Microsoft-undersøkelse: Gen Z foretrekker å kommunisere via chat, men blir stresset av nye verktøy

5 samarbeidsverktøy du bør vite om Det har skjedd en eksplosjon av verktøy for arbeidssamarbeid nylig. Her er en håndfull bemerkelsesverdige eksempler.

Samarbeid har alltid vært en integrert del av måten bedrifter får gjort arbeid på. Å flytte et produkt eller en tjeneste fra idédugnad, til design, deretter til produksjon, og deretter til slutt til kunden, tar samarbeid og teamarbeid. I den moderne virksomheten, der en arbeidsstokk kan være spredt og mobil, må imidlertid mye av dette samarbeidet skje ved hjelp av teknologi.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Denne teorien om en mobil-første, sky-første moderne arbeidsstyrke er grunnen til at Microsoft har omutstyrt sin Office 365-produktivitetssuite for å inkludere teamsamarbeidsfunksjoner i alle applikasjoner. Det er også grunnen til at Microsoft fortsetter å innovere og implementere nye funksjoner og applikasjoner - fordi hvordan samarbeid foregår i bedrifter i dag kanskje ikke er en effektiv metode i morgen.

For dette formål gjennomførte Microsoft en undersøkelse av over 14 000 forretningsfolk som jobber i forskjellige kapasiteter og på forskjellige stadier av karrieren. Resultatene avdekker et subtilt, men viktig skifte i hvordan ansatte velger, eller i det minste foretrekker å samarbeide. Det er et kulturelt skifte som virksomheter bør vurdere veldig nøye når de planlegger for fremtiden.

(Tech Pro Research)

Undersøkelsesresultater

I moderne virksomhet krever teknologi for å samle et team av ansatte for å utføre en oppgave og stille dem opp for en suksess. Men det virkelige spørsmålet er hvilken teknologi? For eksempel viser Microsofts undersøkelse at de yngste medlemmene av arbeidsstyrken, Gen Z (18-21), foretrekker å samarbeide ved hjelp av tekst- og chatte-applikasjoner. Vesentlig mer enn noen av de andre aldersgruppene.

Microsoft News

Betyr dette resultatet at virksomheter bør bruke ressurser på å etablere samarbeidsrammer basert på chatte-applikasjoner? Eller, bevisst på denne preferansen blant Gen Z-arbeidere som går inn i arbeidsstyrken, bør virksomheter bruke ressurser på å trene opp den kommende generasjonen hvordan bedriften ønsker at team skal samarbeide?

Hver virksomhet må bestemme hva som er best for deres situasjon, men uansett avgjørelse er prosessen helt sikkert komplisert. Da respondentene ble spurt om de synes endringer i kommunikasjonsverktøy var belastende, toppet de yngste medlemmene av arbeidsstyrken listen. Tilsynelatende foretrekker medlemmer av Gen Z kommunikasjonsverktøyene de kjenner.

Microsoft News

Bunnlinjen

Hvis bedriftsledere og beslutningstakere blindt tror at yngre generasjoner i arbeidsstyrken deres er villige til å endre kommunikasjons- og samarbeidsverktøy uten motstand, kommer de til å bli veldig skuffet. I følge Microsofts undersøkelse liker de yngste medlemmene i virksomheten deres teknologiverktøy, men de liker dem på deres vilkår.

Etter hvert som flere Gen Z-ansatte kommer inn i arbeidsstyrken, vil vellykkede rammeverk for virksomhetssamarbeid måtte omfatte tekst- og chatte-applikasjoner. Men det vil være mer enn bare å chatte apper. Det vellykkede foretaket vil også ønske å lage et fleksibelt samarbeidsrammeverk som gjør at enhver arbeider, uavhengig av generasjon, har tilgang til nyttige kommunikasjonsverktøy de ønsker å bruke.

Selvfølgelig tror Microsoft produktivitetsapplikasjonene deres i form av Office 365, Azure og Windows 10 kan gi den fleksible samarbeidsrammen. Og for det meste oppnår selskapets tilbud den strategien, men konkurransepress kommer fra alle vinkler og hviler på tidligere laurbær er rett og slett ikke mulig. Forretningsverdenen endrer seg raskt, og verktøyene som trengs for å gjøre virksomheten vellykket, endres med den.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også:

  • Fem måter Microsoft SharePoint kan hjelpe team å samarbeide (TechRepublic)
  • Hvorfor samarbeid er nøkkelen til innovasjon (TechRepublic)
  • Hvordan velge et kommunikasjons- og samarbeidsverktøy på arbeidsplassen (TechRepublic)
  • Låse opp kraften i samarbeid (ZDNet)
  • Undersøkelsen bekrefter samarbeidet og appene som følger med suger fremdeles (ZDNet)

Dine tanker:

Interessant nok er eldre mennesker som meg mindre stresset av teknologiske endringer. Jeg lurer på om det er fordi teknologisk endring har vært en fremtredende del av vår erfaring så lenge? Del dine tanker og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonstråden nedenfor.

Kawee Wateesatogkij, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com