MWC19 Los Angeles: Hvordan AI og maskinlæring brukes i markedsføring

MWC19 Los Angeles: Hvordan AI og maskinlæring brukes i markedsføring av IT-fagfolk, er ikke de eneste personene som kan utnytte AI og maskinlæringsteknologi. Slik kan markedsføringsgrupper også.

TechRepublic's Macy Bayern snakket med Tatiana Mejia, direktør for produktmarkedsføring hos Adobe Sensei, på Mobile World Congress 2019 i Los Angeles om fordelene og bruken av kunstig intelligens (AI) og maskinlæring. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Tatiana Mejia: AI og maskinlæring gjør en forskjell på hele reisen. Når du tenker på å lage, levere og optimalisere innhold og så lære av det, forstå hva brukerne deres opplever. ... Og på den skapende siden kan det hjelpe deg å finne eiendelene for å skape den rette opplevelsen. "Hva er i denne eiendelen? Hva er i denne videoen? Hvordan lager jeg disse justeringene raskt?" Selv i noe av etterbehandlingen. "Hvordan lager jeg et annet synspunkt på en video?" Når du leverer, handler det om å få den rette meldingen til rett person til rett tid i rett medium. Det fortsetter bare lagdeling og lagdeling, og vi vil sørge for at du har den konteksten og at du forstår hvordan det oppleves, og det handler egentlig om optimalisering.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

AI og maskinlæring hjelper deg med å finne mønstre i dataene og i bruken, slik at du er i stand til å identifisere problemer du kanskje vil dempe, samt steder der du kanskje vil legge noen dollar bak noe eller du vil dypere forstår hvorfor det resonerer. "Er det noen publikum som du ikke har tenkt på? Er det en trend som dukker opp du trenger å engasjere deg i?" Underveis hjelper AI og maskinlæring oss til å ha sterkere og dypere forbindelser med kundene våre.

Jeg sier at AI og maskinlæring er som å ha en supermakt. Vi blir alle bedt om å gjøre så mye og gjøre det i omfang. Hvis du tenker på dagen din, det du liker, er det strategien. "Hva er målet mitt? Hvordan skal jeg skille eller fortelle historien?" Og så kommer alt etterpå. "Jeg vet nøyaktig hva jeg leter etter, men jeg må finne det, og det må være i dette fargevalget eller i denne størrelsen." Alle de stedene hvor det er mange repeterende, tidkrevende oppgaver, det er der AI og maskinlæring virkelig gir verdi. Hvis du tenker på all EQ som følger med det å være et menneske, fortelle en historie, være kreativ, med all den intelligensen som kommer fra å kunne utføre oppgaver virkelig raskt og i skala, er det verdien.

Hvis du tenker på kunstig intelligens, er det ikke en teknologi, det er et mål. Og hvis du tenker på det på den måten, har ikke målet endret seg. Du er eksperten, du vet hva du prøver å gjøre, og så kan du tenke på, "Hvordan kan jeg bruke AI og maskinlæring? (Dessverre er det betegnelsen vi bruker for å gjøre det komplisert) For å hjelpe meg med å komme dit? " Så du må ha et klart mål og deretter en strategi for å ha dataene eller innsikten til å ta grep om det.

Hvis målet ditt er at høytiden skal komme opp, er du en forhandler, vil du sørge for at de mest lojale kundene dine, at du lar dem tidlig inn på nye produkter eller kampanjer. Så blir det, "OK, hvor mange segmenter vil jeg ha? Hva vet jeg om hva de er interessert i og hva deres kjøpshistorikk er, slik at jeg kan få dem den beskjeden?" Da tar AI seg av det. Det vil hjelpe deg med å finne reklamen din, det vil hjelpe deg med å definere mikrosegmentene dine, det vil fortelle deg hva som er deres preferanser. Jeg pendler, jeg står på toget når jeg ikke får plass, og jeg ruller. Det er den beste tiden å nå meg. Du ville vite at hvis du kjente meg, men du også ville vite at når jeg engasjerer meg, når jeg logger meg på, og det kan hjelpe deg med å bestemme målet. Som forhandler vil jeg få kontakt med folk før denne høytiden.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com