Å beskytte innovasjon og personvern og myndighetenes rolle

Hvordan AI og maskinlæring kan oppdage endringer i mammas rutine CES 2020: Lær om et nytt produkt for å holde eldre i hjemmet lenger ved å bruke maskinlæring og IoT.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Mens statene arbeider med individuelle forskrifter rundt personvern av data, ser grupper og selskaper inkludert Facebook til den føderale regjeringen for å komme med en enhetlig, konsistent lov, ifølge paneldeltagere under en diskusjon om innovasjon og personvern på CES 2020 i Las Vegas.

Da deling av data blir viktigere, og nyere lover som ble vedtatt som California Consumer Privacy Act (CCPA) og General Data Protection Regulation (GDPR) i EU, "har vi kommet til et punkt hvor det er en generell mening at vi trenger en ny føderal personvernlov, "sa panelmedlem Maureen Ohlhausen, medformann for antitrustgruppen ved advokatfirmaet Baker Botts.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Data blir brukt til å lage produkter og tilby tjenester til forbrukere, men de har rett til å vite hvilke data selskaper har om dem og til å korrigere det om nødvendig, og å si at de ikke kan dele det under visse omstendigheter, la Olhausen til, som var en tidligere fungerende leder av Federal Trade Commission.

"Jeg sier alltid at FTC gjorde en ganske god jobb med verktøyene den hadde, men nå er det tid for nye verktøy, og Kongressen har alvorlige diskusjoner om hva disse verktøyene er, " sa hun.

Hos Facebook er personvern et "hett tema", og selskapet har etterlyst en omfattende føderal lovgivning i en periode nå, sa Khaliah Barnes, personvern- og offentlig policyansvarlig i det sosiale medieselskapet.

Det skjer mye aktivitet på statlig nivå og ser på personvern og vi kan forvente å se mer, sa Barnes.

Barnes siterer CCPA og lovverket implementert av Illinois for å forby enhetsprodusenter fra å samle lyd fra nettbaserte enheter. Barnes sa at bekymringen er at hvis flere stater tar lignende tiltak, vil dette skape "generell fragmentering på statlig nivå. Og sluttresultatet er det gjør det vanskelig for selskaper i alle størrelser å forstå sine forpliktelser og gjennomføre sterke kontroller. "

Forbundslovgivning, fortsatte hun, "er den beste måten å sikre klare og konsistente rettigheter til forbrukernes personvern. Vi er så oppmuntret av det vi ser på føderalt nivå og sterke håndhevingsmekanismer som GDPR."

Panellist Christi Barnhart, seniorrådgiver for senioren Brian Schatz (D-HI), diskuterte forbrukerens online personvernrettighets Schatz innførte i november i fjor sammen med senatorene Maria Cantwell (D-WA), Ed Markey (D-MA) og Amy Klobuchar (D-MN).

Handlingen skulle etablere personvernrettigheter på nettet, forbud mot skadelig og villedende praksis og forbedre sikkerheten for datasikkerhet for det økende antall forbrukere som driver virksomhet på nettet.

Barneparten vil ha en personvernforordning, sa Barnhart, og siterte forskning som viser at 79% mener det bør være en prioritering av kongressen. I tillegg føler seks av ti amerikanere at de ikke kan komme seg rundt dataene deres blir samlet inn når de gjør sine daglige aktiviteter, '' la hun til.

Handlingen "gir den sterke beskyttelsen forbrukere er ute etter, " sa Barnhart. "Så når vi tenker på forskjellige stater som gir forskjellige beskyttelse ... vil vi sørge for at vi imøtekommer forbrukernes behov der de er - og ikke oppretter en nedvannet forbrukerlov."

The National Telecommunications and Information Administration (NTIA) studerer spørsmålet om føderal personvernlovgivning sammen med FTC.

NTIA har hørt mange kommentarer fra forbrukere om behovet for å gå utover varsel og valg rundt data, sa panelist Evelyn Remaley, tilknyttet administrator av NTIA, som fungerer som rådgiver for president Donald Trump om informasjons- og teknologipolitiske spørsmål.

"Det er mye enighet rundt det faktum at FTC er nødvendig som en viktig håndhever, " sa hun. NTIA ser på "risikobaserte rammer fordi det ikke er denne sølvkulen" når det kommer til hvordan håndtere personvern.

Remaley og noen av de andre paneldeltakerne ga et rop til National Institute of Standards and Technology (NIST) personvernramme, som hun sa var bygget "på suksessen med dets nettbaserte rammeverk."

Som svar på et spørsmål om forholdet mellom sikkerhet og personvern av moderator Rachel Nemeth, direktør for reguleringssaker i Consumer Technology Association (CTA), sa Remaley at de går hånd i hånd, og "vi ser på dem helhetlig."

Samtidig, sa hun, er det erkjennelsen av at data har blitt så verdifulle og viktige for samfunnet vårt når det gjelder fremskritt i AI og hvordan de kan brukes til å "løse fremtidige globale problemer."

NTIA erkjenner at den må balansere rikdommen av data med å sikre den bot for enkeltpersoner og nasjonale sikkerhetsmål, sa hun. NTIA bygger et veikart for hvordan du kan bekjempe botnett med NIST og andre og lagdeling i sikkerhet for IoT-enheter, mens de kommer med en grunnleggende beste praksis, sa hun.

Facebook er enig i "temaet" som oppsto under nylige FTC-høringer om den viktige rollen byrået kan spille i utformingen av omfattende føderal lovgivning, sa Barnes.

Selskapet har kvartalsvise sertifiseringer rundt personvernkontroller for å sikre at de "fungerer slik vi sier at de skal fungere, og hvis det oppdages et problem, jobber vi for å fikse det, '' sa hun." Ansvarsmekanismen stopper ved Mark's desk, "la Barnes til, og refererte til Facebooks grunnlegger og administrerende direktør, Mark Zuckerberg.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com