Penger, tech og mat: 10 kuleste selskaper i Inc.s liste over Female Founders 100

Penger, teknologi og mat: 10 kuleste selskaper i Inc.s Female Founders 100-liste Disse administrerende direktørene lager protein fra luft, bruker blockchain for å effektivisere eiendomsutvikling og knuse satellittdata i sanntid.

Inc. Magazine brøt nyheter nylig: Administrerende direktører kan være gravide og drive et selskap på samme tid. Audrey Gelman, grunnlegger av samarbeidsrommet The Wing, var den første åpenbart gravide som var på magasinforsiden.

Audrey Gelman is the founder of The Wing and one of the CEOs featured in Inc.'s Female Founders 100 list.

" data-credit="Image: Inc. Magazine" rel="noopener noreferrer nofollow">

Audrey Gelman er grunnleggeren av The Wing og en av administrerende direktører som er omtalt i Inc.s Female Founders 100-liste.

Bilde: Inc. Magazine

Gelman er i kategorien New Girls 'Network i Inc.s Female Founders 100-liste. Det er syv andre kategorier: Science Pioneerers, Food Revolutionaries, Money Movers, Fashion Forward, The Platform Economy, All Things Consumer og Fitness Nation.

Disse grunnleggerne teknologien for å gjøre alt fra å lage protein fra luft til å lese satellittbilder i sanntid for å automatisere regnskapsoppgaver. Sjekk ut de 10 mest interessante tech-selskapene fra Inc.s liste for å se om du vil jobbe for noen av disse kvinnene.

Pengeflyttere

CapWay - Sheena Allen

Basert på data fra 2017 er det rundt 8, 4 millioner husstander i Amerika som ikke har bankkonto - de er ubankfestede. Rundt 24, 2 millioner flere husholdninger var underbankiert, noe som betyr at disse familiene kan ha en brukskonto, men også bruker lønningsdagslångivere og sjekketjenester. Disse samme forbrukerne kan ofte ikke få lån eller bygge en kreditthistorie. Og uten kredittkort, kan de ikke bruke tjenester eller digitale abonnement som bare tar elektroniske betalinger, som Venmo og Netflix.

I 2016 grunnla Sheena Allen CapWay for å tilby finansielle tjenester og utdanning til mennesker som ikke er tjent med det nåværende økonomiske systemet. CapWay tilbyr nettbank via en app og debetkort. Allen samarbeider også med forhandlere for å hjelpe dem med å nå kunder i lav- og mellominntektssamfunn.

Roger - Cathrine Andersen

Roger er en oppstartsautomatikk. Selskapets programvare fungerer på toppen av regnskapsprogrammer som Quickbooks og Xero for å spare tid på oppgaver som å betale regninger, skanne kvitteringer og bokføre.

Medgründer Cathrine Rasmussen har tidligere medstiftet det skybaserte samarbeidsprogramvareselskapet Assemblage. Hun flyttet til USA fra Danmark etter at Cisco kjøpte selskapet i 2014.

Jennifer Fitzgerald, founder of PolicyGenius

" data-credit="Image: PolicyGenius" rel="noopener noreferrer nofollow">

Jennifer Fitzgerald, grunnlegger av PolicyGenius

Bilde: PolicyGenius

PolicyGenius - Jennifer Fitzgerald

Oppdraget til PolicyGenius er ikke det du hører hver dag: Å få folk den forsikringsdekningen de trenger og få dem til å føle seg godt om det. Grunnlegger Jennifer Fitzgerald er en tidligere McKinsey-konsulent som fikk en førstehåndsvisning av hvor dårlig forsikringskjøpsprosessen er for forbrukerne.

PolicyGenius gjør det enkelt å sammenligne å kjøpe forsikringer inkludert livs-, hjem- og bilforsikring samt leietrygdforsikring, uføredekning og til og med kjæledyrsforsikring. Selskapet gir pristilbud online, uten å kreve kontaktinformasjon fra brukere.

PolicyGenius får betalt en provisjon av livsforsikringsselskapet når en kunde finner en livsforsikring, sender inn en søknad og blir godkjent.

