Eiendommen nr. 1 for fremtidssøkere: Evnen til å lære

Hvorfor din evne til å lære er viktigere enn det du allerede vet Tamara McCleary, administrerende direktør i Thulium, snakket med TechRepublic om hvorfor de mest verdifulle medarbeiderne er de som er villige til å tilpasse seg og endre.

Tamara McCleary, administrerende direktør for merkevarestrategiselskapet Thulium, snakket med TechRepublic på Digital Business World Congress 2018 i Madrid om hvorfor de mest verdifulle ansatte er de som er villige til å tilpasse seg og endre:

"Den beste eiendelen som noen faktisk har - å se på jobb for fremtiden - det beste er evnen til å lære. Og grunnen til at jeg sier at evnen til å lære er at i fremtiden, når du ser på hvor rask teknologi er virkelig beveger - det eksploderer. Vi har kunstig intelligens, maskinlæring. Dette er algoritmer som itererer på seg selv. Når ting blir smartere og raskere og raskere, er grunnen til at vår største eiendel er evnen til å lære, at det ikke lenger handler om hva vi visste fra fortiden eller graden vi tjente. Alle disse tingene vi snakker om finnes ikke i bøker, og det er derfor jeg sier at det viktigste er evnen din til å lære fordi du kommer til å være i øyeblikket, lære nye ting, og tilpasse seg og være ganske smidig med hva du kan gjøre. Hva din jobbtittel kan være, kan endre seg mange, mange ganger fordi teknologien skifter og endres, så gjør rollene som er tilgjengelige, og det samme gjør kreativiteten vi bruker på det som menneske b endring også.

Det jeg tror er veldig unikt med menneskelig læring, for eksempel, hva kunstig intelligens med algoritmene deres lærer, er at med mennesker lærer vi at vi lærer å bruke det som er unikt menneskelig, og det er kreativitet. Hvordan bruker vi dette stykket som kunstig intelligens ikke har ennå, og jeg sier ennå fordi jeg tror, ​​i fremtiden vil kunstig intelligens også tilegne seg evnen til å være følelsesladet, til å uttrykke kreativitet fordi hvis du ser på dette, hvis vi kan lære en chatbot å etterligne Shakespeare, da over tid vil disse algoritmene iterere nok ganger til å faktisk knekke koden på kreativitet. Jeg tror at for å være den fremtidige fremtiden, men før den tid kan vi like godt utnytte vår største menneskelige gave, og det er vår evne til å skape, til å danne noe helt unikt og spesielt og løse problemer med kreativitet versus, si, sett regler. "

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com