Nye IoT-sensorer lar selskaper overvåke forsendelser i sanntid

BeWhere-sensorer lar deg overvåke dine egne forsendelser. Nettverksmodulen for bredt område kjører på to AA-batterier og kan sende deg varsler når dårlige ting skjer med dine pakker eller fraktcontainere.

På Mobile World Congress møtte vi Alban Hoxha fra BeWhere Wireless, et selskap som jobber med trådløse sensorer som selskaper kan bruke for å spore og overvåke forsendelsene sine og få varsler om uønskede hendelser som kan oppstå underveis.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Hoxha sa: "Vårt produkt som integrerer en rekke sensorer som temperatur, luftfuktighet, trykk, akselerometer og en lokasjonstjeneste, som er GPS. Alle disse modulene er integrert og kommuniserer gjennom et bredt nettverksmodul for bredt nettverk. Det er på to AA-batterier. Avhengig av brukerens behov, kan batteriene vare i 10 år.

"Så la oss si at en ny kunde vil overvåke varer under frakt, og de har ukjente faktorer når det gjelder påvirkningen. For eksempel veldig dyre biler. De vil forsikre seg om at de ikke blir skadet. Og ganske ofte, når innvirkningene er høye, sannsynligvis vil varene bli skadet, og kunden vil vite om det skjer, vil de gjerne motta et varsel. Nå, ofte, har denne tradisjonelt blitt registrert bare av rederiene og den informasjonen er veldig vanskelig å få tak i. Så nå er det veldig enkelt. Kunder som er veldig interessert i å overvåke varene sine under frakt, de kan kjøpe tjenesten fra oss. Det er veldig enkelt. Det er ingen installasjonsavgift. Det er ingen krav til installasjon. De bare monterer enheten med varene, og de kan overvåke i sanntid. "

Hoxha la til, "Et varsel kan være en kraftig påvirkning med høy G-kraft. Det kan være til brukssaker i forkjølelsesindustrien (kjølevarer) - kan være en lav temperatur eller en høy temperatur. Det kan være en lang lyseksponering av varer. Eller det kan være en vannflom. Det kan være en vannstand.

"Det er et lite vedlikeholdsapparat. Veldig lav avgift når det gjelder tjenesten, og de får varsel i sanntid når ting skjer, slik at de kan administrere driften deres med unntak. Samtidig, veldig lang levetid på batterier. To AA-batterier, kan de kjøre i så lenge som 10 år. Liten datamengde, liten mengde strøm og veldig dyp penetrering. For eksempel, tradisjonelle teknologier, gir de ikke dekningsgraden som disse nettverksmodulene med lite strømstyrke gi i dag. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Utnytte IoT i bedriften (ZDNet spesialfunksjon) | PDF nedlasting (TechRepublic)
 • Internet of Things (IoT): Jukseark (TechRepublic)
 • VMware avdekker nye databehandlingsløsninger for å styrke bedriftens IoT-innsats (TechRepublic)
 • Hvordan selskaper kan tjene penger på big data med IoT-datakontroll (TechRepublic)
 • 3 måter generelle IT-proffer kan bli IoT-eksperter før jobbene går (TechRepublic)
 • AT&T lanserer utvidede profesjonelle IoT-tjenester (ZDNet)
 • MWC 2018: NNNCo signerer Actility IoT nettverksavtale (ZDNet)
iStockphoto / wissanu01

© Copyright 2020 | mobilegn.com