Ny NVIDIA-brikke kan muliggjøre AI og robotikk i mange flere bransjer

5 måter å få AI til å fungere for virksomheten din AI kan være nyttige for mange virksomheter, men akkurat som alle andre verktøy har det sine begrensninger. Her er noen tips for å få mest mulig ut av det.

Autonome maskiner og enheter blir raskt en standard i mange bransjer, og det vil bare øke etter hvert som prosessorkraften på dem øker og størrelsen reduseres.

Nvidia kunngjorde et nytt skritt fremover nylig med kunngjøringen om NVIDIA Isaac, en ny plattform de sier vil tjene som den kunstige intelligensryggraden til en "generasjon av autonome maskiner", ifølge en pressemelding. Men nøkkelen til Isaac er, er Jetson Xavier, en datamaskin Nvidia har designet nettopp for robotikkens formål.

NVIDIA-teamet har klart å øke prosessorkraften mens de reduserte mengden energi som ble brukt, med over 9 milliarder transistorer som leverer over 30 billioner operasjoner per sekund, heter det i utgivelsen.

"AI er den kraftigste teknologikraften i vår tid. Den første fasen vil muliggjøre nye nivåer av automatisering av programvare som øker produktiviteten i mange bransjer, " sa administrerende direktør Jensen Huang i Nvidia i utgivelsen. "Neste, AI, i kombinasjon med sensorer og aktuatorer, vil være hjernen til en ny generasjon av autonome maskiner. En dag vil det være milliarder av intelligente maskiner innen produksjon, hjemlevering, lagerlogistikk og mye mer."

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Jetson Xavier utviklersett starter på $ 1.299 og vil være offisielt tilgjengelig i august. Innenfor settet får kundene tilgang til Isaac SDK, Isaac IMX og Isaac Sim, som er samlinger av API-er, verktøy, robotikk-algoritmeprogramvare og et "svært realistisk" virtuelt simuleringsmiljø slik at utviklere kan teste maskinens muligheter, løslatelse sagt.

"Med dette nivået av AI-datakraft i utkanten, kan autonome maskiner oppfatte verden rundt seg med overmenneskelige evner, oppdage og gjenkjenne omgivelsene fra sensorer av alle slag, " skrev Nvidia i en pressemelding.

"Produksjon av roboter kan jobbe trygt sammen med mennesker og tilpasse seg endringer, " heter det i utgivelsen. "Logistikkroboter kan effektivt flytte og administrere varelager og levere produkter til hjem. Tjenestroboter kan forbedre detaljhandelsopplevelsen og hjelpe syke og eldre."

Jetson Xavier er utstyrt med seks typer prosessorer som gjør det mulig å håndtere dusinvis av algoritmer. Autonome maskiner trenger denne typen krefter for å kunne forstå miljøer, reagere effektivt og operere trygt sammen med menneskelige ingeniører.

I tillegg til bilde-, video- og visjonsprosessorer har Jetson Xavier også en Volta Tensor Core GPU, en åttekjerners ARM64 CPU og doble NVDLA dype læringsakseleratorer.

Forskere kunne nylig lage en miniatyr-drone med AI på grunn av fremskritt i å redusere størrelsen på prosessorer. Når disse datamaskinene fortsetter å krympe enda mer, vil alle slags enheter rundt oss ha krefter til å bevege seg autonomt.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Nvidia designet en datamaskin spesielt for AI innen robotikk kalt Jetson Xavier, som kan bidra til å demokratisere AI i flere bransjer.
  • Den økte prosessorkraften vil gjøre det mulig for maskiner å håndtere mer informasjon og svare mer effektivt.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com