Nytt end-to-end VR-system kan gi deg VR-live-streaming på 15 minutter

Nytt end-to-end VR-system kan gi deg VR-live-streaming på 15 minutter. Live Planet sin end-to-end-løsning hjelper brukere med å filme stereoskopisk virtual reality-video og sende den til Samsung Gear VR, Oculus, Google Daydream og YouTube.

På tirsdag avduket Live Planet, Inc. full-lanseringen av sin endel-til-ende virtual reality (VR) videoløsning: Live Planet VR-systemet. Systemet lar brukerne fange og dele stereoskopisk VR-video raskere og enklere enn andre metoder, fortalte RJ Wafer, Live Planet's Chief Revenue Officer, til TechRepublic.

Systemet integrerer et VR-kamera, sky og applikasjoner, og leverer live eller forhåndsinnspilt VR-video til alle VR-headset og 360-graders plattformer, inkludert Samsung Gear VR, Oculus, Google Daydream og YouTube.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

VR-headset og kameraer har vært på markedet i noen tid, men har ennå ikke tatt full fart i bedriften av flere årsaker, inkludert produksjons- og distribusjonsutfordringer. Live Planet VR-systemet har som mål å avlaste noen av de tekniske utfordringene som er involvert. Det gjør det også mulig for brukere å fange stereoskopisk opptak av høy kvalitet på en måte som etterligner menneskets syn, slik at seerne ikke blir syke når de ser på. Systemet genererer automatisk sydd opptak i sanntid, noe som gjør det ideelt for å filme levende opptak.

Dette systemet kan også levere live og innspilt bilder av høy kvalitet over ethvert nettverk, inkludert mobil, til enhver VR- eller 360-graders plattform.

Verktøyet har en rekke potensielle brukssaker for bedrifter og forbrukere, de fleste vil først bli realisert etter å ha eksperimentert med det. "Vi har bygget et nytt verktøy, og en av tingene jeg har lært gjennom årene, spesielt på B2B-siden, er hvis vi prøver å fortelle folk nøyaktig hva de skal gjøre med det, blir det umulig, " sa Wafer. "Vi vil at så mange mennesker skal få tak i det og bruke det og få ideene om hva som vil hjelpe dem."

Selskapet har jobbet med partnere for underholdning, sport og live musikk for å teste utstyret.

"Dette er et avgjørende øyeblikk i VR, " sa Wafer, mens det senker barrieren for tilgang til å bruke VR-filmutstyr. Live Planet hevder at du kan gå fra boks til livestreaming på 15 minutter.

"Vi tar ut alt duct tape og boble tyggegummi som du måtte vite før, " sa Wafer. "Det er den slags ting du får boksen, åpner den, slår den på og kommer rett til den. Før var hindringene for å komme til denne utsikten ekstraordinære."

Dette kan være spesielt nyttig for bedrifter og offentlige etater som ønsker å eksperimentere med denne typen teknologi, men kanskje ikke har mange ressurser til det, sa Wafer.

Systemet bruker NVIDIAs Jetson TX2 for å sy sammen 16 forskjellige bildesensorer for å gi ut 4K video med 30 bilder per sekund, alt inne i kameraet. Dette kan spare tid og kostnader i etterproduksjonen, sa Wafer.

"For opplæringsformål, for å kunne gi folk en levedyktig og behagelig opplevelse som kan skje raskt som ikke trenger all slags postproduksjon og sømmer og en måneds arbeid og en redigeringspose før noen selv ser på det, " Sa Wafer.

Når det gjelder B2B, kan brukstilfeller omfatte sikkerhets-, tilsyns- og automatiserte systemer for å kontrollere elementer på avstand, sa Wafer. Teknologien kan også brukes til å filme en hovedtaler på en konferanse, eller til å streame et stort møte til eksterne ansatte.

Live Planet VR-systemet koster 9 950 dollar, og inkluderer det stereoskopiske VR-kameraet, en kreditering på 1 000 dollar mot VR Cloud-lagrings- og leveringstjenester, en førsteklasses monopod, applisenser, platinumstøtte og en tilpasset kamerahus. Et utviklersett vil være tilgjengelig i fremtiden.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com