Papir-app på iPad legger til praktisk funksjon for forretningsbrukere

Det er mer enn 170 000 iPad-applikasjoner. Noen ganger følger man med som distanserer seg fra mengden. Fifty Three's Paper-app er et slikt program.

Hvorfor har tegneverktøyet fått slik oppmerksomhet (appen genererte rundt 1, 5 millioner nedlastinger i løpet av de to første ukene av tilgjengeligheten)? Svaret er enkelt: Papir gir vanvittige iPad-brukere som sliter med å overvinne utfordringene med et stadig akselererende og stadig mer krevende forretningsmiljø - med et praktisk og effektivt verktøy for å utføre en villedende enkel oppgave: utarbeide grunnleggende diagrammer og skisser.

Nettbrett er kule. De er stilige, morsomme å bruke, nyttige for e-post, flotte for spill, super for sporing av kalendere og ofte bedre for surfing på Internett. Men noen ganger mislykkes de når det gjelder å lage en rask tegning. Det er problematisk, spesielt med tanke på at all oppgaven minimalt krever er et serviett og blyant (mindre enn en total totalkostnad kontra flere hundre dollar tavle-PC). Så når en enkel, nesten Web 2.0-ish-app følger med som utfører en grunnleggende, men kritisk oppgave veldig bra, finner den etterspørsel. Det er grunnen til at skissering av apper som Penultimate og Paper viser seg å være populære.

enkelhet

Akkurat som mange Microsoft Office-brukere sannsynligvis aldri bruker mer enn 10 eller 20 prosent av produktivitetssuitens funksjoner, trenger mange iPad-brukere aldri en applikasjons avanserte funksjoner. I stedet krever mange iPad-brukere bare muligheten til å lage enkle skisser, tegninger og diagrammer. Programmer som Omni Groups OmniGraffle kan vise seg å være for dyre og for kompliserte. Faktisk tjener mange av de avanserte funksjonene og funksjonalitet bare til å frustrere brukerne som prøver å utføre grunnleggende oppgaver som å tegne et rudimentært nettverksdiagram, tegne et raskt oppsett eller hånet en wireframe.

Det er der Paper skinner. Bedriftsbrukere vil finne hva gratisappen mangler i raffinement, og den gjør opp for å være enkel å betjene. Uten tidligere erfaring og uten å fullføre opplæring eller opplæringsprogrammer, kan en ny bruker begynne å lage kompetente diagrammer, og kan skilte med flere farger ved å bruke gratis-appens enkelt, intuitive og enkle å manipulere fyllepennpenn.

Selvfølgelig gjør tegninger lagret på iPad ikke mye for forretningsbrukere; appens kraft blir bare låst opp når kreasjonene enkelt kan deles eller eksporteres til andre. Brukere kan streame papirutkast til Tumblr, sende dem via e-post og til og med distribuere via Facebook og Twitter.

Den virkelige nøkkelen for forretningsbrukere er å beholde muligheten til enkelt å lage tegninger - en bærbar tavle. Appen er uten belastning av avanserte funksjoner som gir raffinement og rot brukergrensesnittet og verktøymenyene.

Add-ons

Forretningsbrukere som trenger ytterligere muligheter, er imidlertid ikke i forkjølelsen. Fifty Three tilbyr flere tilleggsprogrammer som kan kjøpes for å gi ekstra funksjonalitet, slik brukeren ønsker.

Skisse legger til myke blyantblandinger, mens Outline tilbyr tillegg til en fet markør til pekepaletten. Skriv-alternativet legger til en tekstfunksjon, mens Color gir et akvarelllignende supplement til pekepennen og fargeleggingsboksen. Hvert av tilleggsverktøyene kan kjøpes innen applikasjonen for $ 1, 99 hver. Alternativt kan alle verktøyene kjøpes som en Essentials-pakke for $ 7.99.

Et ord på styli

Steve Jobs og Apple jobbet veldig hardt for å sikre at iPad-brukere ikke trenger en pekepenn. De lyktes stort sett. De fleste iPad-brukere trenger ikke en pekepenn, som ærlig talt ikke er veldig stilig. Men hvis du regelmessig trenger å lage tegninger, skisser, diagrammer eller wireframes, trenger du en. Jeg vet at det kan virke blasfemisk blant iPad-elskere, men en pekepenn viser seg mye mer presis enn en fingertupp, gjør det mulig å lage mye mer nøyaktige og leselige tegninger og hjelper til med å utnytte Papiers fulle kapasitet.

© Copyright 2020 | mobilegn.com