Ny KPMG-rapport sier at bransjeledere ønsker regjeringsveiledning rundt AI

Samarbeid er nøkkelen til å gjøre AI- og IoT-arbeid Bedrifter må samarbeide og sikre at innkjøp for å bli vellykket med transformasjonsteknologi som kunstig intelligens og Internet of Things.

Selskaper begynner å se noen fordeler med kunstig intelligens, men det er fremdeles mange veisperringer å komme fremover. I å leve i en AI-verden: Prestasjoner og utfordringer med kunstig intelligens over fem bransjer, ser KPMG på hva som fungerer og hva som ikke er i fem bransjer. Rapporten undersøker hvordan ledere innen helsevesen, finansielle tjenester, transport, teknologi og detaljhandel bruker kunstig intelligens (AI) for å endre drift og arbeidsflyt.

Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)

To funn var ikke en overraskelse. Et flertall av lederne i fire av de fem næringene rapporterer at AI er overhypert, alt fra 57% av teknologiledere og går opp til 69% blant ledere innen transportindustrien. Bare ledere i finansielle tjenester sa at realiteten til AI begynte å etterleve markedsføringsløftene. Et annet ikke så overraskende funn var at ledere på C-nivå er mye mer sannsynlig enn ledere til å tro at arbeidere er forberedt på AI-transformasjonen: 79% mot 38%.

Det var tre overraskelser i rapporten om føderale retningslinjer, ROI-forventninger og hvilke bransjer som holder seg på sporet med omskolering.

Ledere ønsker føderal veiledning

Rapporten fant at et klart flertall av de spurte mener regjeringen burde være involvert i regulering av AI-teknologier. Transportinnsidere er 82% mest innstilt, og 59% av innsidere av finansielle tjenester favoriserer regulering. Et betydelig antall ledere innen transport og teknologi mener regjeringsledere bør være veldig involvert med 41% og 39%.

Undersøkelsen viste også at etter hvert som fagpersoner får mer erfaring med AI, øker støtten deres for myndighetsoppsyn. Nittini prosent av de spurte hvis selskaper bruker AI i skala, og 75% av de med høy AI-kunnskap sa at regjeringen burde være med å regulere teknologiene.

Bedrifter utfører dette arbeidet internt, og 44% rapporterer at selskapene deres allerede har implementert en AI-etikkpolitisk kode, og ytterligere 30% sa at selskapene jobber med en.

Retningslinjer for kunstig intelligens (TechRepublic Premium)

AI ROI krever tid og tålmodighet

Ledere undervurderer tiden og kreftene som kreves for å se en avkastning fra AI, sier Dr. Sreekar Krishna, rektor, innovasjons- og bedriftsløsninger ved KPMG.

"Verdi ... kommer fra å fortsette å kjøre systemet, og etter hvert som prosessene dine blir transformert av det modellen gjør, " sa han. "... ved ettårsmerket begynner du å se konkrete fordeler."

Traci Gusher, rektor, innovasjons- og bedriftsløsninger, USAs leder, kunstig intelligens, sa at ledere også må erkjenne innsatsen som trengs av arbeidsstyrken for å trene AI effektivt.

"AI kan være litt som en smårolling - det lærer fort - men bare gjennom utdanning og observasjon, " sa hun.

Gusher sa også at ledere må tenke på AI som mer enn bare det nyeste tekniske verktøyet.

"Det handler om å bruke AI som en strategisk spak for å transformere virksomheten. Og det krever å bygge dype AI-evner over hele organisasjonen - både nedenfra og opp og ned - på tvers av teknologi, mennesker, data og prosess."

Detaljhandelen nærmer seg AI er et godt eksempel på hvordan strategier må utvikle seg. Gusher sa at forhandlere var tidlig adoptere av AI, og brukte det til markedsføringsrelaterte funksjoner, for eksempel kundesegmentering og analyse av kundesnak. Fremgangen holdt seg til selskapene begynte å utvide arbeidet til andre virksomhetsområder.

"Det er først nå at forhandlere har begynt å bruke AI på mellom- og kontorfunksjoner som de begynner å høste viktige fordeler - spesielt i kostnadsreduksjoner, " sa Gusher.

Trening henger i de fleste organisasjoner

Bransjeledere listet opp mangel på opplæring som den nest største utfordringen med å integrere AI på arbeidsplassen, rett bak manglende forståelse av teknologiens evner.

Helsevesenet og detaljhandelen næringer rapporterer det laveste støttenivået - med bare 47% av helsevesenet, og 52% av detaljisterne sier at selskapene tilbyr et AI-opplæringskurs. Finansielle tjenester, transport og teknologifirmaer leder an. 57% av respondentene i finansielle tjenester og 65% av respondentene innen teknologi og transport rapporterte at selskapene deres tilbyr opplæring.

Bob Parr, sjef for dataansvarlig, rådgivende ved KPMG, sa at det må skje reskilling på alle nivåer i et selskap for å sikre at datakunnskaper er en ferdighet i hele selskapet. Parr sa også at organisasjoner må være bevisste om å få separate team til å samarbeide ved å sette opp prosjekter som kombinerer fageksperter og dataforskere.

"Du må utdanne team om hva hver ansattegruppe bringer til bordet og lage et rammeverk der folk kan engasjere hverandre produktivt, " sa han.

Den neste fasen av AI-transformasjonen

Når selskaper fortsetter å implementere AI, anbefaler forfatterforfatterne å ta disse trinnene for å få mest mulig ut av teknologien:

  • Invester i FoU rundt AI og relaterte evner for å utvide eksisterende distribusjoner til andre områder av virksomheten
  • Bygg datakunnskaper i hele organisasjonen
  • Lag en data-første kultur ved å øke teknisk talent
  • Prioriter personvern- og sikkerhetsproblemer ved å utforme AI-algoritmer som er i tråd med bedriftens verdier
  • Moderniser IT-infrastruktur for å ta AI i produksjon og unngå vanlige "unnlatelse av lansering" -utfordringer

Undersøkelsen ble utført av Ketchum Analytics for KPMG. Funnene i denne rapporten er basert på resultatene fra en undersøkelse av 751 amerikanske forretnings beslutningstakere med minst en moderat kunnskap om AI i deres bransje.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com