Peter Cochrane's Blog: Tre jubel for Android på iPhones

Skrevet på tog fra Milton Keynes til London med strøm til den bærbare datamaskinen, gratis wi-fi, gratis kaffe og et komfortabelt sete. Sendt til silicon.com via 3G fra en annen tjeneste til Ipswich.

Folk har alltid snakket med teknologi i en eller annen form - fra gjøkur til biler. Men nå er mobiltelefoner godt i deres severdigheter.

Jeg begynte å tulle i ung alder. Alt vagt mekanisk eller teknologisk var et legitimt mål. Klokker, kameraer, radioer, TV-er, sykler og senere motorsykler og biler gikk gjennom hendene mine. Noen hadde til og med fordel.

I dag har tinkering forandret seg. Det er vanskelig å demontere, endre eller reparere gjenstander konstruert av hermetiske komponenter spekket med gjenstander du ikke en gang kan se med det blotte øye. Mange enheter er komplette systemer som kombinerer presisjonsmekanikk og andre komponenter utover synets skarphet eller manuelle fingerferdighet å produsere eller sette sammen.

Så systemer og programvare er de nye målene for de med kløende fingre, og det siste ser ut til å være mobiltelefoner. Googles Android OS kjører nå på iPhone, og det er mange flere kombinasjoner allerede før vi kommer til alle OS- og applikasjonsmulighetene.

Hvorfor gjør folk dette? Fordi de kan. Det er hva folk gjør - akkurat som å klatre på et fjell, gå tur til Nordpolen eller å seile rundt om i verdenen med en hånd.

Som mange mennesker kjøper jeg programvare, installerer og kjører den og finner meg selv til å gjøre justeringer. Jeg kan bare ikke la være å tulle. La oss se om jeg kan få det til å løpe raskere, slutte å krasje, stoppe det å låse seg fast, og la oss gjøre det ryddigere og renere, og så videre.

Android på iPhone - selskaper bør ikke være redd for endring
(Fotokreditt: James Martin / CNET)

Alt fra apper til operativsystemet er rettferdig spill, akkurat som sykkelen min og alt annet jeg eier. Hvis jeg kan tilpasse det, er endring nesten uunngåelig.

Folk i IT-bransjen virker litt opprørt over å tulle, og Apple-Android-nyhetene kan være et høydepunkt da jeg forstår at det blir tatt skritt for å stoppe det. Hvorfor? Jeg kan ikke forestille meg det.

For mange år siden kan jeg huske at jeg så en Jaguar-motor installert i en Ford Capri, og da var det selvfølgelig den gamle gutten nede på veien med en Spitfire Rolls Royce Merlin-motor klemt inn bak på bilen hans. Det var strålende raskt å kjøre på en rettlinje, men hjørnet var en annen sak helt.

I disse dager var det ingen som var opprørt, men mange mennesker smilte til selve ideen, for ikke å snakke om ingeniørarbeidet. I dag smiler jeg fortsatt over ideene og oppfinnsomheten til enkeltpersoner og hva de gjør, og lenge kan det fortsette uansett hva bransjen tenker. Det slår å se på TV.

© Copyright 2020 | mobilegn.com