Ny AI-teknologi fra Hitachi Vantara gjør flyreiser enklere

5 risikofylte flyplassen Wi-Fi TechRepublic's Tom Merritt teller de 5 mest risikofylte wifi på flyplasser i USA

Bortsett fra folk som har en ekte frykt for å fly, er den viktigste stressfaktoren på flyplassen helt klart den truende angsten for å takle flyplassen. Og la oss ikke glemme det enorme volumet av mennesker som reiser på høytiden. I fjor fløy rekord 45, 7 millioner i løpet av ferien, og eksperter forventer enda mer volum i år.

Først er det komme dit: trykker du på ressursen din til venner, kaller du bare en Uber eller Lyft? Når du kommer til flyplassen, blir du med i den første køen for å sjekke inn i skranken. Hvis setene ikke blir tildelt, vil du slite med at du kommer til å ende opp med et midtre sete. Hvis du har dem, sjekker du inn poser, og håper du ikke har lastet dem til mer enn vektgrensen. Før du setter kursen mot porten, må du forholde deg til TSA. De fleste av dere vil ikke bli trukket til side for den "ekstra" klaffen, men uansett er det få som er immun mot de potensielle marerittene på flyplassen.

Men det kan hende at du blir betydelig lettere på flyplassen. Hitachi Vantara Technology ønsker å lindre smerter på flyplassen. Den nye teknologien kombinerer datamaskinvideo og laserbasert radarlignende LiDAR (Light Detection and Ranging) teknologi med dataanalyse og maskinlæringsverktøy for å:

  • Strømlinjeformer innsjekking og sikkerhetslinjer
  • Oppnå bedre ytelse i tide (flyreiser avgang til tiden)
  • Reduser flytaxing og sirkling for mer effektive, bærekraftige operasjoner
  • Administrer indirekte bagasjeplass på fly
  • Gi reisende mer tid til å shoppe eller slappe av i salongen

Den nye teknologien påvirker både forbrukerreiser og hvordan flyselskaper / flyplasser gjør forretninger, noe som er gode nyheter for de nesten 50 millioner amerikanerne som forventes å reise over hele verden i løpet av høytiden. Den viktigste årsaken til forsinkelse kan være tilkoblingsflyvninger med koblingsvesker, og selvfølgelig den nevnte sikkerheten.

Teknologien brukes av et stort amerikansk flyselskap som Hitachi ikke kan navngi. "Hitachi hjelper for øyeblikket flyplasskunder og driver aktivt med ytterligere prosjekter globalt på det smarte flyplassområdet, " sa Justin Bean, global direktør for Smart Spaces Marketing ved Hitachi Vantara. "Vi starter med resultatene som flyplassen eller flyselskapet prøver å oppnå, og deretter inn i teknologien som vil bidra til å levere det resultatet. Vi viser dem eksempler på brukssaker vi har distribuert i andre områder for å hjelpe dem å forstå hva som er mulig med nye innovasjoner. Generelt ønsker de å maksimere sikkerheten, forbedre driften av driften og forbedre reisendeopplevelsen, samtidig som de hjelper de internasjonale forhandlerne til å trives. " Hitachi Vantara forventer å implementere teknologien på flere amerikanske flyplasser i tide til høytiden 2020. Bean la til: "Ulike flyplasser starter med forskjellige brukssaker, fra å styre trafikk ved forkantene til kø-analyse og styring."

Lumada Video Insights (LVI) -løsningen bruker LiDAR (lysdeteksjon og rekkevidde) for å produsere en 3D-visuell modell av flyplassen, og bevegelse av reisende, utstyr og bagasje i sanntid. Det gjelder også videoanalyseverktøy for å analysere bevegelsen til reisende og bagasjen gjennom en flyplass, men opprettholder personvern og ikke fanger opp personlig identifiserbar informasjon.

Ved å sammenligne den faktiske bevegelsen av reisende med ideelle modeller vil hjelpe flyselskaper og flyplassansatte identifisere problemer og flytte for å effektivisere passasjerens reiseopplevelser, fra innsjekking til trygt i setet, bagasjeoppbevaring.

