NVIDIAs nye Turing-arkitektur kan gjøre livet mye enklere for videoprodusenter

Hvordan bygge en ekstern GPU for å lade opp Mac eller PC-en din Bygge en ekstern GPU er en av de enkleste og rimelige måtene å forsterke ytelsen til Mac eller PC, sier produktansvarlig og utvikler Ali Zahid.

NVIDIA lanserte mandag Turing GPU-arkitekturen og kunngjorde i en pressemelding at den først vil være tilgjengelig i de nye Quadro RTX 8000, Quadro RTX 6000 og Quadro RTX 5000 GPUer.

I følge firmaets utgivelse markerer Turing-arkitekturen det største hoppet for industrien siden CUDA GPU-introduksjonen i 2006. Den største verdien i den nye arkitekturen er dens hybride gjengivelsesevne, som kombinerer RT-kjerner til å spole stråling og Tensor-kjerner for AI for å tilby sanntids strålesporing for første gang, heter det i utgivelsen.

For de ukjente er strålesporing grafikk gjengivelsesteknikk for å skape mer livslignende lys og skygger i en gitt scene. Den simulerer hvordan lys interagerer med virtuelle objekter i en grafikk gjengitt.

Problemet er at strålesporing tar lang tid, slik at produsentene ikke kan se hvor lite endringer som vil påvirke en scene uten å la den gjengis fullt ut. Strålsporing i sanntid kan føre til raskere gjengivelser og mer effektivt arbeid med teknikken. Det kan også åpne for muligheten for å bruke strålesporing i videospill, noe som i stor grad er unngått på grunn av manglende evne til å gjengis raskt.

"Turing er NVIDIAs viktigste innovasjon innen datagrafikk på mer enn et tiår, " sa NVIDIA-administrerende direktør Jensen Huang på SIGGRAPH-konferansen. "Hybrid gjengivelse vil endre bransjen, og åpne for fantastiske muligheter som forbedrer livene våre med vakrere design, rikere underholdning og mer interaktive opplevelser. Ankomsten til strålesporing i sanntid er den hellige gral for vår bransje."

Turing er åttende generasjon av NVIDIAs GPU-arkitektur, heter det i utgivelsen. Det kan simulere den fysiske verden seks ganger raskere enn Pascal-arkitekturen, og kan gjøre endelig ramme-gjengivelse for filmeffekter 30 ganger raskere enn CPU-noder, ifølge utgivelsen.

"NVIDIA leverer strålesporing i sanntid fem år før vi hadde trodd at det var mulig, " sa Jon Peddie, administrerende direktør i analytikerfirmaet JPR, i utgivelsen.

Interesserte utviklere kan få tilgang til AI, simulering og strålesporing av SDK-er på RTX-plattformen her.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • NVIDIAs nye Turing-arkitektur bruker hybrid gjengivelse for å muliggjøre strålingssporing i sanntid for videoprodusenter.
  • NVIDIAs Quadro RTX 8000, Quadro RTX 6000 og Quadro RTX 5000 GPUer vil være de første til å dra nytte av Turing-arkitekturen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com