Multitask på Android-nettbrettet ditt med OverSkreen nettleser

Jeg søker stadig etter applikasjoner og verktøy for å gjøre tabletopplevelsen bedre og mer effektiv. I dag snublet jeg over en liten app som heter OverSkreen, som er en nettleser på Android-nettbrettet som fungerer litt annerledes, fordi den kan endres størrelse og minimeres.

Dette er faktisk en stor avtale, for før måtte du lukke nettleseren for å komme til et annet program. Nå kan du ha en nettleser åpen, krympe den, åpne en annen applikasjon og enten ha det mindre nettleservinduet over det andre programmet, eller få det minimert til varslingsområdet.

Det er på tide at noen opprettet en slik applikasjon! La oss grave i oss og se hvor bra denne nettleseren fungerer.

Installasjon

Kostnaden for denne nettleseren er $ 2, 49 (USD), men jeg tror det er vel verdt kostnaden (det er ingen gratis eller "lite" versjon). Når du har bestemt deg for å ta steget, er installasjonsinstruksjonene her:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "overskreen" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på pris-knappen
 4. Trykk på Godta og kjøp

Ved installasjon finner du OverSkreen-lanseringen enten på startskjermen eller i app-skuffen. Trykk på starteren for å åpne den nylig installerte nettleseren.

bruk

Når du først starter OverSkreen, åpnes et veldig lite vindu ( figur A ). Du kan endre størrelsen på dette vinduet umiddelbart ved å tappe og holde nede høyre hjørne (og bare nederst til høyre hjørne) og deretter dra hjørnet for å endre størrelsen. Figur A

Hurtigstartkoblingene dine på hjemmesiden blir synkronisert fra de andre Android-enhetene dine.

Du kan også flytte OverSkreen-nettleseren rundt på skjermen ved å tappe og holde tittellinjen og flytte vinduet dit du vil ha det.

Når du har nettleseren åpen, kan du åpne andre applikasjoner, og OverSkreen vil, som du kan forvente, forbli "over" skjermen. Figur B viser OverSkreen som kjører på toppen av Gmail. Figur B

OverSkreen kjører jevnt på en Verizon-merket Samsung Galaxy Tab.

Selv om OverSkreen kjører over Gmail, er e-postprogrammet fremdeles brukbart. OverSkreen kommer imidlertid i veien for normal funksjon. Så hva gjør du? Det er to alternativer:

 • Minimer OverSkreen (bruk minimeringsknappen, som er den tredje knappen fra høyre, i øverste høyre hjørne av nettleseren)
 • Endre størrelse på OverSkreen slik at appen nedenfor kan brukes riktig

Du kan også bruke OverSkreen i maksimalisert modus slik at den fyller hele skjermen. Trykk på den midterste knappen i øverste høyre hjørne, og OverSkreen endrer størrelse på automatisk for å fylle startskjermen. Du kan deretter trykke på den samme knappen for å endre OverSkreen tilbake til sin opprinnelige størrelse. (Merk: Du kan ikke flytte OverSkreen når det er maksimert. Du kan imidlertid minimere vinduet til varslingsbrettet når det er maksimert.)

Du kan tro at nettleserens evne til å "sveve" ville komme i veien når tastaturet brukes. Heldigvis tenkte utviklerne på det, så når du trykker på adressefeltet (og tastaturet blir avslørt), beveger nettleseren seg opp for å gi plass til tastaturet ( figur C ). Figur C

Uansett hvilken størrelse OverSkreen er, vil tastaturet legge over og fungere feilfritt.

Andre funksjoner

OverSkreen tilbyr også mange funksjoner som standard for nettlesere. Du vil finne:

 • Bla gjennom surfing
 • bokmerker
 • Privat nettlesingsmodus
 • Historie
 • Del sider
 • Popup-blokkering
 • Kopier URL

Tips

 • For å komme til knappene Hjem, Tilbake, Frem og Oppdater, trykk på den ovale knappen til venstre for adressefeltet
 • For å komme til Innstillinger, trykker du på de tre vertikale prikkene til høyre for adressefeltet
 • Når et OverSkreen-vindu er åpent, kan ikke nettbrettet gå i dvale - så når du er ferdig med nettleseren, må du sørge for å lukke det

OverSkreen vil forhåpentligvis innvarsle en ny æra for Android-nettbrett. Med muligheten til å kjøre apper i Windows-modus, kan dette bety ekte multitasking over hele linjen er bare kort tid unna. Det er bare et spørsmål om at Android-utviklerne drar nytte av denne bemerkelsesverdige applikasjonen.

Har du kjøpt OverSkreen nettleser for Android-nettbrettet? Del opplevelsen din med denne appen og andre tredjeparts nettlesere i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | mobilegn.com