MIT kunngjør $ 1B AI college for å takle talentgapet for proffene til maskinlæring

Hvordan AI vil revolusjonere utdanning Shazams medgründer Dhiraj Mukherjee om det kommende skiftet til livslang læring i et intervju på The Economist's Innovation Summit 2018.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Massachusetts Institute of Technology (MIT) investerer 1 milliard dollar i et kunstig universitet (AI) -fokusert universitet, ifølge et brev i MIT News mandag. Opprettelsen av institusjonen er basert på fremveksten av databehandling og AI i tech-verdenen, og den påfølgende etterspørselen etter tech-talent som følger, heter det i brevet.

Basert på en gave på 350 millioner dollar fra Stephen A. Schwarzman, styreleder, administrerende direktør og medgründer av Blackstone, har den nye høyskolen fått navnet MIT Stephen A. Schwarzman College of Computing, heter det i brevet. Høgskolen vil få inn en ny dekan og 50 nye fakultetstillinger, la brevet til.

Høgskolen vil produsere studenter flytende i databehandling, AI og deres egne ønsket fagområder, heter det i brevet. MITs oppdrag for det nye college ble beskrevet i kunngjøringen:

  • Fremme gjennombrudd innen databehandling, spesielt AI - aktivt informert av visdom fra andre fagområder.
  • Lever kraften til AI-verktøy til forskere på alle felt.
  • Fremme banebrytende arbeid med AIs etiske bruk og samfunnsmessige påvirkning.

Ideen til det nye høyskolen begynte for over ett år siden, da en enorm tilstrømning av studenter forfulgte majors som involverte databehandling, heter det i brevet. Dette høgskolen er en forbedring fra en generell informatikkgrad, ettersom college fokuserer mer på AI og maskinlæringskompetanse, og også er i stand til å ta på seg en større mengde studenter. Med en så betydelig interesse og etterspørsel etter teknologisk talent i den profesjonelle sfæren, begynte utvalget av MIT Corporation å gjøre tanker om til planer, heter det i brevet.

I brevet fremhevet MIT-president L. Rafael Reif et nytt vendepunkt i AI: "I dette viktige AI-øyeblikket har samfunnet aldri trengt den liberale kunsten - veien til klokt, ansvarlig statsborgerskap - mer enn det gjør nå. er på tide å utdanne en ny generasjon teknologer i allmenn interesse, »skrev han.

Mens den nye høgskolen fremdeles er i spedbarnsstadiene, ber MIT Corporation og dens eksekutivkomité fakulteter, studenter og studenter om å dele sine tanker og ideer gjennom en rekke kommende fora. Klikk her for mer informasjon.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • MIT investerer 1 milliard dollar i sin nye Stephen A. Schwarzman College of Computing, en ny høyskole med fokus på AI og datautdanning.
  • Den nye høgskolen tar sikte på å adressere talentgapet og etterspørselen etter AI i yrkesverdenen, samt engasjere den økende interessen for databehandlingskompetanse hos studentene.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com