Deepblocks - Olivia Ramos

Olivia Ramos startet sin karriere innen arkitektur og eiendomsutvikling. Da hun administrerte et byggeprosjekt, så hun behovet for å forenkle datainnsamlingsprosessen for eiendomsutviklere som evaluerte et nytt prosjekt og opprettet Deepblocks, som plasserer demografiske, reguleringsmessige, økonomiske og juridiske data alt på ett sted.

Deepblocks makes it easy real estate developers to assemble a feasibility study for a construction project.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Deepblocks gjør det enkelt for eiendomsutviklere å sette sammen en mulighetsstudie for et byggeprosjekt.

Deepblocks 'programvare finner og kombinerer byggekostnader, inntekter og andre markedsdata for utviklere, investeringsmeglere og arkitekter for å lage en mulighetsanalyse.
Ramos grunnla Deepblocks ved Singularity University i Mountain View i 2016 og lanserte programmet sitt i mai 2018. Deepblocks har kunder i 1100 amerikanske byer, og selskapet tester også i Storbritannia og Panama.

Oasis Labs - Dawn Song

Oasis Labs utvikler et nettsky-datanettverk som bruker blockchain- og krypteringsteknologier for å forbedre datasikkerhet og sikkerhet. Datavitenskapelig professor og MacArthur-stipendiat Dawn Song lanserte selskapet for å gi forbrukere og pasienter kontroll over informasjonen deres, mens de lar analytikere kjøre beregninger med data av høy kvalitet.

Oasis har flere produkter, inkludert et utviklerpanel som gir et enkelt sted å se, konfigurere og distribuere smarte kontrakter.

Song jobber også med Stanford Medical School for å teste Kara, en plattform som lar pasienter dele personlige helseopplysninger til forskningsformål, mens de fremdeles bevarer individets personvern.

Vitenskapspionerer

Knutepunkt - Falon Fatemi

Falon Fatemi bruker automatisert maskinlæring og "kunstig intuisjon" for å matche jobbkandidater, forretningspartnere eller salgsmuligheter med selskaper som leter etter den rette personen. Nodes plattform støtter salgs- og markedsføringsautomatisering, kundens engasjement, sporing av søkere og event management. Brukstilfeller inkluderer spådommer / fornyelsesprediksjoner, anbefalte tilpassede innhold og personlig ledningsruting for selgere.

Fatemi har samlet inn 36 millioner dollar, inkludert 16 millioner dollar i venture-finansiering i år. Før hun lanserte Node, begynte hun på Google i en alder av 19 og jobbet i selskapets FireSpotter Labs.

Slingshot Aerospace - Melanie Stricklan

Værrelaterte katastrofer har skjedd oftere det siste tiåret. Slingshot Aerospace ønsker å hjelpe land og byer med å forbedre katastrofeforberedelsene og reaksjonene sine ved å gi nøyaktig og tidsriktig informasjon. Melanie Stricklans selskap tilbyr sanntids geospatial analyse for å informere om tidssensitiv beslutningstaking. Slingshot bruker kunstig intelligens til å analysere data fra flere kilder, for eksempel drone-opptak til satellittbilder. Denne analysen kan identifisere evakueringsveier samt steder som er mer sannsynlig å oversvømme.

Bilde: Slingshot Aerospace

Slingshot har flere produkter, inkludert Earth Portal, et geospatialt visualiseringsverktøy, og N2X, et AI-innebygd rammeverk som er lokalisert med sensoren ombord energibegrensede enheter som gjør det mulig å identifisere og spore i sanntid. Selskapet samarbeider med militære og kommersielle kunder.

Stricklan tilbrakte mer enn 20 år i det amerikanske flyvåpenet, inkludert å jobbe som tekniker på overvåkningsfly som samlet inn mange data.

Matrevolusjonære

Planet Forward - Julia Collins

Julia Collins startet med Zume Pizza - et selskap som bruker roboter for å lage pizza. Selskapet ble verdsatt til 2, 2 milliarder dollar i slutten av 2018. Forbes rapporterte at selskapets finansieringsrunde var større enn alle pengene som er investert i matrobotikk siden 2013.

