63% av tiden betalte menn i tech mer enn kvinner for samme jobb

Video: Hvordan selskaper kan bidra til å få flere kvinner inn i STEM At Code PaLOUsa i Louisville, KY, diskuterte administrerende direktør og medgründer Sara Chipps av Jewelbots hvordan teknologiselskaper kan diversifisere talentrørledningen.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 63% av tiden, menn i tech blir tilbudt høyere lønn enn kvinner for samme rolle i samme selskap i USA. - Innleid, 2018
  • 66% av tiden, kvinner i tech ber om mindre penger enn menn for samme rolle i samme selskap. - Innleid, 2018

Den tekniske kjønnslønnsgapet vedvarer, men kvinner og selskaper har større makt til å endre det enn de kanskje tror, ​​ifølge den tredje årlige State of Wage Inequality i Workplace-rapporten fra karriere markedsplass ansatt.

Innleide sammenlignet lønnsgapet mellom kandidater som intervjuet for samme jobb i samme selskap for å fjerne uoverensstemmelser i lønnsrapportering. Omtrent 63% av tiden tilbys menn som jobber med tech høyere lønn enn kvinner for å ha utført den samme rollen i samme selskap i USA, viser rapporten. I gjennomsnitt tilbyr disse selskapene kvinner 4% mindre penger; noen tilbød imidlertid kvinner opptil 45% mindre.

Mer om kvinner innen teknologi

  • 63% av tiden betalte menn i tech mer enn kvinner for samme jobb
  • Hvorfor det å ha flere kvinner i teknologiledelse er bra for bedriften
  • IT-lederveiledning for å oppnå mangfold på arbeidsplassen (gratis PDF)
  • Kvinnenes tilstand innen informatikk: En undersøkende rapport (omslag PDF)

"En rekke faktorer bidrar til tech-bransjens lønnsulikhetsproblem, inkludert ubevisste skjevheter, inkonsekvent kompensasjonspolitikk og å stole på tidligere inntekter for å informere om lønnstilbud og forventninger, " heter det i rapporten.

Rapporten fant at 66% av tiden, kvinner ber om mindre penger under lønnsforhandlinger - 6% mindre i gjennomsnitt - enn deres mannlige kolleger gjør for samme rolle i samme selskap.

Kvinner kan ha større sannsynlighet for å verdsette prestasjonene sine enn menn, opplyser rapporten, og ber ikke om hva de er verdt når det gjelder lønn. Halvparten av kvinnene som er inkludert i rapporten sa at de ofte opplever imposter-syndrom - eller føler at deres opptjente suksesser ikke er fortjent - og ytterligere 34% sa at de noen ganger gjør det.

Dette stemmer overens med resultatene fra en studie fra 2016 fra Harvards Women in Computer Science Advocacy Council, som fant at kvinner med opptil åtte års programmeringserfaring rapporterer samme tillitsnivå som menn med null til ett års programmeringserfaring.

Kvinner er i økende grad representert i den tekniske stillingen som kandidatpool, melder rapporten. I år intervjuet 46% av tiden, selskaper på Leide bare menn for en gitt rolle - ned fra 53% i fjor. Kvinner var underrepresentert i kandidatpuljen 16% av tiden, og kontrollerte for det faktum at Hires basseng skjev mer mot menn.

Når det gjelder beliggenhet har San Francisco det minste lønnsgapet, med kvinner i Bay-området som tilbys 8% mindre enn menn i lignende roller. Til sammenligning har Boston 9% lønnsgap mellom kjønn, Los Angeles og New York har 10% gap, og Seattle har et gap på 11%, fant rapporten.

Når man vurderer industri, har utdanningsteknologi det største lønnsgapet, og kvinner på dette feltet tjener 10% mindre enn sine mannlige kolleger. Rapporten fant at lønnsgapet i produktstyringsrollene (4%) var halvparten av størrelsen på programvare, datavitenskap og design.

Alder og rase var også en faktor i lønn. Kvinner i alderen 20-25 tjener $ 0, 97 for hver dollar menn i lignende roller tjener, men når de er i førtiårene, øker gapet til $ 0, 90 for dollaren, ifølge rapporten. Hvite kvinner tjener $ 0, 96 for hver dollar laget av hvite menn, mens asiatiske kvinner tjener $ 0, 95, og svarte og spanske kvinner tjener $ 0, 90.

Til syvende og sist er det selskapets ansvar å etablere kompensasjonsstandarder og følge dem, uttalte Hired i rapporten. "Det er lovende å se at selskaper gjør opp for en del av forventningsgapet i lønnstilbudene, men vi har fortsatt arbeid å gjøre, " ifølge rapporten.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com