Produkt søkelys: CCleaner

Å holde datamaskinen i bevegelse slik den ble kjøpt blir stadig vanskeligere med nye virus, malware og all den andre "interessante" programvaren som dukker opp på Internett. CCleaner er et freeware verktøy som hjelper med å holde datamaskiner ryddet opp og kjører på sitt høydepunkt ved å identifisere og bli kvitt problemkaker, avinstallerte programrester og andre fragmenter som tetter igjen systemet ditt.

Jeg er vanligvis ikke en til å hele tiden bekymre meg for informasjonskapsler og andre ting, men tenkte at jeg ville gi CCleaner en prøvekjøring når jeg fant ut at det kan planlegges å kjøres som en oppgave. Automasjon av regelmessig vedlikehold er en viktig funksjon etter min mening.

spesifikasjoner

Støttede operativsystemer :
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows XP
 • Windows 2000
Krav til maskinvare :

CCleaner er et PC-bare verktøy og fungerer ikke på Macintosh-systemer.

Hvem er det for?

CCleaner er et verktøy for alle Internett-brukere som ønsker å holde PC-en i gang uten mye ekstra krefter. Det kan ta noen minutter å skanne prosessen, men den er ganske mye praktisk når den er startet.

Hvilket problem løser det?

Løpende informasjonskapsler og applikasjoner reduserer ytelsen sakte. For brukere som ikke ønsker å søke ut ting på egen hånd og komme inn i tarmen i datamaskinens register, tilbyr CCleaner en enkel, hands-off metode for å rydde opp i meldingene som ligger i å bruke Internett og avinstallere gamle applikasjoner.

Utrolige funksjoner

 • Avinstallering: CCleaner kan brukes til å fjerne applikasjoner fra PC-en.
 • Registerintegritetsinspeksjon: CCleaner vil inspisere dataene i registeret for foreldreløse nøkler og data og la dem korrigere.
 • Oppstartelementer: Aktiver eller deaktiver oppstartselementer
 • Sikker sletting av filer: CCleaner støtter flere nivåer av fjerning av filer, inkludert enkle overskrivinger, Department of Defense-standarden som bruker tre pasninger, National Security Agency-standarden som bruker syv passeringer, og Gutmann-algoritmen som bruker en 35-passers metode for overskriving fjernet filer.

Figur A

Rydd opp i nettleser og systemelementer.

Figur B

Administrer elementer for oppstart, applikasjoner og systemgjenoppretting.

Figur C

Rydd opp registerelementer.

Hva er galt?

Applikasjonen er bra utenfor boksen når de generelle funksjonene brukes, men en bedre og enklere forklaring av de avanserte funksjonene ville være en stor forbedring. Det ser ikke ut til å være et godt dokumentasjonssett for de avanserte funksjonene.

Konkurransedyktige produkter

 • Wash n 'Go
 • Comodo
 • Avansert SystemCare

Ergo for virksomheten

En enkel måte å opprettholde et rent og optimalisert system er en stor fordel for organisasjoner og deres brukere. Jeg vil anbefale at applikasjonen brukes fra en flash-stasjon etter behov av IT-proffene, men blir også forklart for sluttbrukere slik at de, hvis de velger det, kan installere applikasjonen på sine hjemmedatamaskiner for å forbedre ytelsen.

Merk : Jack Wallen skrev et godt bruksanlegg om bruk av CCleaner sammen med et annet lite program kalt Click & Clean som du kanskje vil sjekke ut for å få flere tips om hvordan du bruker det.

© Copyright 2020 | mobilegn.com