Nå har hun vendt fokuset på regenerativt jordbruk som en måte å stoppe klimaendringene. Regenerativt landbruk bruker jordbruks- og beitepraksis, som gjenoppbygger organisk jordsmonn og gjenoppretter jordens biologiske mangfold. Denne praksis er vanligvis mer arbeidskrevende, men bedre for planetenes helse. Oppstarten hennes Planet FWD ønsker å støtte disse oppdrettsteknikkene. Selv om detaljene er sparsomme, utvikler selskapet matprodukter basert på ingredienser produsert med denne praksisen.

Mercaris - Kellee James

Kellee James tar på markedssiden av økologiske produkter. Selv når det er etterspørsel etter økologisk frukt og grønnsaker, er det ikke alltid markedsinfrastrukturen på plass for å fylle den etterspørselen enkelt og konsekvent, eller en måte å sammenligne priser på økologisk mat kontra tradisjonelt dyrket avling. Det gjør Mercaris 'organiske kontra konvensjonelle rapport.

Mercaris gir informasjon om markedspriser, nåværende tilbud og anslått etterspørsel etter organiske og ikke-GMO-varer. Selskapets handelsplattform lar kjøpere og selgere møte online og handle fysiske råvarer. Denne informasjonen er nyttig for alle i matforsyningskjeden, fra bønder til forbrukermatbedrifter. Mercaris tilbyr en lagdelt abonnementstjeneste for bønder, fabrikker og forskere som starter på $ 36 / month og går opp til $ 404 / month.

Luftprotein - Lisa Dyson

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Lisa Dyson, PhD, er administrerende direktør i Air Protein.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Bilde: Air Protein

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Nå som Beyond Meat and Impossible Foods har bevist at det er et marked for falskt kjøtt, gjør deg klar for Air Protein. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Lisa Dysons selskap bruker en prosess som ligner gjæring for å transformere elementer som finnes i luft til protein som ligner på animalsk protein.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Teknologien er basert på arbeid NASA gjorde på 60-tallet for å lage livssupportsystemer for astronauter. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Nøkkelen til "mat fra luften" -ideen er hydrogenotrofer. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Denne mikroben kan omdanne karbondioksid til mat, akkurat som planter gjør.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Air Protein hevder at prosessen krever 10 000 ganger mindre land og 2000 ganger mindre vann enn produksjon av soyabønner. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">En konstruert matforsyning påvirkes ikke av vær eller årstider - en annen potensiell fordel. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Kjøttindustrien står for rundt 20% av klimagassene og bruker omtrent en tredel av all jord i verden. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Å bytte ut en del av dette systemet med mer avansert jordbrukspraksis ville være et betydelig fremskritt.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Air Protein er en del av Kiverdi, et selskap som takler utfordringene i forsyningskjeden som prisvolatilitet, bruk av land og vann, og effektivitet, samtidig som det skaper nye måter å lage produkter som er mindre utvinnende og har et mindre karbonavtrykk. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Kiverdi har mer enn 46 patenter gitt eller avventer på karbontransformasjonsteknologi som kan brukes til en rekke bransjer.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Nytt jentenettverk

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Lesbian Who Tech - Leanne Pittsford

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Mottoet er "Queer, Inclusive, Badass." Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Målene er å øke synligheten, å få flere kvinner og lesbiske innen teknologi og å koble lesbiske i teknologiverdenen til grupper som jobber for å forbedre rettighetene til queer mennesker.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Grunnlegger Leanne Pittsford fortalte Inc. at teknologibransjen ikke har et rørledningsproblem at det har et tilgangsproblem. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Lesbians Who Tech-samfunnet har rundt 40 000 medlemmer og arrangerer et årlig arrangement og Bring a Lesbian to Work Day.

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Må du være lesbisk for å være med i denne klubben? Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Ifølge nettstedet, "Hvis du jobber for å videreføre dette oppdraget, vil vi at du er med på teamet vårt. Ingen 'trenger å være' lesbisk for å være i dette samfunnet. Vi bruker begrepet for å hedre de som krysset en brannmur med den. "

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Ukens beste nyhetsbrev

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Våre redaksjoner fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">fredager

Lisa Dyson, PhD, is the CEO of Air Protein.

" data-credit="Image: Air Protein" rel="noopener noreferrer nofollow">Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com