Pac-Man fyller 30 år, gleder seg over en varm feiring over hele verden

Lørdag 22. mai 2010 ble Pac-Man 30 for mye fanfare. Google opprettet til og med sin første interaktive doodle med et Pac-Man- spill som kan spilles der fra Googles hjemmeside. Det var så populært at Google har laget en permanent Pac-Man- side, slik at kjedede ansatte overalt får tilgang til denne favoritten til arkadespill fra hvilken som helst datamaskin.

Namco kastet Pac-Man en stor bursdagsfest i Los Angeles lørdag, der den ga ut en ny versjon av spillet kalt Pac-Man Championship Edition, som eksklusivt er tilgjengelig for iPhone og iPad. Steve Jobs må være Pac-Man- fan.

Han er ikke alene. Da Pac-Man først ble løslatt i Japan, forårsaket det en Yen-mangel. Spillet rammet ikke det amerikanske markedet før i oktober 1980, og det forårsaket ikke myntmangel her. Pac-Man er imidlertid oppført som det mest spilte arkadespillet gjennom tidene, med en estimert spilt tid på til sammen over en milliard.

Jeg er klar over at min generasjon vokste opp på Pac-Man, og vi elsker det når lekene i vår barndom gjenoppstår. Etterspørselen etter Pac-Man- relaterte klær har aldri gått ut av stil. Pac-Ma n har til og med inspirert spillrelatert kunst.

Jeg tenker at det jeg liker mest med fanfilen over Pac-Mans bursdag er at samtidene mine fremdeles har en følelse av moro og en sans for humor. Vi befinner oss i tiden vår når de daglige gangene ofte er kjedelige og frustrerende. Men å ta et øyeblikk (eller flere) for å feire Pac-Man, feirer barna våre, og til og med våre barns barndom. Det husker at vi fremdeles har en identitet som en generasjon, og at vi alltid har vært en generasjon som liker å ha det gøy - det er derfor de pleide å kalle oss slakkere.

Ms. Pac-Man kan ikke glede seg over sin 30-årsdag når den kommer, men jeg tror at Pac-Man -festen beviser at Pac-Man, som de fleste av oss, kanskje er 30, men han blir aldri gammel.

Flere Pac-Man-gallerier på TechRepublic

  • Første 'Pac-Man' verdensmester kronet
  • Bygg en Pac-Man arkademaskin kostyme til Halloween
Registrer deg for Geekend nyhetsbrev

TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag, inneholder skravling fra temaet om geeky, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2020 | mobilegn.com