Loupedeck + konsoll fortsetter å bevise sin verdi i det kreative rommet

Hvordan Adobe viste meg feil med AI i fotografering TechRepublic-bidragsyter Ant Pruitt forklarer hvordan Adobes AI-verktøy sparer tid, fjerner tekniske utfordringer og forbedrer fotoredigeringsprosessen.

Det finske selskapet Loupedeck fortsetter å bevise meg feil da jeg for bare to år siden tvilte på produktets verdi. Da Loupedeck introduserte konsollen sin, ønsket den å vise fotografer en raskere og mer effektiv måte å redigere bilder på. . .med Adobe Lightroom. Det er riktig. En enhet som koster mer enn $ 200 som du bare kunne bruke med Lightroom, tjente bare ikke min tillit.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Så i fjor kunngjorde selskapet oppgradert maskinvare (Loupedeck +), integrasjon med andre fotoredigeringsapper som Capture One, Photoshop og også integrasjon med Adobe Premiere Pro for gradering av videofarger. Det var da jeg bestemte at Loupedeck var verdt prisene og passet fint i den kreative arbeidsflyten.

Nå er det enda flere nyheter. Den siste Loupedeck + -integrasjonen er oppdatert, enda en gang. Denne gangen er det støtte for Final Cut Pro og Adobe Audition.

Support for Final Cut Pro

Det er ingen hemmelighet at MacOS-innholdsskapere, spesielt for video, har et kjærlighetshat-forhold til Adobe Premiere Pro når det sammenligner med ytelsen som tilbys i Final Cut Pro (FCP). Nå er Loupedeck + -konsollen kompatibel med videoredigeringsalternativet fra Apple. I likhet med støtten som tilbys for Premiere Pro, får du intuitiv funksjonalitet som hjelper deg med å gjøre fargegraderingsopptakene mer effektive. Andre funksjoner inkluderer:

 • Eksporter / import tilpasning
 • Utnytt fleksibel tidslinjenavigering, trimming av innhold og justering av klipp
 • Har du muligheten til å tilpasse konsollknapper til foretrukne Final Cut Pro

Adobe Audition-støtte

Bilde: Ant Pruitt

Audition er Adobes lydforfatter- og redigeringsprogramvare som er populær blant musikere og videografer. Det er ekstremt kraftig når det gjelder å håndtere dine kreative lydbehov. Grensesnittet inneholder et utall menyer, undermenyer, knapper og brytere. Avhengig av vinduet du er i, ser Audition ut som et miksebrett på dataskjermen. Mens jeg tenker på det, kunne jeg se knappene og rattene på Loupedeck + integrere ganske greit med Audition. I tillegg til å gjøre arbeidsflyten til Audition mer effektiv, inkluderer de oppdaterte programvarefunksjonene:

 • Evnen til å lage analog bruk med digitalt prosjekt
 • Lag og administrer enkeltspor og multitrack-prosjekter
 • Bruk av alle redigeringsverktøy inkludert trim og nudge
 • Bruk volumjusteringer for alle kanaler
 • Legg til blekninger og effekter til prosjekter

Ser ut som Loupedeck + -konsollen fortsetter å bevise sin verdi i det kreative rommet. Å gå utover å redigere bilder i Lightroom er en fin måte å tiltrekke seg andre kreative kunstnere. Jeg trodde ikke mye av Loupedeck opprinnelig, men fant Premiere Pro-integrasjonen enestående. Jeg kunne bruke alle de vanlige tastatursnarveiene til å navigere i prosjekt tidslinjen og opptakene. Jeg fant den analoge muligheten til å justere opptakets farge via fargehjulene i Lumetri-panelet for å være presis og effektiv.

Jeg likte tiden min med å teste den for videoredigering. Jeg kan se at disse tilleggsoppdateringene bare er en fjær i hatten til Loupedeck, fordi den har som mål å gi reklamer enda et effektivt verktøy. Du kan få Loupedeck + online for $ 249.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com