Magic Leap lanserer endelig blandet reality headset: Hva bedrifter trenger å vite

Hvordan flytte AR-prosjekter fra piloter til bedriftsadopsjon Raman Sapra, leder for digital virksomhet i Sasken, diskuterte hvorfor augmented reality adoption fortsetter å henge etter.

Magic Leap, en hemmelighetsfull oppstart som har jobbet med en bærbar databehandlingsenhet for augmented reality (AR) -opplevelser, har endelig avduket sitt første produkt - Magic Leap One Creator Edition.

Magic Leap One Creator Edition, som ble kunngjort i et onsdagens blogginnlegg, er et "romlig databehandlingssystem" som bæres som et par tilkoblede vernebriller med en tilknyttet prosessorenhet kalt en Lightpack, og kontrolleres med en håndholdt berøringsplate. Enheten koster $ 2995, med en valgfri profesjonell utviklerpakke tilgjengelig for $ 495.

Det store trekkplasteret for både forretningsbrukere og reklamer er nivået av fordypelse som Magic Leap hevder er tilgjengelig med systemet. "Den unike designen og teknologien gir naturlig lysbølger sammen med mykt lagdelte syntetiske lysfelt, slik at skaperne kan bygge utrolig troverdige interaktive opplevelser og skape verdener i vår verden, " ifølge innlegget.

Dette betyr at virksomheter muligens kan lage mer naturtro treningsscenarier i et AR eller blandet virkelighetsmiljø, og mediefirmaer kan bygge ut mer realistiske spill og innhold. Imidlertid kan den høye prisen gjøre det vanskelig å selge for bedrifter og utviklere først å komme inn i plassen. Til sammenligning starter pakken Oculus for Business Rift på 799 dollar.

Fortsatt har Magic Leap One Creator Edition et dyp økosystem, og selskapet har kontrollert nesten alle aspekter av opplevelsen, noe som kan låne seg til et mer polert produkt. Magic Leap er koblet til via sin egen nettleser kalt Helio, og drives av sitt eget operativsystem, kalt LuminOS, heter det i innlegget.

Magic Kit er hvor reklamer og utviklere kan finne verktøyene de trenger for å skape opplevelser innen Magic Leap. I følge innlegget inneholder den "eksempelkode, tekniske skrivinger og designdagbøker for å hjelpe deg med å spore opplæringen din i romlig databehandling, lage blandede virkelighetsinteraksjoner av høy kvalitet og navigere deg gjennom Magicverse."

Magic Leap One Creator Edition har også et galleri for innholdsorganisasjon, en sosial applikasjon for delte opplevelser og en Screens-apper for visning av innhold.

Systemet kan kjøpes nå, med levering tilgjengelig i Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco Bay Area og Seattle. Magic Leap ble grunnlagt i 2011, og har samlet inn omtrent 2, 44 milliarder dollar i finansiering.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Magic Leap har offisielt lansert Magic Leap One Creator Edition, en bærbar dataenhet for å skape oppslukende opplevelser.
  • Magic Leap One Creator Edition kan gi en toppopplevelse for bedrifter som ønsker å lage AR-treningsprogrammer, eller mediefirmaer som lager oppslukende innhold.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com