Markedsføringstrender og strategier for konsulenter

Michael Zipursky la ut denne infografien om konsulentenes markedsføringsstrategier (blant annet), og ga oss tillatelse til å legge den om her:

Kilde: Business Consulting Buzz

Dette representerer resultatene fra en undersøkelse av over 10 000 konsulenter. Den første delen sammenligner markedsføringsstrategier mot hverandre, og viser både hvor mye tid du bruker på hver og prosentandelen av respondentene som sa at hver strategi tjente dem mest penger. Overraskende oppfattes også hvilke typer markedsføring folk bruker mest tid på å generere mest inntekter. Som påpekt i diskusjonen på det opprinnelige innlegget, ville det være vanskelig for noen aktivitet som folk flest ignorerer å ha mye av innvirkningen. Blogging, for eksempel, kan ha potensialet til å være et av de mer effektive markedsføringsmidlene, men hvis ingen gjør det bra, vil vi aldri vite det.

En annen viktig advarsel er at "tjener mest penger" er en subjektiv egenevaluering. Det er usannsynlig at hver og en av disse spurte spurte hver enkelt av sine klienter hvilken av deres markedsføringsinnsats som førte dem til deres dør. Jeg vil driste meg til å gjette at en gjetning var kilden til de fleste av disse svarene.

Mer interessant for meg er kategoriene der respondentene bruker mindre tid på en større (oppfattet) inntekt, i forhold til andre kategorier. Dette er presentasjoner / seminarer og henvisninger. Det ser ut til at konsulenter vurderer disse store gevinstene. Nettverk, selv om det ser ut til å skaffe mye virksomhet, ser ut til å kreve enda mer tid.

Selv om 61% av de spurte krever en årlig inntekt på $ 71 000 eller mer, oppgir 78% at de bruker $ 6 000 eller mindre på markedsføringsinnsats. Det fremgår av tallene at de fleste konsulenter ikke markedsfører seg aggressivt.

Noen andre interessante observasjoner: 61% av de spurte har konsultert i fem år eller mindre. Halvparten av dem har ingen ansatte - noe jeg sannsynligvis vil tilskrive alle de juridiske problemene med å ha ansatte i de fleste land.

Hva forteller disse dataene deg? Hva tror du mangler?

Les også på TechRepublic

  • Slik markedsfører du IT-konsulentene dine
  • Selvtrening for IT-konsulenter: Ledelses- og markedsføringsressurser

© Copyright 2021 | mobilegn.com