MWC19 Los Angeles: Syniverses oppdrag i 5G-revolusjonen

MWC19 Los Angeles: Syniverses oppdrag i 5G-revolusjonen Når 5G gjennomsyrer industrien, viser Syniverse hvordan store selskaper kan forberede seg på teknologien.

På arrangementet i Mobile World Congress i Los Angeles i 2019 snakket TechRepublics Macy Bayern med Syniverse CMO Bill Hurley om den beste måten for selskaper å forberede seg på og implementere 5G-teknologi. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Bill Hurley: Hos Syniverse fokuserer vi på å forbedre mobilopplevelsen over hele verden. Vår virkelige virksomhet er fokusert på tre forskjellige områder. Én, vi fokuserer på hvordan vi kobler mennesker rundt om i verden. To, det handler om hvordan vi hjelper de organisasjonene og menneskene til å samhandle rundt om i verden. Og så tre, det er hvordan tjener du penger på hva som skjer i de interaksjonene i mobilopplevelsen? Så det handler om den mobile opplevelsen.

IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)

Når vi snakker om tilkoblinger, snakker vi om hvordan vi har det største globale IPX-nettet i verden som vi gjør tilgjengelig for alle mobiloperatører rundt om i verden. Med det kobler vi til syv milliarder enheter på jorden hver dag. Vi gjør disse forbindelsene tilgjengelige for selskaper, bedrifter og operatører for å samhandle eller snakke med via deres mobile enheter eller med andre IoT-enheter. Hvordan du samhandler med hverandre for å tjene penger på, eller ha en transaksjon som er involvert, enten det er en IoT-transaksjon eller det er bare en enkel transaksjon over mobiltelefonen din.

Syniverse handler egentlig om å bringe den komplette mobilopplevelsen sammen; vi gjør det i en form for å gi operatøren mulighet til å gjøre det for bedriften, eller i noen tilfeller gir vi det direkte til foretaket. Vi har løsninger som gir sikre funksjoner for det nettverket atskilt fra internett, så det er ingen måte at internett kommer til å bli involvert, eller berøre den meldingen, eller de interaksjonene som oppstår.

Vi sender omtrent 60 milliarder meldinger i måneden, som sagt, til rundt syv milliarder enheter rundt om i verden, så vårt fokus er virkelig på den sikkerhetsdelen, og med bruk av teknologier som 5G, tenker vi på verden når det gjelder hva disse opplevelsene vil være som mobilopplevelsen, men også hvordan skal vi sikre den opplevelsen? Hvordan skal vi skape en flott opplevelse for sluttkunden, enten de er på et 5G-nettverk, de flyttet til 4G, de er på et 5G-nettverk, de beveger seg rundt, de streifer fra et sted til en annen - hvordan gjør vi det?

Og teknologien bak det er en viktig del av vårt fokus i dag, så i dag handler Syniverse om hvordan jeg kobler syv milliarder enheter og gjør den tilgjengelig for selskaper over hele verden? Hvordan samhandler jeg eller hvordan oppretter jeg interaksjonskommunikasjonskommunikasjonskommunikasjon på alle de syv milliardene enhetene? Og hvordan lager jeg inntektsgenerering med funksjoner som blockchain og lignende for å kunne skape den fulle mobilopplevelsen?

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com