MIT Space2 verksted: Omtenkende design av personlige miljøer i romfart

MIT Space2-verksted: Omtenkende design av personlige miljøer i romfart Et nylig MIT-verksted fokusert på å optimalisere atferdshelse og kognitiv ytelse i trange miljøer funnet i romfart. Finn ut hvordan dette gjelder den moderne arbeidsplassen.

På MIT Space2-workshopen i 2019 snakket TechRepublic Senior Writer Teena Maddox med The Envirome Institute's Ted Smith om hvordan MIT-verkstedet fokuserte på å optimalisere atferdshelse og kognitiv ytelse i trange miljøer funnet i romfarten. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Teena Maddox: Fortell litt om workshopen vi deltar på MIT og hva formålet er.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Ted Smith: Dette verkstedet på MIT Media Lab er en sjelden og spesiell mulighet for oss å begynne å fokusere på muligheten til å bruke interiøret i et Mars-romfartøy som medisin, hvis du vil, for å hjelpe oss med å bekjempe atferdsmessige helserisiko som depresjon og aggresjon, og hjelper deg også med å optimalisere kognitiv ytelse. Så vi ser virkelig hardt på dagen etter på alle tingene du kan plassere i romfartøyet som vil hjelpe deg med å holde astronauter godt fra et kognitivt og atferdsmessig helseperspektiv.

Teena Maddox: Er det applikasjoner for arbeidsmiljøet? Vet du på et kontor ting sånt?

Ted Smith: Dette er en morsom illustrasjon av at vi noen ganger ser på hva romprogrammet gjør for oss her på jorden. Det er direkte sammenhenger mellom hvordan vi tenker på utformingen av en arbeidsplass som et romfartøy og en arbeidsplass som kontoret ditt. Blant forskerne som vil være her i dag er folk fra industrien, Steelcase Corporation er på et veldig robust forskningsprogram som ser på hvordan disse miljøfaktorene gjør for produktive og sunne arbeidsplasser på kontorene på jorden, og samtidig er det leksjoner fra det arbeidet som vi håper at vi kan bruke på romtransporten.

Teena Maddox: Fortell meg om University of Louisville og din rolle i dette.

Ted Smith: University of Louisville, vi har nylig opprettet et forskningsinstitutt som heter The Envirome Institute, og ganske enkelt er vi fullt opptatt av å forstå hvordan endringer i miljøet rundt oss enten kan fremme god helse eller skape sykdom. Så da det var på tide å sette sammen dette verkstedet, har jeg vært i rådgivende styre for vertene på dette verkstedet, og jeg sa: "Vet du hva? Vi vil virkelig gjerne identifisere en skifer med høyttalere og sette sammen en program fordi det er så sentralt i måten vi tenker på helse. " Så vi var glade for å være en organisasjonspartner.

Teena Maddox: Fortell meg hva som kommer etter verkstedet.

Ted Smith: Hensikten med i dag er å få mange av disse nye ideene på bordet, å virkelig tenke bredt over alle de forskjellige fasettene til interiøret i dette romfartøyet, og så det som vil skje etter at denne begivenheten er over er at vi vil destillere Noen av de nye ideene til romprogrammet, oversettelsesforskningen innen superromshelse vil sannsynligvis anmode om forskningsprosjekter, og det vil være finansiering tilgjengelig for å forfølge noen av disse forskjellige dimensjonene i rommet. Jeg tror vi er veldig håpefulle at vi har fått med nok av nystartede selskaper og industripartnere til at vi kan bringe helsevesenet i USA inn i denne samtalen, og at vi kan tenke på miljøet vårt som en hver dag måte å være sunn på.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com