My Robot Nation gjør at geek leketøy drømmer blir virkelighet

Hva er geekier enn å designe ditt eget robotleketøy? Slik leken er laget! My Robot Nation lar enhver Google Chrome-bruker tilpasse design av en robot og få den 3D trykt og sendt rett til døren din.

Når du har installert My Robot Nation-applikasjonen, bruker du GUI til å blande og matche robotdeler, markeringer og farger. Designapplikasjonen tilbyr mye kontroll over tilpasning. Robotdeler kan dimensjoneres ved hjelp av piltastene og plasseres etter ønske. En stor fargepalett er tilgjengelig, og du kan lage dine egne tilpassede farger ved hjelp av et enkelt fargehjulverktøy. Et utvalg av stempler i full farge er også tilgjengelig for å gi roboten et mer autentisk utseende.

Min robotnasjon: Bygg din robot

Når designen er fullført, poser roboten din ved å bruke applikasjonens 3D-motor. Posisjon påvirker bare armer og overkropp, og robotene er garantert å stå stående på flate overflater, så det er fornuftig at bena trenger å holde seg i en bestemt stilling.

My Robot Nation: Pose Your Robot

Det er ingen måte å redde skapelsen på; når du er ferdig med designen, er det på kjøp. Du kan kjøpe roboten i størrelser fra to tommer til seks tommer, og priser fra $ 17.99 til $ 169.99 avhengig av høyden. Deretter går bestillingen til Offload Studios, som skriver ut hver robot på en Z-Corporation 3D-skriver.

3D-utskrift er i hovedsak automatisert reversskulptur. I stedet for å hugge bort det gipslignende materialet, legger 3D-skrivere lag på lag med materiale til objektet er bygd opp. Et lag gipslignende pulver legges på skriverbrettet, og deretter beveger et skrivehode seg over skuffen, samtidig som du farger og former gjenstanden. I stedet for blekk bruker dette skrivehodet fargede bindemidler for å herde pulveret. Skuffen senkes og mer pulver tilsettes etter hver passering av skrivehodet. 3D-utskrift gir fantastisk teksturdetalj og levende farger fordi det hele gjøres mens gjenstanden er bygget. Denne teknologien fjerner behovet for muggsopp, noe som gjør det kostnadsvennlig å trykke et antall tilpassede gjenstander.

Hvis roboter ikke virkelig er din greie, kan du vurdere å lage ditt eget unike design. Offload Studios tilbyr tilpassede 3D-utskriftsbestillinger. Hvis du trenger ideer, kan du sjekke ut 3D-trykte infografikker av et jordskjelv.

© Copyright 2020 | mobilegn.com