KPMG kartlegger forbrukere om levedyktighet av blockchain-aktivert digital tokenisering

Hvordan blockchain vil tokenisere virksomheten og la oss handle nye eiendeler Adam Helfgott og Tom Bollich fra MadHive deler de beste virksomhetene som sannsynligvis vil bli oppmuntret av blockchain tech.

En ny studie fra KPMG så på hvordan forbrukere føler om utsiktene til tokenisering med støtte fra blockchain, som de mener kan forandre hvordan virksomheter samhandler med publikum.

Bedrifter vender seg stadig mer til tokenisering i et forsøk på å spore materialer, få innsikt i kundene sine og skape insentiver for videre bruk. Studien diskuterte detaljerte brukssaker for tokenisering samt undersøkelser av hvordan forbrukere følte seg om emnet.

Som det viser seg, er forbrukere veldig interessert i hva tokenisering har å tilby, med nesten 80% av de amerikanske respondentene som forteller KPMG at de er mer villige til å bruke symboler hos selskaper de allerede kjøper fra, "noe som fremmer deres tillit og tillit til disse virksomhetene - - og gjøre tokenisering til et verktøy for å avle og opprettholde lojalitet. "

KPMGs "Blockchain-aktivert digital tokenisering er klar til å transformere handel" detaljert hvordan tokenisering allerede forbedrer forretningspraksis for flere titalls selskaper.

"Ved å utnytte blockchain-infrastruktur bruker denne digitaliserte valutaen digitale tokens for å kontrollere og utveksle eierskap i en eiendel eller noe annet med opplevd verdi. På den måten støtter tokens transparente, uforanderlige og friksjonsløse transaksjoner - og det er å låse opp nye modeller for engasjement mellom bedrifter og forbrukere, "sa KPMG-studien. "Tokenisering kan forbedre selskapenes evne til å spore nøyaktig og effektivt spore utvekslingen av verdi knyttet til materielle og immaterielle eiendeler."

Spesiell rapport: Hvordan blockchain vil forstyrre virksomheten (gratis PDF) (TechRepublic)

Tokenisering var spesielt lokkende for det yngre publikum, med mer enn 80% av de mellom 18 og 24 år som sa til KPMG at de var interessert i fremtiden til symboler. Mer enn 50% av amerikanere over 65 år var også interessert.

KPMGs rapport sa at selskaper allerede integrerte tokenisering i alle aspekter av virksomheten, inkludert ting som lojalitetsbelønningsprogrammer. Et flyselskap fortalte KPMG at de bygde et lojalitetsprogram for digital lommebøker basert på blockchain, for å oppmuntre medlemmene til å bruke poengene sine i mindre beløp.

Tokenisering gjør at organisasjoner kan utnytte blockchain-infrastruktur og verdiattributter for å bygge robuste sikkerhetsmodeller som legger inn personvernkrav i teknologiløsninger etter design, sier studien.

"Blockchain / tokenization-tilnærmingen - som nevnt tidligere i atferds-tokeniseringseksemplet - adskiller forbrukerdata fra deres spesifikke personopplysninger, " fortsatte rapporten.

Studien sa også at blockchain kan være en integrert del av innsatsen innen helsevesenet for å spore en pasients livslange helsehistorie og til og med i eiendommer, der tokenisering kan revolusjonere ting som titler, eiendomsundersøkelser og avtaler om arealbruk.

Sikkerhet var en stor bekymring for nesten halvparten av alle forbrukerne som snakket med KPMG og hadde høy fortrolighet med symboler. Bedrifter må ta tak i disse dvelende bekymringene og utnytte blockchains sikkerhetsfordeler for å beskytte forbrukerne.

Tokens gjør det mulig for nye måter å kjøpe produkter og tjenester, forbedre kundeopplevelser og styrke kundenes tillit og merkevarelojalitet, i tillegg til en rekke verdikjørende forretningstiltak, "heter det i studien.

"Selv om tokenisering fortsatt er i de første dagene av adopsjon, omformer den allerede handel ved å gjøre det mulig for nye måter å få forbrukeratferd til å bygge tillit og merkevarelojalitet. Bedrifter som ignorerer potensialet i tokenisering for å transformere forretningsmodeller og konkurrerende landskap kan fort bli sprang av dristigere spillere som utnytter tokenisering for å skape konkurransefortrinn. "

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com