"Prosessen med å løse flyplassspesifikke utfordringer startet med et verksted for verditeknikk med vårt Hitachi-team og sluttkundene, " sa Bean. "Gjennom dette kunne vi identifisere hvilke smertepunkter de har, og hvilke utfordringer, hvis de løses, ville ha den mest positive innvirkningen på passasjeropplevelsen, og driften av flyselskapene eller flyplassene. Å starte med de mest effektive områdene hjelper oss å distribuere en løsning som vil gi mest mulig verdi for flyselskapene, flyplassene og passasjerene de betjener. I dette tilfellet rettet mot kortere ventetid, bedre ytelse på tid og forbedret bærekraft. Selve arbeidshandlingen kan ta fra en dag til flere dager, men avhengig av kompleksiteten og omfanget av løsningen, blir den distribuert i ett eller noen få områder først for å demonstrere bevis på verdi, og deretter distribuert mer bredt. "

LVI kan hjelpe flyselskaper og flyplasser med å forbedre reisende opplevelser, inkludert:

  1. Strømlinjeformer innsjekking og sikkerhetslinjer . LVI tilbyr "advarsler om lang linje" for sikkerhetssjekkpunkter og innsjekkingsskranker, som brukes til å varsle reisende om gjennomsnittlige ventetider før de ankommer flyplassen, og hjelper flyselskapene med å sikre at de har passende bemanningslinjer for å forbedre kundeservicen.
  2. Gi reisende mer tid til å handle eller slappe av i salongen . Overbelastning har stor innvirkning på bunnlinjene til flyplassforhandlere. En studie fra lufttransportfirmaet SITA fant at shopping i flyplasser er et anslått årlig globalt forbruk på $ 22 milliarder dollar, noe som antydet at flyplasser bør fokusere innsatsen på å stimulere passasjerer til å tilbringe mer tid i sine kommersielle områder. LVIs trafikkstoppvarsler kan hjelpe flyplasser og flyselskaper med å få passasjerer gjennom innsjekking og sikkerhet raskere, slik at de kan glede seg over fasiliteter på flyplassen før de hopper på flyvningene, og kan også brukes i salonger og butikkområder på flyplassen for å hjelpe detaljister med å identifisere når de skal øke eller omfordele bemanning, og analysere bevegelsen til reisende gjennom butikkområder for å identifisere populære detaljhandelsvarer, slik at de kan plassere dem nærmere innganger eller lagerføre flere av dem.
  3. Administrer indirekte bagasjeplass på fly. Hitachi Vantaras teknologi kan brukes til å telle og overvåke størrelsen og volumet på bagasjen i et boardingområde før passasjerer legger seg inn på flyet. Dette hjelper til med å forhindre den frustrerende situasjonen der passasjerer som allerede har gått om bord i et fly med bagasjen, opplever bunkene full, og må returnere bagasjen til fronten av flyet, noe som potensielt kan forsinke avgangene.
  4. Oppnå bedre ytelse i tid og reduser drivstofforbruket i luftfarten. Så mye som 4, 5% av kommersielt jet-drivstofforbruk har blitt tilskrevet ineffektivitet ved terminalen. Å flytte passasjerer jevnere gjennom flyplassen kan ikke bare øke kundetilfredsheten, men kan også bidra til å redusere karbonavtrykket til flyindustrien.

Og med den potensielle og voksende suksessen på flyplasser, sa Bean at de ser etter andre bransjer. "Løsningen er fleksibel for å imøtekomme behovene til mange bransjer, og har blitt distribuert for å gi en rekke utfall for smarte byer, detaljhandel, studiesteder, produksjon, olje og gass og mer, " sa Bean. "Våre løsningsarkitekter er i stand til å ta hensyn til kundens resultater, KPIer og ønsket beregning, og trekke sammen en løsning som tilfredsstiller deres behov, ofte ved å bruke en kombinasjon av videoanalyse, 3D LiDAR, andre IoT sensorer og kunstig intelligens (AI ) for å analysere dataene og gi innsikt. "

Teknologien brukes for tiden i flyplass (og relaterte) tjenester i Vest-Indonesia.

"Vi ser frem til en dag der det er annen art og forventes å ha de riktige dataene levert til de rette menneskene til rett tid, slik at operasjonene bak kulissene er optimalisert for å levere en flott opplevelse for oss, enten det er i en flyplass, togstasjon, bygate, college campus eller butikk, "sa Bean.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com