Mindre enn halvparten av de ansatte er optimistiske med hensyn til AI, roboter på arbeidsplassen

Hva mennesker kan gjøre bedre enn algoritmer, og omvendt Det 21. århundrets største spørsmål er hvilken innvirkning kunstig intelligens, automatisering og roboter vil ha på fremtiden til arbeidsplasser.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 56% av arbeidsgiverne og 49% av de ansatte sier at de er optimistiske når det gjelder automatiseringsteknologier som AI, analytics og roboter. - MetLife, 2018
  • 51% av arbeidsgiverne og 46% av de ansatte sier at de er bekymret for at arbeidsplassen blir mindre menneskelig på grunn av automatisering. - MetLife, 2018

Menneskelige ansatte omfavner sine fremtidige robotkolleger, men frykter tapet av menneskelig tilknytning på arbeidsplassen, ifølge en mandag-rapport fra MetLife.

Av de 2501 fordelene beslutningstakerne spurte, sa 56% at de hadde et positivt syn på automatiseringsteknologier som kunstig intelligens (AI), analyse, samarbeidsverktøy og roboter, som kan hjelpe selskaper med å fullføre menneskelige oppgaver. Bare 20% av disse arbeidsgiverne var pessimistiske.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Ansatte rapporterte også om optimisme om automatiseringens fremtid: Av de 2 653 undersøkte heltidsansatte, sa 49% at de hadde et positivt syn på automatisering, mens 24% hadde et negativt syn. Fordelt på kjønn og generasjonslinjer var menn (54%) mer optimistiske enn kvinner (43%), og årtusener (63%) var mer optimistiske enn Gen Xers (47%) eller baby boomers (38%).

Imidlertid sa omtrent halvparten av både arbeidsgivere (51%) og ansatte (46%) at de bekymrer arbeidsplassen blir mindre menneskelig på grunn av automatisering, fant rapporten.

Mens automatisering er den neste grensen på arbeidsplassen, er den største frykten for at arbeid mister sitt menneskelige preg, sannsynligvis på grunn av uoppfylte behov for personalisering og anerkjennelse, sier Todd Katz, konserndirektør for gruppefordeler i MetLife, i en pressemelding. "Arbeidsgivere som er i stand til å balansere sitt - og sine ansattes - ønske om innovasjon gjennom automatisering, mens de skaper gode arbeidserfaringer, vil være morgendagens talentledere."

Ansatte ser i økende grad arbeid som en forlengelse av seg selv, fant rapporten. Som sådan er personaliserte alternativer for profesjonell utvikling, planlegging og fordeler nøkkelen for å bygge lojalitet og tillit.

Balanse mellom arbeid og liv var en viktig faktor i ansattes tilfredshet. Rapporten fant: 87% av arbeidstakerne som sa at arbeidsgiveren deres tillater dem å styre livene sine både i og utenfor arbeidslivet, er mer lojale og fornøyde. Noen 72% sa at det å ha muligheten til å jobbe eksternt er viktig for å oppnå denne balansen, mens 74% sa at det å ha en fleksibel timeplan var viktig når de vurderer en ny jobb.

Rapporten har funnet en kobling mellom arbeidsgivere og ansatte når det gjelder profesjonell utvikling. Mens 77% av arbeidsgiverne sa at de er forpliktet til suksess for sine ansatte, er bare 65% av arbeidstakerne enige. Færre enn to tredjedeler av de ansatte (63%) sa at de tror deres selskap lærer dem ferdighetene de trenger for å lykkes i sin nåværende stilling, og bare 60% sa at de føler seg verdsatt mesteparten av tiden. Arbeidstakere som føler seg verdsatt på jobb, er 19% mer sannsynlig å si at selskapet er opptatt av å lykkes.

Positive arbeidserfaringer er viktige for å redusere omsetningen, ifølge rapporten. Blant ansatte som sa at de føler seg koblet eller styrket på jobb, sa mer enn 90% at de forventer å fortsatt jobbe i organisasjonen om et år, sammenlignet med 81% av alle arbeidere. Disse ansatte er også 17% mer sannsynlig å si at de stoler på selskapets ledelse.

"Med arbeidsledighet på rekordlavt og topp talent i stor etterspørsel, er arbeidsgivere på jakt etter

nye måter å tiltrekke seg og beholde arbeidere på, "sa Katz i utgivelsen." For at de ansatte skal føle seg koblet og lojale i denne automatiseringstiden, er en positiv ansattes opplevelse viktig. Ansatte vil si noe om hvordan, når og hvor de jobber - og de er forberedt på å belønne organisasjonene som leverer med hardt arbeid, ytelse og lojalitet. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com