Ny smart byutfordring har som mål å forbedre mobiliteten i sentrum

Topp 5 tips for smarte byer Tom Merritt lister opp fem måter byledere kan sørge for at byene deres er smarte og trygge, ifølge en EastWest Institute-rapport.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Internet of Things (IoT) og 5G blir ikke bare vanlig i bedrifter, men også i våre samfunn: 66% av amerikanske byer investerer i smart byteknologi. Smart teknologi har potensial til å få byer til å fungere bedre og raskere gjennom intelligente trafikksignaler, smarte målere for verktøy, Wi-Fi-kiosker, applikasjoner med e-styring og mer, ifølge en fersk rapport fra National League of Cities.

Smarte byer: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

For å hjelpe smarte byer med å starte, har mange selskaper lansert konkurranser der samfunn kan slå opp smarte byprosjekter som skal implementeres i deres område. Tidligere eksempler på disse konkurransene inkluderer den amerikanske DOT Smart City Challenge og IBMs Smarter Cities Challenge.

Parsons Corporation, sammen med deres partnere og sponsorer, slutter seg med innsatsen med deres Transforming Intersections Smart Cities Challenge. Spesielt denne konkurransen har som mål å effektivisere mobiliteten i byene.

- Verden i dag står overfor en betydelig global mobilitetsutfordring, og infrastrukturen som flytter byer trenger for å holde tritt med teknologien, sier Bryce McDevitt, seniordirektør for ekstern kommunikasjon i Parsons. "Målet vårt er å gi byene muligheten til å øke mobiliteten, redusere karbonavtrykket og holde byen tryggere."

Når byene fortsetter å utvikle og tiltrekke seg store befolkninger, blir det vanskeligere å organisere en bys transportnettverk, særlig i kryss, ifølge pressemeldingen.

Hvor smart tech kommer inn

Amerikanske statsborgere bruker for øyeblikket halvannen uke av livet hvert år på å vente i trafikklys, sier McDevitt. "Ved å oppdatere kryssene, gir vi menneskene livet tilbake. Det er en og en halv uke med mer fokus på deg selv og tid brukt med dine kjære, " la han til.

Et annet aspekt av dette er bærekraft, sa McDevitt.

"Vi tror sjåførene kan redusere drivstofforbruket med 20% ved ganske enkelt å ha velbestemte signaler, " bemerket McDevitt. "Alt det som kombineres for å skape raskere, mer smidige mobilitetssystemer som vil øke økonomisk vekst, fritid og stimulere til innovasjon."

Klikk her for å gå inn i Transforming Intersections Smart Cities-utfordringen.

For mer, sjekk Topp smarte byspådommer for 2019 på TechRepublic.

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

Se også

  • Internet of Things (IoT): Et jukseark (TechRepublic)
  • Spesiell rapport: Fremveksten av Industrial IoT (nedlastning av TechRepublic)
  • IoT-sikkerhet: En guide for IT-ledere (TechRepublic Premium)
  • Hva er tingenes internett? Alt du trenger å vite om IoT akkurat nå (ZDNet)
  • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
  • Tingenes internett og smarte byer: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: sinology, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | mobilegn.com