT-budsjettene vil forbli de samme.

"IT-drift er i et veikryss, da stadige endringer i infrastruktur og kode på grunn av akselerasjonen i skyflytting, gjør hendelseshåndtering og forebygging av avbrudd til en stadig vanskeligere oppgave, " sier Assaf Resnick, administrerende direktør og medgründer av BigPanda. "Denne undersøkelsen viser at de fleste IT-organisasjoner spår økende fremtidig arbeidsmengde på grunn av disse endringene, selv når budsjettene krymper eller forblir konstant."

Hvordan lykkes som ny IT-sjef (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

BigPanda snakket med mer enn 1.300 IT-fagpersoner hos selskaper over hele landet for å få et øyeblikksbilde av dagens drift og potensielle endringer i fremtiden.

Et av de største problemene IT-avdelingene sto overfor var konstant infrastruktur og kodeendringer som dukket opp på grunn av en økning i sky migrasjoner. Disse endringene ga konstante problemer, som IT-ansatte forventet å fortsette etter hvert som flere selskaper flytter data og tjenester til skybaserte plattformer.

Undersøkelsen viste også at mange IT-avdelinger er underfinansiert og mangler de nødvendige verktøyene for at IT-fagfolk kan gjøre jobben sin på riktig måte. Nesten en tredjedel av IT-ansatte sa til BigPanda at de fremdeles brukte Excel-regneark for å rapportere om arbeidet, mens ytterligere 40% bruker generiske rapporteringsverktøy. Nesten 20% har ingen rapporteringsverktøy i det hele tatt, mens ytterligere 40% måtte bygge sine egne verktøy. BigPanda-undersøkelsen sa at denne mangelen på sofistikerte rapporteringsverktøy vil ha skadelige effekter på en IT-avdelings evne til å rapportere og levere analyser.

I tillegg var andre problemer som IT-avdelinger står overfor, blant annet varsling av støyreduksjon, hendelsesdeteksjon, hendelsesutredning, hendelsesløsning og kommunikasjon med ikke-IT-team. Mer enn 80% av de spurte oppførte disse problemene som man plaget sin virksomhet, med hendelsesundersøkelser og oppløsninger på over 90%.

IT-arbeidere sa at automatisering vil hjelpe dem med å håndtere økt arbeidsmengde, og likevel sa 75% at verktøyene deres ikke var i stand til å lette automatisering.

"Våre respondenters visjon for IT Ops er klar: Mer automatisering og implementering av AI og ML i deres organisasjoner, " sier studien. "I fremtiden ser flertallet av de spurte for seg at de fleste hendelser skal håndteres automatisk. Nesten 50% tror at alle verktøyene deres vil bli drevet av AI og ML."

IT-arbeidere sa til BigPanda at de også ønsket større team, mer organisatorisk fokus på sikkerhet, mindre brannslukking, mer proaktiv styring og bedre samarbeid mellom IT og forretningsavdelinger.

"Vi håper denne undersøkelsen hjelper med å belyse hva IT Ops, NOC og DevOps-teamene tenker om dagens og fremtidige tilstand i driften, hvilke verktøy som kan være i stand til å hjelpe og hvor AIOps passer inn i planene deres, " sa Resnick.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com