Prosjektsamarbeid i skyen via Mindjet Connect

Økningen i popularitet til nettbaserte samarbeidsverktøy som Basecamp, LiquidPlanner, Microsoft SharePoint, Box.net, Jive og Cohuman viste et behov for å muliggjøre arbeidsstyring og samarbeid på flere plattformer og flere lokasjoner. Populariteten til cloud computing har satt visse forventninger om å kunne redigere et dokument på den bærbare datamaskinen på jobb, og deretter dra hjem og redigere det samme dokumentet på din iPhone, iPad, Android-enhet eller din hjemme-datamaskin.

Etter hvert som prosjektgrupper blir mer mobile og spredte, er det et økende behov for å koble til og samarbeide ved hjelp av skybaserte løsninger. De siste utgivelsene av Mindjet's MindManager 2012 og Mindjet Connect gir en bedre måte å jobbe og samarbeide på nettet. For dette innlegget skal jeg fokusere på Mindject Connect.

Hva er Mindject Connect?

Mindjet Connect er en gratis samarbeidsplattform som lar prosjektgrupper visuelt fange ideer og informasjon, dele filer og samarbeide med andre i sanntid eller når som helst. Med andre ikke-nettbaserte verktøy må hver bruker ha sin egen programvarelisens for at teammedlemmer skal kunne samarbeide og brainstorme. Jeg løste dette problemet ved å kjøre min egen kopi av programvaren og la til rette for brainstorming-økten med en overhead digital prosjektor og en nettkonferanseløsning. Dette var en tilstrekkelig løsning, men hvis prosjektgrupper ønsker sanntids, samarbeidstro ide, bør hver deltaker være i stand til å samhandle med verktøyet.

Med Mindjet Connect kan hver bruker opprette en gratis 1 GB Mindjet Connect-konto og begynne å samarbeide og utveksle ideer. Når en programvareleverandør tilbyr en løsning gratis, antar de fleste av oss at programvaren er en nedskalert versjon av den profesjonelle løsningen som leverandøren bruker som agn for å oppgradere til den profesjonelle versjonen. Mindjet leverer en funksjonsrik nettbasert samarbeidskartlegging og dokumenthåndteringsløsning som tankekartentusiaster applauderer for alle funksjonene som er inkludert i en gratis, online samarbeidsløsning. Mindjet Connect inkluderer til og med de ettertraktede oppgavestyringsfunksjonene for å støtte prosjektlevering.

Figur A

Mindjet Connect (Klikk på bildet for å forstørre.)

Et praktisk eksempel på bruk av Mindjet Connect er å bestemme omfanget og behovene til et gitt prosjekt. I en typisk klebrig notisblokkøvelse ville teammedlemmer generere så mange ideer innen en gitt tidsgrense og legge ut klistrelappene på veggen. Fasilitatoren ville lese hver av ideene og begynne å gruppere dem i logiske kategorier. Med Mindjet Connect kan hvert teammedlem bruke det virtuelle lerretet og lage sine egne noder og ideer. Når prosjektteamet beskriver ideen om brainstorming, kan kartet organiseres på nettet og deles umiddelbart med alle på prosjektgruppen.

Kart Når tilgang til hvor som helst

Når du har startet tankekartleggingen, finner du raskt at det er en overlegen måte å organisere tankene, presentasjonene og notatene dine på. Med Mindjet Connect og Mindjets gratis apper for iPhone og iPad, kan du få tilgang til filene dine mens du er borte fra PCen eller den bærbare datamaskinen. Mindjet Connect integreres også med Evernote, den eneste opptak-alt-husk-alt-notatløsningen, slik at du aldri kommer til å være mer enn noen få klikk unna filene dine og støttenotater. For det virtuelle og mobile teammedlemmet er Map Once Access Anywhere-løsningen tiltalende.

Hvorfor bruke MindManager 2012?

Hvis Mindjet Connect tilbyr all denne funksjonaliteten gratis, kan du lure på hvorfor det ville være verdt å kjøpe en profesjonell Mindjet MindManager-lisens. Mindjet MindManger 2012 utvider Mindjet Connect sin samarbeidsfunksjonalitet med mer avanserte funksjoner. Når Mindjet-filen er lastet ned til MindManager 2012, kan teamlederen bruke alle Mindjets Microsoft Office-integrasjon og fulle prosjektstyringsfunksjoner. MindManager 2012 gir SharePoint-integrasjon på tvers av bedriftens intranett og gir full integrasjon med Microsoft Outlook, regnearkstøtte og integrasjon med flere databaseplattformer.

Prøv Mindject Connect gratis

Med Mindjet Connect kan du begynne å samarbeide gratis og prøvekjøre en funksjonsrik tankekartløsning over en rekke mobile og tradisjonelle databehandlingsplattformer. Registrer deg for din gratis Mindjet Connect-konto.

© Copyright 2020 | mobilegn.com