Administrer eksterne desktop økter med CoRD for Mac

Flere og flere henvender seg til Mac-maskiner over sine pålitelige gamle Windows-datamaskiner. I følge denne nylige artikkelen på OS X Daily, nyter Mac-er nå 15% av USAs andel av skrivebordsmarkedet. Dette er mye høyere enn for bare noen år siden og viser rask vekst. Selv noen administratorer velger eller finner det nødvendig å bytte til eller supplere Windows-PCene sine med Mac OS X-baserte stasjonære PCer eller bærbare datamaskiner.

Når Mac-er fortsetter å komme seg inn i bedriften, må verktøyene vi er vant til å erstattes med verktøy som er hjemmehørende i Mac OS X. Det er klart det også er mulig å bare kjøre et verktøy som VMware Fusion, Parallels eller VirtualBox; men hvis du vil være strengt i OS X, må du begynne å gjøre noen justeringer.

I denne artikkelen skal jeg diskutere det første trinnet jeg tok på reisen min. Før jeg kommer i gang, la meg si at jeg har blitt plattformagnostiker. Jeg er veldig komfortabel med å bytte frem og tilbake mellom plattformer og ønsker rett og slett å kunne få arbeidet mitt gjort på hvilken plattform jeg tilfeldigvis brukte den gangen.

Jeg hater Microsofts verktøy for eksternt skrivebordstilkobling for Mac OS X. Det er tregt og ekstremt utsatt for å krasje. Det krasjer ... mye. Det henger med ... mye. Og å holde flere tilkoblinger åpne samtidig er en oppgave. Så jeg ga opp det og byttet til et gratis verktøy som heter CoRD.

I følge CoRDs nettsted "CoRD er en Mac OS X-fjernskrivebordsklient for Microsoft Windows-datamaskiner som bruker RDP-protokollen. Det er enkelt å bruke, raskt og gratis for alle å bruke eller endre." CoRD er et åpen kildekodeverktøy som gir eksterne skrivebordstilkoblinger til RDP-baserte servere. Det lar deg også lagre tilkoblingsinformasjonen din i en liste, slik at du raskt og enkelt kan koble til servere senere.

I figur A nedenfor kan du se et Windows 7-skrivebord sett fra CoRD.

Figur A

Det eksterne skrivebordets funksjon er i aksjon (klikk for å forstørre)
Hvis du vil sette opp en ny ekstern desktopforbindelse til et Windows-system, bruker du Inspector, vist i figur B. På dette skjermbildet oppgir du et navn og IP-adresse for maskinen du vil koble til. Her oppgir du også et brukernavn, passord og domene for en brukerkonto som har tillatelse til å få tilgang til det eksterne systemet.

I seksjonen Innstillinger, kan du spesifisere skjermstørrelsen du vil jobbe med, samt antall farger og enheter du vil videresende. I Performance & Audio-delen av Inspector kan du blant annet velge om du vil aktivere ClearType og lyd eller ikke. Husk at jo flere alternativer du aktiverer, jo mer båndbredde er nødvendig for å støtte forbindelsen.

Figur B

Inspektøren er der du konfigurerer en ekstern desktopforbindelse.
Jeg har ikke tenkt å gå over alle alternativer som er tilgjengelige i CoRD, men vil vise deg de to viktigste konfigurasjonsvinduene. Disse kan du se selv i figurene C og D. I figur C ser du alle de generelle preferansene som er tilgjengelige for CoRd. Her kan du for eksempel bestemme om du vil at appen skal se etter nye utgivelser eller ikke, og kan bestemme om du skal skalere størrelsen på store fjernkontroller eller ikke. I figur D kan du se standardalternativene som vil bli brukt til økter etablert via CoRD. Som standard er skjermstørrelsen 1024x640, men du kan endre dette til en ny standardverdi. Du kan også velge hvilke ytelsesalternativer du vil velge og fjerne markering.

Figur C

Vinduet Generelle preferanser i CoRD

Figur D

CoRD Standard preferanser

Sammendrag

CoRD var bare det første erstatningsverktøyet jeg trengte å finne når jeg begynte å bruke Mac OS X mer og mer. Det er et enestående verktøy, og du kan ikke slå den gratis prislappen!

© Copyright 2020 | mobilegn.com