Produkt søkelys: TechSmiths Camtasia Studio 6

Derek Schauland setter Camtasia Studio 6 gjennom gangene med litt treningsmateriell for brukere han støtter. Finn ut hva han mener fungerer bra, og hva som kan bruke forbedring.

-------------------------------------------------- -------------------------------------

I jobben min som IT-administrator og helpdesk tekniker, er det mange dager hvor jeg gjentar de samme oppgavene - ikke bare ting som å bytte bånd eller de rutinemessige bakdelene av jobben min, men også svare på de samme (eller lignende) støtte spørsmål om og om igjen eller gi den samme opplæringen til tre brukere uavhengig, basert på når de ba om hjelp.

Å få en mulighet til å lage en treningsvideo som svarte på disse vanlige støttespørsmålene en gang, men som var gjenbrukbar eller delbar til alle, var definitivt et mål for meg. Jeg prøvde å spille inn en presentasjon av treningen med PowerPoint, men det virket ikke like effektivt. I søket etter en bedre måte å håndtere disse situasjonene, oppdaget jeg Camtasia Studio fra TechSmith Software og bestemte meg for å gi den et skudd.

spesifikasjoner

Støttede operativsystemer :
 • Windows Vista
 • Windows XP
Krav til maskinvare :
 • Minst 1, 0 GHz prosessor (anbefales: 2, 0 GHz for PowerPoint- og kameraopptak)
 • 500 MB RAM minimum (anbefalt: 2, 0 GB)
 • 115 MB harddiskplass for programinstallasjon

Hvem er det for?

Camtasia studio er for alle som trenger å lage gjenbrukbare skjermbilder for dokumentasjon eller opplæringsformål.

Hvilket problem løser det?

Camtasia kobles til PowerPoint slik at presentasjoner kan fanges opp slik de blir gitt, i stedet for å tas opp igjen før eller etter at den faktiske presentasjonen skjer. Applikasjonen gjør det også mulig å fange alt innhold som kommer over skjermen i innspillingen, noe som gjør trening på en spesifikk oppgave mye bedre.

Anta som et eksempel at jeg trenger å trene en gruppe brukere om emnet å legge til kontakter til Microsoft Outlook. Prosessen er enkel nok, og jeg kunne gå hver av disse brukerne gjennom Kontakter-mappen i Outlook hvis brukerne alle er sammen, men hvis de er spredt over hele landet eller til og med over hele verden, blir dette en enorm utfordring.

Ved hjelp av Camtasia studio kan jeg gå gjennom prosessen med å legge til kontakter i Outlook, med tilhørende lydforklaring, og publisere videoen til bedriftens intranett, sende den ut via e-post eller sende den til brukerne på en DVD. Å bruke en enkelt treningsøkt spilt inn med Camtasia Studio sparer tid, krefter og kostnader for å gi topptrening til alle brukere. I tillegg kan den innspilte treningen spilles om så ofte som nødvendig.

Utrolige funksjoner

 • Brukervennlig grensesnitt ( figur A ) tillater forhåndsvisning av innhold og mediaimport
 • Flere utdataformater inkluderer AVI, FLV, MOV, Mpeg
 • Enkel publisering til flere utgangsdestinasjoner: CD-Rom, DVD, Web og TechSmiths Screencast.com-tjeneste

Figur A

Klikk for å forstørre.
Camtasia Studio-grensesnittet
 • Stillbilder og separate lydspor kan også inkluderes i opptakene du lager med Camtasia, noe som gjør verktøyet i stand til å lage presentasjoner av ypperste kvalitet og ikke forlate noe format. MP3-filer og bilder kan importeres til applikasjonen for å lage lysbildefremvisninger klar til å bli produsert som videoinnhold med svært få klikk.
 • Overganger, lik de som brukes mellom lysbilder i en PowerPoint-presentasjon, kan brukes mellom bilder og / eller klipp i Camtasia.

Hva er galt?

Lyd : Jeg hadde problemer med at lyden ble delt opp når overganger brukes i en video. Eksempel: Hvis jeg har et sett med bilder og legger overganger mellom dem, blir lydsporet kuttet opp ved overgangen. Ikke sikker på hvorfor dette ville være nyttig fordi lydsporet sannsynligvis vil spenne over mer enn ett klipp eller bilde. Alternativet bør være tilgjengelig for å aktivere / deaktivere lydspaltning ved overganger. Pris : Camtasia Studio kan være ganske dyr til 299 dollar per kopi.

Konkurransedyktige produkter

 • Camstudio (gratis, åpen kildekode)
 • Adobe Captivate (så ikke gratis)

Ergo for virksomheten

Hvis du lager mye treningsinnhold eller gjennomgangsdokumentasjon, vil Camtasia Studio sannsynligvis være det beste alternativet for å få opptak av høyeste kvalitet og de fleste input / output-alternativene for en enkelt fangst. Kostnadene kan være litt høye til å begynne med, men å jobbe med applikasjonen og lage innspilte presentasjoner eller opplæring er en veldig enkel prosess, som vil gi stort gjenbrukbart innhold for brukere i hele organisasjonen.

© Copyright 2021 | mobilegn.com