Nye oppdateringer av OS X, iOS og Microsoft Office vil hjelpe forretningsbrukere

Bedrifter og organisasjoner som utnytter Apple-teknologier mottok nylig viktige nyheter. Apple kunngjorde avventet OS X- og iOS-oppdateringer under WWDC-arrangementet, og Microsoft overrasket mange ved å introdusere Microsoft Office for iPhone-brukere. Som alltid er djevelen i detaljene.

Microsoft Office for iPhone

Fredag ​​14. juni ga Microsoft ut Office for iPhone i Apples iTunes Store. Analytikere, investorer og kunder hadde lenge ventet på flyttingen, og trodde at Microsoft forlot horder av kontanter på bordet ved å nekte å tilby Office for iOS-brukere.

Men det er en fangst. Appens fulle navn er Office Mobile for Office 365-abonnenter. Brukere må ha et Office 365-abonnement for å bruke mobilappen.

Uansett vil virksomheter glede seg. For mange vil det ikke lenger være behov for å utnytte en tredjepartsapp for å aktivere visning og redigering av vanlige Office-filer - inkludert Word-dokumenter, Excel-regneark og PowerPoint-presentasjoner - på bærbare Apple-enheter. Jeg mistenker at mange iOS-brukere vil opprette Office 365-kontoer utelukkende for å få tilgang til Office på sine iPads og iPhones.

Microsoft lister opp 58MB-appen som beviselig kompatibel med følgende: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (5. generasjon), iPad (3. generasjon), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4. generasjon), iPad Wi- Fi + Cellular (4. generasjon), iPad mini og iPad mini Wi-Fi + Cellular. Microsoft bemerker at applikasjonen krever iOS 6.1 eller nyere, og at den er optimalisert for iPhone 5.

iOS 7

iPhone- og iPad-brukere vil snart få en etterlengtet oppdatering til iOS. På sitt WWDC-arrangement kunngjorde Apple iOS 7, som vil introdusere en aggressiv redesign av hele iOS-grensesnittet. Oppdateringen endrer utseendet og preget på grensesnittet, farger, ikoner, knapper og generelle utseende og tilfører til og med animert grafikk for vanlige apper som vær.

I tillegg til det friske utseendet, vil bedrifter som laster iOS 7 dra nytte av et nytt kontrollsenter, som gjør innstillinger som ofte er tilgjengelige, enda enklere å nå. Den nye hurtigtilgangsinnstillingskonsollen, åpnet ved å sveipe fra bunnen av enheten, legger til ett-trykk-valg for å endre driftsmodus, lysstyrkejusteringer, musikkspiller-kontroller, AirDrop (nå for iOS) og AirPlay-tilgang, kameraet og mer.

iOS 7 drar også fordel av forbedringer i flere oppgaver. Den nye utgivelsen vil lære når brukere bruker spesifikke apper og oppdaterer innholdet til disse appene før brukeren lanserer appen. Forbedringer i flere oppgaver hjelper også den nye utgivelsen med å oppdatere enheter i optimale tider, for eksempel når enheten er på og koblet til Wi-Fi.

I høst vil iOS 7 vise seg å være kompatibel for iPhone 4 og senere iPhones og iPad 2 og senere nettbrett. Utgivelsen vil også fungere med femte generasjons iPod Touch.

Mac OS X Mavericks

Innovasjoner innen OS X Mavericks, den nye utgivelsen som høsten skulle komme til Apples operativsystem OS X, var mindre betydelige. Apple spilte opp nye funksjoner som iBooks-integrasjon, inkludering av kart, kontinuerlig kalenderrulling, forbedret Safari-ytelse, ny tagstøtte for bedre å muliggjøre å finne filer og en ny iCloud-nøkkelring for lagring av passord og kredittkortinformasjon. Imidlertid tror jeg forretningsbrukere vil finne følgende to nye funksjoner mest nyttige.

Først la Apple tabulatorstøtte til Finder. Brukere kan opprettholde separate faner for dokumenter, nettverksfiler med mer. Å kunne spore flere steder som utnytter separate faner i OS X Finder vil eliminere behovet for å åpne flere Finder-vinduer og forenkle interaksjon på skrivebordet.

For det andre gir OS X Mavericks bedre støtte og mer fleksibilitet for forretningsbrukere som har flere skjermer. Primære og sekundære skjermer er en saga blott. Hvert display får nå sin egen menylinje, og Dock blir tilgjengelig fra alle skjermer. Brukere får også fleksibiliteten nå ved å ha ett skjerm konfigurert til å jobbe med windows i vanlig modus og stille en app til å fungere i fullskjermmodus på en annen skjerm. Fleksibiliteten vil ikke bare være praktisk, men mer effektiv for forretningsbrukere som stadig sjonglerer flere vinduer i flere skjermer.

© Copyright 2021 | mobilegn.com