Mastercard samarbeider med Microsoft for å gjøre byer smartere

NYC promoterer sitt Making Tech Work for People-program ved SXSW Miguel Gamiño, CTO for City of New York, snakket med TechRepublic om byens NYCX-prosjekt og deres innsats for å bruke teknologi for å skape et mer inkluderende samfunn og levere positive ting for innbyggerne.

Mastercard kunngjorde i dag, på SmartCities NY, at det samarbeider med Microsoft om å samle betaling, dataanalyse og skyteknologier fra de to selskapene for å skape en global utveksling som vil hjelpe byer til å bli smartere.

Ordførere, politiske beslutningstakere og byplanleggere vil kunne samle innsikt fra dette samarbeidet for å bedre forstå grunnårsakene til problemer og jobbe med langvarige urbane utfordringer som trafikkstopp eller økonomisk utvikling.

I tillegg vil Microsoft bli med på Mastercards globale mulige initiativ for å samskapere og skalere urbane løsninger gjennom en samlet privat sektor.

"Dagens urbane utfordringer er for kompliserte og kritiske til å kunne løses av myndighetene alene, " sa Miguel Gamiño Jr., konserndirektør for globale byer på Mastercard. "Fra tilgang til grunnleggende tjenester som transport og rimelige boliger til engasjerende kunst og kultur - lokalbefolkningen og turister forventer at byene utnytter ressurser som allerede eksisterer og utnytter nye teknologier. Derfor inviterer vi i dag offentlige og private sektorer til å bli med i å få tech til å fungere for folk. "

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Gamiño var nylig teknologisjef for New York City, men forlot den jobben tidligere i vår. Hans nye rolle på Mastercard ble kunngjort i går. På Mastercard vil han lede skalering av urban tech-løsninger og forme nye partnerskapsmodeller for å møte byers mest presserende utfordringer.

Trudy Norris-Gray, administrerende direktør, Microsoft CityNext sa: "Microsoft CityNext hjelper byer med å implementere løsninger som imøtekommer deres mest presserende behov og utnytter neste generasjon innovasjon ved å utnytte cloud computing, AI og andre teknologier. Vårt samarbeid med Mastercard er et et viktig skritt mot vårt mål om å styrke byer til å være mer bærekraftige, velstående og inkluderende. "

De to selskapene er for tiden engasjert gjennom Chicago-baserte City Tech i en to-by-pilot for å modellere virkningen av planlagte og uplanlagte hendelser og informere datadrevet politiske tiltak. Typiske brukssaker inkluderer store kulturelle begivenheter og infrastrukturinvesteringer samt ugunstige vær- og trafikkhendelser.

Andre områder der Mastercard vil samarbeide med Microsoft inkluderer:

 • Der det er aktuelt, vil Mastercard-teknologier og løsninger være innebygd i Microsofts CityNext-program, med sikte på å fremskynde den digitale transformasjonen av smarte samfunn over hele verden.
 • Basert på læring rundt etterspørselsstyring for transport, vil selskapene undersøke lignende løsninger for områder som turisme, vann og kraft for å levere infrastrukturbesparelser til byer.
 • Sammen med partnerne har selskapene som mål å utforske ytterligere muligheter for skybasert, automatisert transittprisinnsamling, noe som gjør det mulig for byene å tilby billetter med åpen sløyfe.

De store takeawayene for teknologiledere:

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
 • Mastercard samarbeider med Microsoft for å bringe deres kombinerte betaling, dataanalyse og skyteknologi til smarte byer.
 • Miguel Gamiño Jr., tidligere CTO for New York City, er den nye konserndirektøren for globale byer på Mastercard.

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

Se også:

 • 5 leksjoner fra IoT-ledere som skaper bærekraftige, smarte byer (TechRepublic)
 • Smart Cities NYC '17: Microsofts dypdykk i smart byteknologi (TechRepublic)
 • Mastercard, Microsoft-partner på smart bypilot (ZDNet)
 • Verdens smarteste byer: Hva IoT og smarte regjeringer vil bety for deg (TechRepublic)
 • Et reimaginert byliv er visjonen som fremmer de nyeste URBAN-X-startups (TechRepublic)
 • Smart city IoT-inntekter til å eksplodere fra $ 25B til $ 62B i 2026 (TechRepublic)
 • Inne i NYCs digitale transformasjon, med CTO Miguel Gamino (TechRepublic)
 • Hvordan fremvoksende teknologi vil forme New Yorks bys fremtid (TechRepublic)
Bilde: iStock / WangAnQi

© Copyright 2020 | mobilegn.com