Lume Cube Air: Det lille, men likevel mektige lyset

Bilde: Ant Pruitt

Ryggsekken min er vanligvis fylt med kamera (er), linser, batterier, kabler og lys. Det er ganske mye å pakke, men for meg er det viktig.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Tilbudene fra Lume Cube er kanskje akkurat det jeg trenger, siden det er et belysningsalternativ som er ultraportabelt, holdbart og viktigst - lyst.

The Lume Cube Air

Lume Cube er kjent for sine LED drone-belysningsalternativer. (Ikke at du skal fly droner om natten som hobby, men det er et flott alternativ å bruke en drone som en lyskilde for en skyte som du gjør på bakkenivå.) Det var med de gamle Lume Cubes. Den nye Lume Cube Air pakker alle funksjonene i den originale Lume Cube og har også en innebygd jordmagnet for ekstra montering.

Jeg prøvde ut Lume Cube Air for å se hvor bra den passer inn i arbeidsflyten min, i tillegg til å se om dette belysningsalternativet får jobben gjort.

Hva jeg liker

Formfaktoren til Lume Cube Air er stor på omtrent 1, 5 tommer kubikk. Jeg kan passe luften inn i lommen min, eller slippe den ned i ryggsekklommen med letthet. Det er ikke så klumpete som et av mine favoritt LED-lys, men det er definitivt like lyst på 1500 lumen. Jeg elsker at enheten har en dagslysfargetemperatur på 5600K. Lyskilder er vanligvis ganske tøffe når de blir opplyst, og dette gjelder også for Lume Cube Air. Heldigvis kommer Air med to diffusorer som hjelper til med å myke lyset, samt justere fargetemperaturen. Hvis du ikke har en ¼-20-tommers skrue for å få luften montert på kameraets varme sko, er magneten kraftig nok til å feste den. Bare vær oppmerksom på risikoen magneter kan forårsake for andre enheter som dronekompass eller harddisk.

I tillegg til å klikke på knappen på lufta for å slå den på, kan du også kontrollere Lume Cube Air trådløst over Bluetooth via Lume-X mobilappen for iOS og Android. Appen fungerer som en valgfri smarttelefonkamera-app, samt tilbyr kontroller av lyssettet. Du kan kontrollere kraften og lysstyrken så vel som å sette opp blits- og strobeinnstillinger for å jobbe med fotograferingen. Batteriets levetid maksimeres til rundt to timer, avhengig av lysstyrkeinnstillinger. Du kan enkelt lade batteriet med en micro USB-lader.

Det jeg ikke likte

Jeg vet at denne enheten er liten, men jeg skulle ønske det var en indikator på batterilevetid på den. Visst, Lume-X-appen kan fortelle meg denne informasjonen, men jeg bruker ikke alltid appen til skuddene mine. Noen få ganger fyrte jeg opp luften, og den var død i løpet av få minutter fordi jeg ikke var klar over at den ikke var fulladet.

For det andre ønsker jeg litt mer brukervennlighet angående strømknappen. Den er perfekt plassert på toppen av luften, men det tar litt lang tid å slå på enheten så vel som å bla gjennom de fire lysstyrkenivåene. Det er ikke nødvendig å gjøre det til et langt trykk - bare gjør det til et enkelt klikk.

Bilde: Ant Pruitt

Konklusjon

Jeg anbefaler Lume Cube Air for sin bærbarhet, lysstyrke og brukervennlighet for fotografer og videografer. Den lille størrelsen, men likevel kraftige effekten, gjør at innholdsskapere kan prøve ut forskjellige lysstiler. Jeg har til og med festet den til en gimbal for å hjelpe til med lite lys, og det fungerte veldig bra.

Du kan få Air for $ 69, 95. Denne investeringen gir deg et solid lys bygget for å vare og tar juling, alt sammen mens du er liten nok til å passe inn i lommen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com