Minoritets cybersecurity-fordeler tjener $ 7 000 mindre enn gjennomsnittet, selv med mer utdanning

Video: Hvorfor mangfold er nøkkelen for teknologisk innovasjon På Landmark CIO-toppmøtet i New York City diskuterte Anna Khan fra Bessemer Venture Partners effekten av mangfoldighet på teknologiselskapets suksess.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 32% av fagpersoner innen cybersikkerhet sa at de har opplevd en form for diskriminering på arbeidsplassen. - (ISC) ², 2018
  • I gjennomsnitt tjener en cybersecurity-profesjonell med farger $ 115.000, mens det generelle amerikanske cybersecurity-arbeidskraftsgjennomsnittet er $ 122.000. - (ISC) ², 2018

Til tross for at de har tjent flere grader, er det mindre sannsynlig at minoritetsarbeidere innen cybersecurity har lederroller eller tjener samme lønn som sine kaukasiske jevnaldrende i feltet, ifølge en ny rapport fra (ISC) ² og International Consortium of Minority Cybersecurity Professionals (ICMCP).

Mens minoritetsrepresentasjonen i cybersecurity-feltet (26%) er litt høyere enn den samlede amerikanske arbeidsstyrken (21%), har sysselsettingen blant fagfolk innen cybersikkerhet som identifiserer seg som en rase eller etnisk minoritet, en tendens til å være konsentrert i ikke-ledende stillinger, fant rapporten . Cirka 23% av fagpersoner innen cybersikkerhet har en rolle som regissør eller over, sammenlignet med 30% av deres kaukasiske jevnaldrende.

I mellomtiden har 62% av minoritetene i feltet oppnådd en mastergrad eller høyere, sammenlignet med 50% av fagfolkene som identifiserte seg som hvite eller kaukasiske.

Lønnsavvik eksisterer også innen cyber-feltet, basert på rase og kjønn: I gjennomsnitt tjener en cybersecurity-profesjonell med farger $ 115 000, mens det generelle amerikanske cybersecurity-arbeidskraftsgjennomsnittet er $ 122 000, viser rapporten. Ved å bryte dette tallet ytterligere, tjener menn av farger i gjennomsnitt $ 3000 mindre enn sine kaukasiske mannlige jevnaldrende.

Utsiktene er langt verre for kvinner: Kvinner i farger tjener i gjennomsnitt $ 10.000 mindre enn hvite menn, og $ 6.000 mindre enn kaukasiske kvinner, viser rapporten.

I tillegg til en høyere gjennomsnittslønn, var det sannsynlig at kaukasiske arbeidere hadde mottatt en lønnsøkning i løpet av det siste året, sammenlignet med jevnaldrende andre raser og etnisiteter, ifølge rapporten.

Studien vår avslørte at rasemessige og etniske minoriteter har en tendens til å inneha ikke-ledelsesmessige stillinger, og betale uoverensstemmelser, spesielt for minoritetskvinner, er en utfordring, sier administrerende direktør David Shearer (ISC) i en pressemelding. "For å bygge sterke, tilstrekkelig bemannede cybersecurity-team, må arbeidsgivere - og cybersecurity-yrket som helhet - gjøre cybersecurity til en givende og imøtekommende karriere for alle. Å forstå utfordringene vårt profesjon står overfor knyttet til mangfold er et kritisk første skritt for å oppnå det mål og til slutt ta opp det utvidede gapet for nettstatssikkerhet. "

Diskriminering på arbeidsplassen er også et spørsmål, ettersom 32% av fagpersoner innen cybersikkerhet sa at de har opplevd en form for diskriminering på arbeidsplassen.

Studier viser at organisasjoner med rasistisk og etnisk mangfoldig lederteam drar nytte av både bedriftskultur og inntektsinntekter, samtidig som de øker den generelle tilliten til en organisasjons sikkerhetsstilling, heter det i rapporten.

For å forbedre arbeidsmangfoldet og egenkapitalen, kan arbeidsgivere implementere mentor- og opplæringsprogrammer, samt lederprogrammer for ledere for å fremme avansementet for den flerkulturelle arbeidsstyrken, anbefales rapporten.

"Underdeltakelse av store deler av samfunnet vårt representerer et tap av muligheter for enkeltpersoner, et tap av talent i arbeidsstyrken og et tap av kreativitet i å forme fremtiden for cybersecurity, " sa ICMCP-president Aric K. Perminter i utgivelsen . "Ikke bare er det et grunnleggende aksjespørsmål, men det truer vår globale økonomiske levedyktighet som nasjon."

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com