Last opp flere deler til Amazon Simple Storage Service med CloudBerry Lab S3 Explorer

Når det gjelder skylagring, har sluttbrukeren mange alternativer. Et av de mer populære lagringsstedene er skyen Amazon Web Services (AWS) Simple Storage Service (S3). S3-skyen er et av de mest populære lagringsalternativene i skyteknologier i dag. Det er enkelt, skalerbart og rimelig.

Problemet mange organisasjoner kan ha er å laste opp til en lagringssky som S3. Fordi S3 er tilgjengelig via REST og SOAP over Internett, er problemer normen ved opplastinger. Dette kan føre til at store nedlastinger må stoppe og starte på nytt, og legge til frustrasjon så vel som båndbreddeoverføringskostnadene for opplastingsprosessen.

Nylig introduserte CloudBerry S3 Explorer PRO-produktet multipart-opplastingsfunksjonen. Multipart-opplasting er ganske grei; den bryter store filer opp i biter i brukerspesifiserte størrelser. Grensesnittet for opplasting av flere konfigurasjoner vises i figur A nedenfor: Figur A

Ved å bruke flerepartsopplasting kan kildefilen (e) lastes opp i biter så små som 5 MB og så store som 5 GB. Skulle opplastningen må stoppes på pause, blir bare jobben gjenopptatt ved det gjeldende stykket, i stedet for en fullstendig omstart av overføringen.

Når det lastes opp biter, er de ikke synlige i CloudBerry explorer. Hvis et annet produkt blir brukt til å se innholdet i S3-bøtta eller -mappen som mottar multipart-opplastingen, kan du se hvordan CloudBerry ordner overføringen i figur B nedenfor (klikk på miniatyrbilde for å forstørre): Figur B

Det ville ikke være en god ide å blande seg i biter når de blir flyttet, da CloudBerry S3 Explorer PRO trenger alt for å være en viss måte å sette sammen biter på når overføringen er fullført. Mer informasjon om multipart-opplastingsfunksjonen finner du på CloudBerry-bloggen.

Chunking-prosessen med flere delopplastinger vil ikke gi effektivitet til en fil som har vokst, men. Et godt eksempel er en ZIP-fil som ble overført til S3; og så har den filen tilleggsinnhold lagt til den. ZIP-filen må overføres helt igjen, ikke bare de nye biter.

Alternativet for flere opplastinger for CloudBerry S3 Explorer PRO er en fin touch for å gjøre store overføringer mindre smertefulle. Dette er spesielt tilfelle i hjemmelaboratoriet mitt, som har begrenset båndbredde for opplasting fra internettleverandøren min. Hvordan har du klart store opplastinger til lagringsskyer? Del kommentarene nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com