Produkt spotlight: Desktop Authority Password-Self-Service

Det blir stadig vanskeligere å holde oversikt over passord, med PIN-nummer, bankpassord, påloggingssteder for nettsteder, Windows-passord og mer; det er en stadig større liste å administrere. Det er heller ikke rart at funksjonen for tilbakestilling av passord blir brukt så ofte.

I virksomheten er Windows-påloggingspassordet nøkkelen til mange ansattes arbeidsliv. Noen ganger kommer de til å glemme passordet sitt eller legge inn det for mange ganger, noe som kan låse dem ut i en periode. Det er her Desktop Authority Password Self-Service (DAPSS) fra ScriptLogic kommer inn, og hjelper brukere og helpdeskpersonell med en klype.

spesifikasjoner

DAPSS krever SQL 2000 eller 2005 for datalagring og rapportering og Internet Information Server på serveren.

Støttede operativsystemer :
  • Windows 2000
  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows Server 2003 SP1 eller nyere

Hvem er det for?

DAPSS er utmerket for organisasjoner i alle størrelser der ressursene er strukket tynne eller til en premie på grunn av andre utfordringer. Produktet lisenser også for omtrent USD 7 per bruker, mindre hvis du allerede er en Desktop Authority-kunde, noe som gjør applikasjonen svært rimelig for organisasjoner av alle størrelser.

Hvilket problem løser det?

Applikasjonen gir passordkontroll i hendene på brukerne. Å la en bruker endre et utgått eller glemt passord eller låse opp en brukerkonto ved å svare på noen utfordringsspørsmål, eliminerer behovet for at brukeren ringer til help desk. Det gjør også passordet tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dette forbedrer brukervennligheten også for brukerne.

Utrolige funksjoner

DAPSS er veldig enkelt å konfigurere. Brukerinformasjonen importeres fra Active Directory for å sette opp hastighet og unngå duplisering av poster. Verktøyet kommer også med en helpdeskkomponent som lar brukere få hjelp hvis de ennå ikke har registrert seg på tjenesten eller trenger hjelp til å få tak i det. Siden helpdesk ikke trenger å få tilgang til brukerkontoen direkte for å tilbakestille passordet eller låse opp kontoen, vil brukerne som trenger hjelp, få det mye raskere.

Brukeropplevelsen innen applikasjonen er veldig enkel. Du kan søke etter en brukerkonto etter bestemte egenskaper fra brukernavn til delvis for- eller etternavn. Utfordringsspørsmål blir konfigurert under det første oppsettet og brukes til å hjelpe til med kontohandlingene fremover.

DAPSS inkluderer en gratis prøveperiode som lar deg teste den i miljøet ditt med en pilotgruppe eller få den konfigurert og sikre at den fungerer etter behov før du betaler for en lisens.

Figur A

Klikk for å forstørre.
Brukeropplevelsen for registrerte brukere av Password Self-Service

Figur B

Klikk for å forstørre.
Administrasjonskonsollen

Hva er galt?

Å endre passordpolicyene i enhver organisasjon kan være en utfordring for IT, men det vil være en fordel for brukerne på lang sikt. Det vil ta litt tid å endre vanen til brukerne dine til å administrere sine egne passord i stedet for å ringe helpdesken.

Fordi brukere har lov til å administrere sine egne passord gjennom et webgrensesnitt, introduseres en viss sårbarhet. Svindlere i sosialteknikk (eller bare ansatte som allerede vet mye om hverandre) kunne gjette svarene for å utfordre spørsmål for sine medbrukere, og la døren være åpen for uautorisert bruk av kontoer.

Programmet kan stille spørsmålene til å bli konfigurert av brukeren, og svarene på disse spørsmålene er spesifikke for brukeren, men ansatte bør varsles om å lage spørsmål som er "hemmelige" eller i det minste, vil være veldig vanskelig å gjette. I produksjonen vil det være fornuftig å oppdatere utfordringsspørsmålene hvert år, eller bare for å holde ting sikrere.

Konkurransedyktige produkter

  • Gjenopprett passordgjenoppretting
  • Password Manager Pro
  • Passord Reset PRO for Active Directory

Ergo for virksomheten

Hvis personalet på Helpdesk blir overveldet av prosjekter eller daglige drifter, kan det å gi brukerne beholde sine egne passord være en enorm tidsbesparelse for alle. Å tillate tilbakestillinger av passord og låsing av kontoer å håndteres fullstendig av brukeren kan også fjerne frustrasjon fra den ansatte fordi den ansatte ikke trenger å kontakte kundestøtten og vente til de har tid til å hjelpe.

© Copyright 2020 | mobilegn.com