MITs turnettsted forenkler planlegging av flere byer

5 tips for sikkerhet mens du er borte er dagene med å måtte kjempe for tilkobling mens du er på veien eller til og med i luften. Men det betyr ikke at det er enkelt.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Et team av ingeniører fra MITs Senseable City Lab i Singapore lanserte nylig Tours, et digitalt reiseplanleggingsverktøy som gjør det mulig for brukere å lage rimelige turer med flere stopp.

Plattformen fungerer som en søkemotor, slik at brukere kan koordinere en tur ved hjelp av 25 filtre inkludert vær, visumkrav, ting å gjøre, sikkerhetsnivåer og priser, ifølge en pressemelding.

"Formålet med verktøyet er å hjelpe reisende med å oppdage, planlegge og booke billige verdensopplevelser med bare noen få klikk, " sa Tours prosjektleder Mohit Shah.

Hvordan være cybersecure mens du er på forretningsreise: 6 tips (gratis PDF) (TechRepublic)

Når brukere veksler til andre flysøkemotorer gjennom Google Flights eller større flyselskaper, er standardinnstillingen vanligvis på enkeltflyvninger. Tours er optimalisert for enkel turplanlegging med flere stopp, der brukere kan tilpasse en tur ved hjelp av et dra og slipp-grensesnitt. Med dette grensesnittet kan brukere endre rekkefølgen på byer eller antall dager i hver by, sa Shah.

"Den originale søkemotoren inspirerte brukere med destinasjonsreiser, og hjalp dem å spare penger på korte utflukter, " sa Shah. "Vi ønsket å lage noe for folk som kunne hjelpe dem med å planlegge sine lange ferier der de reiser til flere steder."

Shah beskrev følgende trinn for hvordan du spesifikt bruker nettstedet:

 • Velg avreisedato og flyplass.
 • Velg kontinentet, regionen eller landet du ønsker å utforske.
 • Fortell Tours hvor mange steder du vil besøke under ditt eventyr.
 • Klikk på "søk" og i løpet av sekunder viser Tours de billigste flyruter, som du kan tilpasse.
 • Klikk på "bestill" for å bestille alle flybillettene samtidig.
Bilde: MIT Bilde: MIT

Teknisk bak verktøyet

For å lage de beste reiseplanene bruker verktøyet datavisualisering, digital kartlegging og maskinlæring for å generere reiseruter som inneholder både de beste destinasjonene og de laveste prisene, sa Shah.

"Det er for eksempel over 100 millioner måter å gjøre en fire-bytur til Europa på. Det er ikke menneskelig mulig å forske på hver eneste en, " sa Shah. "Vi vurderer destinasjoner basert på forskjellige faktorer som popularitet, tilkobling, variasjon sammen med preferansene som er satt av brukeren, for eksempel værforhold, sikkerhetsnivåer, ting å gjøre og så videre. Vi finner deretter den billigste flystien å koble reisemålene til ditt opphav. "

Alle flyvningene kan bestilles på en billett ved å sammenligne priser fra en rekke forskjellige agenter, som tilbys av Kayak og Kiwi.com, la Shah til.

"Verktøyet er flott for alle som leter etter en billig måte å utforske de beste stedene i et land, region eller kontinent, " sa Shah. "Vi tror det vil være mest nyttig for digitale nomader, pensjonister eller ryggsekkturister som bare vil reise fra en by til en annen uten å bryte banken."

Turer kan også være nyttige for yrkesaktive som ofte reiser for arbeid, spesielt hvis de trenger å besøke flere nettsteder på en tur. Etter hvert som arbeidere i økende grad henvender seg til digital støtte når de planlegger turer, kan Tours ifølge en Travelport-rapport vise seg å være en nyttig løsning.

Nettstedet kan nås via stasjonær eller mobil enhet.

For mer, sjekk Reise for ferien? Unngå disse 5 teknologiske feilene på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Lauren Wood

© Copyright 2021 | mobilegn.com