Native Android høreapparatstøtte kan hjelpe hørselshemmede proffs å få mer arbeid

Hvordan aktivere gestbasert navigasjon i Android Pie Hva er gestbasert navigasjon? Denne nye metoden for å navigere om Android-plattformen kaster baksiden, hjemmet og recents knapper til fordel for et gestabasert grensesnitt, forklarer TechRepublics Jack Wallen.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Google er i ferd med å utvikle en åpen spesifikasjon som gjør det mulig for Android-enheter å støtte høreapparater innfødt, ifølge et Android-blogginnlegg oppdatert torsdag. Selskapet har som mål å veilede produsenter mot naturlig støtte for Android-enheter ved å bruke sin Bluetooth-lavenergispesifikasjon, også kjent som Audio Streaming for Hearing Aids (Asha), ifølge innlegget.

Rundt 466 millioner mennesker har deaktivert hørselstap, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), et antall som forventes å komme opp i 900 millioner innen 2050. Med et problem som er så fremtredende, kunne mange ha nytte av Android-oppdateringen; Tillegget til høreapparatstøtte er imidlertid for sent.

Nesten alle iPhones er kompatible med høreapparater under FCC-kravene til høreapparatkompatibilitet, og har holdt på en stund. Androids utvikler akkurat nå tilgjengeligheten av høreapparat gjennom den nye, åpne spesifikasjonen. Inntil nå var iPhone muligens et bedre alternativ, eller de hadde begrensede alternativer for telefoner med egen støtte

Google inngikk et samarbeid med GN Hearing for å lage Asha, som vil være i stand til å gi lav latency, lydkvalitet av høy kvalitet med liten innvirkning på batteriets levetid, ifølge et blogginnlegg fra Android Vice President for engineering Seang Chau.

Funksjonen vil være tilgjengelig på fremtidige versjoner av Android, sa Chau, og brukerne vil kunne koble, parre og overvåke høreapparater med telefonene sine. "Enhver produsent av høreapparater kan nå bygge hjemmehøreapparatstøtte for Android, " forklarte Chau i innlegget.

Androids tillegg av høreapparattilgjengelighet gir brukerne muligheter for hvilken enhet de skal kjøpe. Forretnings-proffe med hørselshemming kan ha stor nytte av oppdateringen, spesielt hvis de foretrekker brukeropplevelsen til Android fremfor iPhone. Evnen til å overvåke høreapparatet direkte på enheten gjør ikke bare funksjonaliteten stor for hverdagen, men også for forretningsreiser.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Google bringer høreapparatstøtte til fremtidige versjoner av Android, som for lengst er forfalt, ettersom Apples iPhones har høreapparatfunksjoner på nesten alle enheter.
  • Google utviklet Audio Streaming for Hearing Aids (Asha) med GN Hearing, som sies å gi lyd med høy latens av høy kvalitet og liten effekt på batteriets levetid.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com