En tredjedel av mellommarkedsbedriftene har ingen IT-styringsstrategi: 6 tips for å fikse hull

Hvordan FN forvalter styring av ny teknologi Fram til selskaper anerkjenner behovet for en robust nettforsvarspolitikk, vil cyberangrep fortsette å skje, sier Neil Walsh, FNs sjef for nettkriminalitet.

Det raske tempoet i teknologiinnovasjon og adopsjon har overført teknologiske beslutninger utenfor IT-avdelingens domene, ifølge en tirsdag-rapport fra Deloitte. Teknologibeslutninger er ikke lenger det eneste ansvaret for CIO, melder rapporten: I dag er 87% av lederne enten ledende teknologiendringer eller tar et aktivt engasjement.

Rapporten kartla 500 ledere i mellommarkedet og private segmenter. Det fant ut at større engasjement i C-suite i tech har ført til større utgifter: 57% av ledere rapporterte å bruke mer på teknologi i år enn i fjor. Disse selskapene rapporterte også om å bruke besparelsene fra passasjen i desember 2017 i USAs skattereformlovgivning for å investere i nye teknologier (42%) og ansette nye talent for å utvide digitale muligheter (37%).

Til tross for disse investeringene, rapporterte en tredjedel av ledere at de har lite eller ingen formelle IT-styringsprosesser på plass, fant rapporten - et stort problem, siden alle nye teknologisatsinger har muligheter og risikoer som må evalueres.

Bedrifter siterer mangel på ressurser (26%), kostnader (21%) og mangel på C-suite forståelse av viktigheten av IT-styring (19%) som de viktigste faktorene som hindrer dem i å opprette en slik politikk, ifølge rapporten . Dette vil bli et større spørsmål, ettersom personvern og etiske bekymringer bare vil øke med frekvensen av teknologisk endring, bemerket den.

Doug Beaudoin, rektor for Deloitte Consulting LLP og en konsulentleder i Deloitte Private, sa i en pressemelding. "Gitt teknologiens spredning på tvers av forretningsdrift, er det avgjørende for C-suite og styrer å ha en aktiv rolle i IT når det gjelder generell styring."

Bedriftsledere er bekymret for hull i tilsyn med IT-ledelse og styring som kan skape nye sårbarheter, viser rapporten. Omtrent 52% av de spurte rangerte cybersikkerhetsrisiko og styring som toppspørsmål som er relevante for styret og C-suite. Og 50% rangerte IT-styringsprosesser og -prinsipper blant de tre viktigste områdene som er bekymret for deres virksomhet.

Her er seks faktorer organisasjoner bør ta opp i en styringspolitikk for å dempe IT-relaterte risikoer, ifølge rapporten:

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 87% av lederne leder enten teknologiendringer eller tar aktivt engasjement. - Deloitte, 2018
  • En tredjedel av lederne rapporterte at de hadde lite eller ingen formelle IT-styringsprosesser på plass. - Deloitte, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com