Produsentenes digitale transformasjonsinitiativer henger etter andre bransjer

De største utfordringene produsentene står overfor i IoT På LiveWorx-konferansen 2018 tilbød Pascal Brosset fra Capgemini råd til ledere som jobber med å produsere IoT-prosjekter.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Et betydelig antall produksjonsorganisasjoner er avhengige av utdaterte analoge prosesser, som henger etter andre bransjer i initiativer for digital transformasjon, viser en Levadata-rapport. For eksempel er fortsatt 50% av produsentene avhengige av Excel-regneark for datavarehus for å spore inventar, som gir begrenset innsikt i markedsinformasjon.

Levadatas nylige Cognitive Sourcing Study for 2019 kartla mer enn 200 ledende anskaffelses- og forsyningskjedeledere i globale produksjonsbedrifter. Flertallet (58%) av de spurte sa at forsyningsledelseskildene deres fortsatt styres av individuelle varebehandlere, snarere enn sentrale systemer for lagring av data og innsikt.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Mens det ryktes om teknologien over hele produksjonsindustrien innen 2024, sa bare halvparten av de spurte at de har et slags sentralt system for boligleverandørinnsikt og bruker data, og 44% av respondentene sa at de ikke bruker et kostnadsstyringsverktøy for NPI (Ny produkt introduksjon). Årsaken bak denne mangelen på innovasjon skyldes hovedsakelig kostnader, hvor respondentene foretrekker å spare penger enn å innovere, fant rapporten.

"Årets undersøkelse viser at et overraskende høyt antall bedriftsnæringstjenester og sourcingteam fremdeles bruker de samme analoge systemene og prosessene som de har brukt i mer enn 20 år: Enkelte kategoriledere med regneark. Mangelen på sentralt beliggende data alene avslører disse selskapene til betydelig risiko, "sa Rajesh Kalidindi, grunnlegger og administrerende direktør i LevaData, i en pressemelding.

Produksjonsindustrien har gjort små fremskritt, med 8% av respondentene som angivelig brukte en spesialbygget sourcing-plattform i år, som er en økning fra 5% i 2018.

"Et lite, men økende antall selskaper tar i bruk transformative teknologier som lar dem strategisk vurdere millioner av datapunkter som påvirker forsyningskjeden, " sa Kalidindi i utgivelsen. "Disse selskapene er i stand til å overmanøvre konkurrenter betydelig."

Strategisk sourcing kan forbedre et selskaps hastighet og smidighet, men bare 5% av de spurte siterte "å bygge et konkurransefortrinn" som et sentralt mål for suksess med strategisk innkjøp, fant rapporten. De fleste (68%) sa at de var mer fokusert på kostnadskutt. Imidlertid gjør denne prioriteringen vondt for selskaper på lang sikt, med 46% av organisasjonene som angivelig bruker minst en fjerdedel av tiden på å "bekjempe branner" forårsaket av deres mangel på digital transformasjon.

Tilliten til produsentteams evner til å håndtere digital transformasjon fortsetter å avta. I 2017 sa 52% av de spurte at teamene deres var noe eller veldig klare for digital transformasjon, men dette tallet falt til 46% i 2018, og nå 40% i 2019, ifølge rapporten.

Med kostnadskutt på høyeste fokus sa de fleste respondentene (89%) at de er opptatt av tariffer som vil bidra til økning i produksjonskostnadene. For å spare penger sa 45% av organisasjonene at de håper å effektivisere produksjonsprosessene. Flertallet (54%) sa at de måtte ta opp slakk ved å øke kostnadene for kundene, og 43% sa at de vil reforhandle delforsyningsavtaler for å spare penger.

For å forbli relevant og holde tritt i det digitale transformerende markedet, må produsentene imidlertid prioritere mål for å fokusere på digitale transformasjonsinitiativer, fant rapporten.

For mer, sjekk ut Levadata og IBM som gir intelligent anskaffelsesinnkjøpsløsning til forsyningskjeden på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Digital transformasjon: Et jukseark (TechRepublic)
 • Digital transformasjon: En IT-pro's guide (TechRepublic nedlasting)
 • Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)
 • Hva er digital transformasjon? Alt du trenger å vite om hvordan teknologi omformer virksomheten (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
 • Digital transformasjon: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Stratasys

© Copyright 2021 | mobilegn.com