Oktas DynamicScale kundeidentitetsløsning inneholder 500 000 autentiseringer per minutt

Hva er tofaktorautentisering? To-faktor autentisering er en viktig del av online sikkerhet. Her er hva det er og hvordan det fungerer.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Okta, en ledende leverandør av identitetsplattformer for bedrift, kunngjorde torsdag sin siste kundeidentitetsløsning: DynamicScale. Løsningen tilbyr støtte i stor skala for store bedrifter som er vertskap for apper og nettsteder med stor trafikk på internett. Med muligheten til å motstå betydelige trafikkutbrudd kan DynamicScale takle 500 000 autentiseringer per minutt, ifølge en pressemelding.

Okta, som er mest kjent for sin skybaserte, tofaktors autentiseringspåloggingstjeneste som brukes av bedriftsarbeidere, gjør det enkelt å autentisere seg selv i en organisasjons system, med sikkerhet og sikkerhet i tankene og tilgang til bedriftsspesifikke applikasjoner.

Sikre dataene dine med tofaktorautentisering (gratis PDF) (TechRepublic)

DynamicScale gir DevOps og ingeniørteam fleksibilitet til å teste ut applikasjoner under store trafikktall og støtter eksisterende applikasjoner som kan ha hektisk mye trafikk.

For eksempel: Når en global musikkstjerne har billetter som skal selges, og et nettsted har tusenvis av fans som skal logge seg på for å kjøpe dem, gjør teknologi som DynamicScale det mulig for hver fan å få en sømløs og sikker brukeropplevelse, selv i høye trafikkforhold på alle enheter, sier Diya Jolly, CPO i Okta.

"Vi er i stand til å gjøre dette gjennom svært overflødig og distribuert skyinfrastruktur som gjør det mulig å håndtere et virkelig mangfoldig sett med arbeidsmengder for identitet for kundene våre uten noe dypp i ytelsen, " sa hun.

Hensikten med Okta's DynamicScale

De fleste store organisasjoner har allerede identitetsløsninger på plass, men disse løsningene kommer ofte med sine egne utfordringer, sa Jolly.

"Disse spesialbygde identitetshåndteringsløsningene kan plages av infrastrukturvedlikehold, kronisk ustabilitet og upålitelighet og kostbare utviklingskrav, spesielt med infrastruktur som ligger brakk i det meste av året, " sa Jolly. "Det er også bekymringen for et trusselandskap som stadig utvikler seg, og som må styres på tvers av millioner av brukere uten å påvirke ytelsen."

Trafikkspikes forverrer disse utfordringene, noe som kan ha negativ innvirkning på brukernes digitale opplevelser, og forårsake forbrukernes misnøye, sa hun.

"Trenden går over til digitale miljøer som vil kreve enda større skala og mangfoldighet av erfaring - noe som betyr mer enn bare enkle autentiserings- eller registreringsarbeidsflyter, " sa Jolly. "Okta introduserte DynamicScale for å sikre at store organisasjoner og populære merker kunne levere på alle slags identitetsopplevelser og i alle størrelsesnivåer."

De største fordelene med Okta DynamicScale

Kundeevne-løsningen med høy kapasitet gjør at bedrifter kan være klare for enhver trafikkøkning, enten det gjelder "høye arbeidsmengder, som en ny produktutgivelse, en viral markedsføringskampanje eller en stor shoppinghelg, " sa Jolly.

Okta kunngjorde også ytelsestesting. "Prestasjonstesting er viktig for DevOps og ingeniørteam for å teste og validere en apps ytelse, men det krever testing med betydelig høyere volum for å sikre at en app kan takle enhver tilstrømning, " sa Jolly.

Okta's teknologi vil gjøre det mulig for DevOps og engineering team å validere forestillinger på fem til 1000 ganger sin eksisterende kjerne API kapasitet, heter det i pressemeldingen.

For mer informasjon, sjekk Atlassian integrerer med Okta for SCIM-levering, enkel pålogging på søstersiden ZDNet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
  • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
  • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
  • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
FlamingoImages, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com