Nærhet er fremtidens bølge i alle bransjer

Nærhet er fremtidens bølge i alle bransjer Teknologi driver produksjon og levering av tjenester og produkter nærmere etterspørselsøyeblikket.

Robert Wolcott, Northwestern University professor i innovasjon og entreprenørskap og forfatter av boken Grow From Within: Mastering Corporate Entrepreneurship and Innovation, forklarte til TechRepublic's Teena Maddox den kritiske dynamikken i "nærhet."

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Wolcott: Her hos Alltech ONE, skal jeg snakke om hvordan teknologi driver produksjon og tilbud av produkter og tjenester stadig nærmere etterspørselsøyeblikket. Dette gjelder på tvers av bransjer. Dette er en dynamikk vi ser for resten av karrieren og kanskje utover. Det er noe vi kaller nærhet.

Årsaken til at vi kaller det nærhet er at hver enkelt forbruker, virksomhet, behov for tid og rom kommer til å bli sporet og tjent nærmere det øyeblikket der etterspørsel kan være nødvendig.

Hvorfor er det sånn? For når vi kan gjøre det, når vi kan produsere og gi nærmere etterspørselsøyeblikket, øker vi samlet effektiviteten i økonomien.

Nå kan dette høres ut som intuitivt, fordi vi tradisjonelt mente at vi for å drive effektiviteten måtte drive skala, noe som innebar å lokalisere anlegg, lokalisere produksjonen lenger og lenger, ofte fra faktisk etterspørsel, nedskalere produksjonen og derfor få ned kostnadene. Men ettersom teknologien tillater oss å sette sensing, analyse, tilgang til data, byrå, muligheten til å ta beslutninger eller til og med produksjon av varer, for eksempel 3D-utskrift eller solenergi på taket, for eksempel stadig nærmere hver enkelt forbruker, hver bedrift, vil vi faktisk kunne drive denne forestillingen om nærhet.

Realiteten er at det er ingen teknologi som kommer til å drive denne transformasjonen av ulike bransjer. Det finnes en hel rekke teknologier. Hver av disse teknologiene vi ser i dag - enten det er Internet of Things, eller dataanalyse, blokkjede, solenergi på taket, 3D-utskrift - vi kan gå gjennom hele listen, hver av disse teknologiene lar oss få nærmere og nærmere hvert øyeblikk av potensiell etterspørsel, så hva du måtte ønske deg på et bestemt tidspunkt, før du kanskje til og med vet at du ønsker det. Eller før du har tatt beslutningen om å nå ut, kan det hende at et selskap allerede vet at du har et behov i horisonten.

Jeg vil gi deg et eksempel på dette. Amazon, et fantastisk og skummelt selskap på samme tid, har muligheten til å gjøre det de kaller foregående frakt. Det de gjør med forventet levering er at de ser på din online oppførsel. Hva klikker du på? Hva søker du etter? Hvor bruker du tiden din? Det er noe som kalles "markør-hover-tid." Vi kaller det "digital sikling." Det er her noen går tilbake til fiskestangen som kona ba dem om ikke å kjøpe, og de fortsetter å klikke på den, og de fortsetter å sveve over den. Amazon ser dette. Derfor sender Amazon den fiskestangen til distribusjonssenteret i nærheten av den enkelte forbruker før han har bestilt produktet.

Det jeg ikke sier er at de har bedre krav til planlegging, og de sender 144 fiskestenger til distro sentrum i byen hans. I stedet sier jeg at de sender den spesifikke fiskestangen nærmere hjemmet før han faktisk har bestilt produktet. Forresten, de har gjort dette i nesten tre år. Tror du de blir bedre?

Årsaken til at vi vet at nærhet skjer og vil skje, er at forbrukere vil ha det de vil når de vil ha det, og hvor de vil ha det. For øvrig vil de også ha det gratis, men vi kan ikke gjøre mye med det. Alle som kan gi enkeltpersoner hva de vil, hvor de vil, og når de ønsker det, til slutt, vil vinne. Så vi må alle finne ut hvordan vi gjør dette.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com