PolarPro ønsker å være ressursen for filmatiske dronepiloter

Video: Komme i gang med dronefotografering Droner kan hjelpe fotografer å fange ekstraordinære bilder og video. Fotograf Ant Pruitt beskriver de beste tipsene for optimalisering av luftfoto.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

I løpet av det siste året har jeg fulgt arbeidet med teamet på PolarPr0. Selskapet gjør en god jobb med å produsere produkter rettet mot fotografer - spesielt dronefotografer. Jeg har demoert ryggsekken, ND-filtre og de nye LUT-pakkene. Alle produktene er ganske fantastiske. PolarPro har nå lansert sin siste versjon av Cinema Series-linsefiltre designet for DJI-dronene: Gradient Collection. Men vent; det er mer. PolarPro har også startet et pedagogisk initiativ for å hjelpe drone-piloter med å mestre filmopptak fra luftfoto via EDU-programmet. La oss se på disse nye tilbudene.

Linsefiltre for tøffe lysforhold

Jeg har hatt hendene mine på PolarPro-linsefiltre for dronen min før. Jeg likte å bruke polariserende filtre så vel som nøytral tetthetsfilter for noen av flyfoto- og videografiprosjektene mine. Nå tilbyr teamet gradientfiltre for din glede.

I fotografering kan gradientfiltre være nyttige når du administrerer eksponeringen du har innrammet i kameraet. Dette er ganske nyttig i landskapsfotografering, der forgrunnen kan være undereksponert fordi du prøvde å kompensere for den overeksponerte himmelen og høydepunktene. Gradientfiltre er designet for å redusere mengden lys som passerer gjennom dem, men på en gradvis måte. Den øverste delen av filteret er vanligvis mørkere og mindre farget i bunnen. Men det er en overgangs- eller gradvis endring i fargetone.

Bilde: Ant Pruitt

Jeg har funnet gradientfiltre generelt å være ganske enkel å bruke på et standard DSLR eller speilløst kamera, men det var ganske kjedelig å bruke en på en drone. Med en drone må du være avhengig av den mobile enheten din som søker for å se om du har justert filteret riktig. Dette kan være vanskelig fordi dronen din er jordet og kameraet kanskje ikke har scenen i rammen. Jeg har alltid følt at jeg kastet bort dyrebar batteritid og dagslys med å prøve å få filteret ordentlig installert, bare for å finne ut at jeg var litt utenfor midten.

PolarPro tok denne erfaringen med i betraktningen og markerte de nye gradientfiltrene for å gjøre det lettere for piloten å se hvor horisontlinjen er på filteret. Dette vil definitivt øke hastigheten på installasjonsprosessen og få deg til å fly raskere.

SE: Komme i gang med drone-fotografering (gratis TechRepublic PDF)

PolarPro sier at de nye filtrene er konstruert med et glasselement i stedet for akryl- eller plastelementene du finner på linsefiltre av lavere kvalitet. Fotografer vet at et fint kamera er et fantastisk verktøy å ha, men kvalitetsglass på linsen din er den virkelige pengemakeren.

Gradientfiltrene er tilgjengelige for $ 99; bare bestill din basert på typen DJI-drone du har. For øyeblikket er det ingen omtale av at filtrene er tilgjengelige for ikke-DJI-droner. Kanskje senere. Lær mer om de nye filtrene via promoteringsvideoen fra PolarPro her.

SE: Hvordan få landskapsfotografering til å skille seg ut (TechRepublic)

Lær deg de filmatiske bevegelsene

Så du har dronen klar til å fly med et fantastisk gradientfilter. Nå må du fokusere på å få et best mulig skudd. Det er mange misoppfatninger om dronefotografering og videografi. Jeg har hørt andre piloter si at bare fordi dronen kunne sveve på 100 fot, burde flertallet av skuddene deres bli tatt i den høyden. Det er ikke nødvendig. Du kan få flotte bilder og video fra en rekke høyder og vinkler.

PolarPro og teamet av profesjonelle drone-piloter vet at dette er sant og ønsket å dele med håpefulle piloter. EDU-pakken er en engangs, timelang klasse med en profesjonell dronepilot etter eget valg fra PolarPro-teamet. Den bestilte klassen din er en-til-en gang med den profesjonelle piloten for å diskutere inn- og uttakene til dronens kamerafunksjoner og innstillinger via en online videochat. Prisen for dette er $ 150. Det må bemerkes at studenter ikke bør forvente å bli del 107-sertifisert ved å kjøpe EDU-pakken. Denne pakken er kun beregnet for filmtrening og grunnleggende bruk.

SE: Kameraet er nå den eneste smarttelefonfunksjonen som betyr noe (ZDNet)

Jeg kan sette pris på initiativet fra PolarPro her, men jeg kan ikke si at jeg vil melde meg på denne tjenesten. Avgiften på $ 150 er rettferdig. Men når det gjelder dronefly, foretrekker jeg en mer praktisk opplevelse. Jeg vil heller ha fagpersonen med meg på området som diskuterer filmbevegelser og posisjon. Tilbakemeldingene vil være øyeblikkelig.

Siste tanker

Det er ganske spennende å se den nye linjen med linsefiltre som tilbys for luftfoto og video, selv om jeg skulle ønske at produktlinjen ikke var begrenset til DJI-produkter. Det er noen andre kvalitetsdroner der ute. Jeg får det til. Massene flyr primært DJI-droner. Jeg elsker virkelig den enkle tanken på å merke filtre for å hjelpe deg med riktig installasjon for å komme deg opp og fly raskere.

EDU-programmet er beundringsverdig, men jeg er ikke helt sikker på om det er en stor verdi å bare ha litt tid på nettet til å diskutere de forskjellige aspektene ved flyfotografering med en proff når det er mange gratis alternativer. Igjen, hvis pakken var for folk lokal til PolarPro HQ eller drone-profesjonell, ville det være en super verdi for en mer praktisk leksjon.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com