Det er kjipt å bruke Square-appen for å godta betaling med kredittkort

Mange bedrifter eller gründere har kjøpmannskontoer med tjenester som PayPal slik at de kan ta kredittkort som en betalingsmåte, men dette gjør ikke så mye for å samle inn betaling fra kunder som bare har kredittkort på seg mens du diskuterer dine tjenester eller varer.

Gå inn på torget

En av grunnleggerne av Twitter bestemte seg for å utforske en måte å tillate folk å ta kredittkortbetalinger på sine iOS- og Android-enheter med en sveip av kortet. Selskapet produserte en kortleser som kobles til hodetelefonkontakten på enheten sammen med en app. Appen samarbeider med leseren for å sende betalinger til Square for behandling. Når behandlet, blir pengene, minus et lite gebyr per transaksjon, satt inn på bankkontoen du koblet til kontoen din på Square.

Å være noen som tidvis gjør sidejobber, var ideen om Square-tjenesten ganske stor. Det er bare praktisk å kunne utføre tjenester som å fikse en datamaskin og la kunden betale med et kredittkort.

Hvordan virker det?

Square-leseren kobles til hodetelefonkontakten og Square-appen lar deg legge inn beløpet og en beskrivelse av ladingen. Når informasjonen er lagt inn, sveiper jeg kortet og en signaturput vises. Dette gjør at kunden kan signere med fingeren (eller en pekepennen) og betalingen som skal sendes ut for behandling. Når den er behandlet, lar appen meg sende en kvittering via tekstmelding eller e-post.

Figur A

Leseren
Hva med omsetningsavgift? Kontoinnstillingene i Square-appen lar deg aktivere omsetningsavgift du måtte trenge å belaste. Bare skriv inn skatteprosenten som vist i figur B.

Figur B

Lad omsetningsavgift

I tillegg til skatt, kan du også konfigurere muligheten til å tillate tips. Denne funksjonen er slått av som standard.

I den første testingen belastet jeg meg $ 5, 00 for å se hvordan applikasjonen fungerte. Signaturputen fungerer ganske bra med en finger på skjermen og muligheten til å administrere en kvittering via tekst eller e-post. Kvitteringen kom nesten umiddelbart, noe som var ganske fint.

Når kostnadene blir rullet, holder Square-appen (både på nettstedet og på enheten) oversikt over historien til kostnadene du har behandlet. Dette hjelper deg med å holde oversikt over sendte avgifter, omtrent som et faktureringssystem.

Å selge gjentatte gjenstander eller de samme varene regelmessig med Square er ganske enkelt; Sveip til venstre fra hovedskjermen til appen på iPad. Hvis du gjør dette, kan du legge til produkter du selger regelmessig for å få fart på salg av disse varene.

Men hvor mye vil jeg bruke for å bruke det?

Leseren og applikasjonen er gratis hvis de kjøpes fra Square-nettstedet og eller for $ 10 på Apple-detaljhandelen. Når du kjøper hos Apple, gir Square en kreditt på 10 dollar på kontoen din.

Selskapet tjener pengene sine når du bruker tjenesten ved å belaste 2, 75% per overført transaksjon og 3, 5% + $ 0, 15 per transaksjon for kort-ikke-nåværende eller tastede transaksjoner. Minimumsbeløpet for en sveipning av kortet er $ 1, men hvis du trenger å samle mindre, kan du samle inn kontanter da begge alternativene vises når du betaler for varer på iOS.

Når du godtar kontantbetalinger, brukes Square-appen bare for å føre oversikt over betalingen. Ingen gebyr belastes for kontantbetalinger.

begrensninger

Det er noen begrensninger på hvordan tjenesten fungerer - ingen i veien for beløpet du kan motta, men i beløpet som vil bli satt inn og når. Tjenesten vil sette inn $ 1000 / week på kontoene til nye brukere. Beløp over dette vil bli satt inn etter 30 dager. Dette hjelper Square med å sikre at alt er i orden med at kontoene er koblet til tjenesten. I tillegg; disse begrensningene beskrevet ovenfor, kan forhandles ved å sende e-post til kundeservice.

Betalingsinnskudd skjer innen 24 timer etter at de ble tatt, men det kan ta noen virkedager før de treffer den tilknyttede bankkontoen din.

Koble bankkontoer

Hvis du bruker Square for å få betalt med kredittkort, må du koble bankkontoen din til tjenesten. Square er PCI-DSS nivå 1-kompatibel; se sikkerhetsinformasjon her.

Figur C

App på iPad
Bunnlinjen

For små bedrifter eller eneeiere, eller de som bare vil tilby vennene sine en enkel måte å avgjøre spill, er Square en flott, rimelig og veldig enkel måte å samle penger på med kredittkort. For mer informasjon, sjekk ut http://www.squareup.com eller deres hjelpeside på https://help.squareup.com/.

© Copyright 2021 | mobilegn.com